0 oy
779 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,187 puan) tarafından

sunu girdum de merak ettim. hakkaten bukadar incecik birbirine degmeyen bacaklilar nasil yuruyor nasil hissediyor acaba:))) ben 46 kiloyken bile degiyordu bacaklarim birbirne. 

bide en vok merak ettigim hislerden biri de birini mesela bicaklasam bi insani o bicagin saplanis ani. hani insan vucuduna sert mi girecek  yumusak mi ekmek keser gibi ki oluyor acaba yoksa buzlu eti dogramak gibi zormu yada kiyirt diye ses ki cikacakmi ici mi giciklanacak bicaklayan kisinin ne hissettigini asiri merak ediyorum. :)) ktil degilim  :))

image

25 Cevaplar

+2 oy
(988 puan) tarafından
hiç o hissi merak etmedim böylr bir şeyi merak eden insanın da psikolojisi aleni bozuktur.bırak bunu düşünmeyi haberini görsem içim bi tuhaf olur ki acil tıp okumuş biriyim.Kurbanda bir şey kes bari de rahat et tövbe yarabbiii
(6,187 puan) tarafından
kesemem ki hayv.ndan falan tiksinirim kimil kimil seylerden. dokunamam.   ama insan mesela arkadasima yalvarmistim kadavra derslerinize bende gireyim diye nasil oluyor cok merak ediyordum.  sonra kiz kadavra derslerine gelemeden ben mezun oldum:)
(988 puan) tarafından
bu derece bi merak ve istek normal gelmedi bana
-Reklam-
+1 oy
(2,277 puan) tarafından
kız bu nasıl bir merak:)) 

ben bir insan sarhoşken nasıl hissediyor diye merak ediyorum, günah olmasa denemek isterim hsjs
(6,187 puan) tarafından
onu ben bi denedim. universtede  ictik yurtta apartda kaliyodum. neyse film actik izliyoruz alt yazilar kayiyor gozumden yansimali goruyirum 5 harflik kelimeyi on harf gibi uzun yansimali. okuyamadim alt yazilari.elim kolum uyusuk yanaklarim uyusuk.  en son kustum yattim uyudum:)
(2,277 puan) tarafından
hshhs:))her şeyi unutuyor mu insan ? yaşadıkları falan yoksa aklında oluyor mu
(6,187 puan) tarafından
yok daha cok aklina gelio. fii tarihindeki en sacma sey aklina geliyor anlatiyosun istemsizce. karsindaki bilmek istemese bile bir anda anlatiyosun ceneni tutamiyosun. sarhosken yasadigin anlari da unutmuyosun sabaha:)
(2,277 puan) tarafından
vıyy oda kötüymüş kızz:))
0 oy
tarafından
Ayyyy okurken midem ağzıma geldi bu nasıl bir soru 
0 oy
(13,608 puan) tarafından

Resmen okurken yaşadım bıçağı hissettim :D

Benim de bacaklarım hiç değmez değenler nasıl hissediyor diye düşünürüm bende:D
(6,187 puan) tarafından
kotu yaa kivirtarak yurumek istesen bile olmuyor:) terliyor arasi.  sicak olmasa bile ten tene temas. nebilim etegin altinda elbise alti tayt olmassa sanki bazen dusecekmis gbi adim atmayi engelliyor  hamilelikte kilo alinca. normalde. bacagim kalin ama cok kilolu olmadigimdan oyle asiri dize kadar surtmiyor bir iki cm yer surtuyor. ben ayrik istiyorum komkle aradan tren falan gecsin mesafede
(51,775 puan) tarafından
gecen elbise giydim altina kisa tayt giymeyi unutmusum ayy fenalik geldi annemden anne donu alip giydim altina rahatladım
(4,132 puan) tarafından
Pişik oluyoruz maalesef :D
0 oy
(986 puan) tarafından
Abla sen ne yasiyorsun ya :D
(6,187 puan) tarafından
aman  ne bilim kiz:) bu bicaklayinca birini acaba ne hissederim meraki bende heo var ezelden beridir:)
(51,775 puan) tarafından
kocana yengesine kayseridekilere diyelim de sahip çıksınlar kendilerine deneme onlarda ☺️☺️☺️
(6,187 puan) tarafından
puhahah yok kiz denemem niye vunku kendimi cok seviyorum. kimseyi oldurup bu dunyada hapiste omrumu curutemem oteki tarafta zaten cayir cayir yanmalik bir kulum. :) hepten atesimi harlamiyim  can alip gunaha girerek
0 oy
(882 puan) tarafından
Evlenmeden önce benimde öyleydi sanki tren geçiyor gibi ama.simdi kilodan degmeye başladı merak ettiğim his sanırım yok :)
0 oy
(1,502 puan) tarafından

Anlatırken bize o anı hayal ettirdin resmen.etkilenen girmesin falan de bari. Gece gece rüyamızda bıcaklamayalım insanları kız :P

0 oy
(8,393 puan) tarafından

Bakarken 42 kiloydum değmezdi . Şimdi 48-50 kilo filanım galiba biraz değiyo yaaa :))?)) bu kadar ayrık değil

(6,187 puan) tarafından
ben dizden yukarimi ac parantez kapa parantez gibi isterdim:).  () boyle ayrik:))
(8,393 puan) tarafından
Ama bu kadarı da güzel durmuyor sanki beğenemedim çok ayrıkkk:))
0 oy
(753 puan) tarafından

O bacak yapısı postürle fizik yapına göre bnce. Mesela bn hiç 46 kilo olmadım. Genelde 56 yımdır ama bacaklarım resimdeki gibi degmiyor  diger bıcaklama merakında tövbe yarabbim kurtul ondan kız o ne öyle. 

