0 oy
88 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (48 puan) tarafından

image

İyi gunler cildinde siyah nokta ve portakal kabuğu görüntüsü var diye cildiyeye gittim asistan doktor bana resimdekileri verdi.bunlari birkaç gün kullandım fakat disari çıktığımda çok fena yuzumu kızartti bir tanıdığım expigment kreminin kışın kullanıldığını soyledi .bende kullanmayi biraktim Sorum su doktor bunu bilmiyor mu neden yazın verdi bu kremi?

Bu ikisini surduğumda yuzumde çok fazla kuruluk yaptı .nemlendirici mi sürmem gerekiyor süreceksem ne zaman süreceğim sadece dışarı çıktığımda mi, hergun mu cilt bakımı konusunda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

3 Cevaplar

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Bunları gece kullanacaksın çekince krem nemlendirici sürersen tabiki rahatlatır ama mümkün olduğunca dışarı çıkma. Exipigment genelde kışın öneriliyor bu yüzden. Muhakkak güneş koruyucu sürmelisin. 
(48 puan) tarafından
Peki o gün  evde kalacaksam  sürsem etkili olur mu yani her gün degilde arada bir
(13,316 puan) tarafından
Geç olur iyileşmesi o zaman. Hatta işe yaramayabilir arada bir. Kardeşim çok uzun gördü benzer tedaviyi psikolojisi bile bozuldu. Sürekli bepantenle gezdi elinde. Ama şükür şuan pürüzsüz bir yüzü var
-Reklam-
0 oy
(4,505 puan) tarafından
Bu ilaçlar yazın kullanılmaz leke yapar nasıl doktor bunu demedi güneş kremsiz kesinlikle dışarı çıkılmaz 
(48 puan) tarafından
Soylemedi canım doktoru değil asistanı baktı zaten olmadı birdaha gideceğim doktora
0 oy
(577 puan) tarafından
Hayatım bu medikal kremlerin hiç birini güneş isininda kullanamazsin. Hepsini ya gece kullancan yada dışarı çıkarken yıkayıp güneş kremi şurup cikican. Başka türlü fayda yerine zarar verir. Aklinda olsun sadece bunlar değil medikal ürünlerinin hiiiic birini güneşte direk kullanma 
(48 puan) tarafından
Birini akşam birini gece sürüyorum canım zaten sabahta yüzümü yıkıyorum. direkt sürüp güneşe cikmiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...