0 oy
tarafından
Kız p.sikopat mısın nerden aklına geliyor böyle şeyler 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kitap okuyun bol bol iyi gelir.bunlari düşünmek nasil bir ruh halidir tobe estagfurullah
0 oy
(647 puan) tarafından
İçinden geldiği gibi eğlenmek, dans etmek, hoplayip zıplamak nasıldır hiç tatmadim bu duyguyu ve merak ediyorum ama yapamıyorum 
(6,187 puan) tarafından
evde ml mal bende oyle yaparim da insan icinde toplulukta hoppidi zibbidi kizlara bende heves ederim bak o da olabilirmis merak ettigim his. aktif kipir kipir enerjik  bi sarki duysa kim ne der demeden oynamaya baslayan falan.  ben konserde tempo tutmaya bile uyanirim gibi bisey sanki herkes bana bakio gibi oluo:))

sen neden yapamiyorsun
(647 puan) tarafından
Baskıcı bir ailede büyüdüm ama zaten yapı olarak da hep cekingendim..ben de aşırı özeniyorum kimseden çekinmeden istediği gibi davranıp, eğlenip, stres atan insanlara. Kendi düğünümde bile oynamadım..hem beceremem hem de dediğiniz gibi herkes bakıyor gibi hissediyorum, içim daralıyor
(6,187 puan) tarafından
aynn bende beceremem diye nikah yaptim. kinamda da mecbur iki dondum. sacma sapan hareketlee yaptgimi hissederek ama videoda okadarda komik cikmamis oymamak:) benimde aksine annem baskici ailede buyumus 8 kiz iki erkek kardes. karadenizli aile. annemleri onatmazmis dedem. annem bilmeyince demek o da bana ogretemedi ama surekli tesvik etti ben bilmiyorum sen ogren gir oyne git oyna her kinada dugunde kavga ederiz illa oynatmak ister beni kucuklukten beri:). ana kiz kalas gibiyiz oyun konusunda
(647 puan) tarafından
Ben de sadece nikah istedim de işte karşı taraf kabul etmedi. Eşim de oynamaz bir de. Öyle saçma sapan millet oynasın diye düğün oldu resmen. Bende de zaten var odunluk, annemin yetiştiği ortamı hiç söylemiyorum bile. Ben de kızımı teşvik ediyorum, ona müzik falan açıyorum oynuyoruz ama bende sıfır yetenek tabii. İnşallah bana çekmez de içinden geldiği gibi davranip eglenebilir
(6,187 puan) tarafından
aynn bnde oyle . kizimi tesvik ediyorum etmesemde fingirdek kendi youtube dan bulup izlio oynuo kendi:))
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Anne sevgisi nasıl birşey ?

Annesi kızına sarıldığında ki saclarini okşayıp her koşulda yanındayım,arkandayım kelimeleri mesela nasıl bir his veriyor?

Ve toplu aile ortamlarında gülüp eğlenmek vakit geçirmek nasıl bir his?

Daha çok merak ettiğim var ..

Mesela biri tarafindan sarılıp oksanmak derdimi dinleyip benimle ağlaması ve o esnada yükümün sıkıntılarının bı anda olsa azaldığını görmek nasıl bir his ?
(6,187 puan) tarafından
:( yaaa okurken aglamakli oldum.
(1,022 puan) tarafından
Anneniz hayatta mı yada tanıyor musunuz annenizi
(8,344 puan) tarafından
Ben alıştım ama böyle yaşamaya ağlamıyorum sadece piskolojik olarak dışarıya yansitiyorum .
Annem var ama yok
(1,022 puan) tarafından
Varken yokluk kötü olan ama iyi yanı ne biliyo musun aslında seni hiç birşey yıkamaz hak etmeyen kimse üremesin inşallah
0 oy
(410 puan) tarafından
Gece gece niye öyle bir soru sordun ki şimdi..
(6,187 puan) tarafından
bilmmki ole aklima gldi
(410 puan) tarafından
Düşüncesi bile beni korkuttu vallahi
0 oy
(20,038 puan) tarafından
Allah seni kız absbshshd. Benim en merak ettiğim şey de iki gündür gördüğüm 30.yas ve üzeri kadınların nasıl bu kadar pürüzsüz ciltleri var. Ben ise göz altlarim şiş, yüzüm çökmüş. Moralim bozuldu. Göz altı torbalarına yapilacak bişey var mı bacım sen bilirsin bu işleri. Bu bacina yardım et hayrına ahshshdh
(4,904 puan) tarafından
Yüz. Yogası yap cnm youtube da bak ve bakim ürünleri kullan
(20,038 puan) tarafından
Basliycam dostum teşekkürler ☺️
0 oy
(6,832 puan) tarafından
Birbirine değmeyen bacaklarda güzel değil ya :) asla öyle bacaklara sahip olmak istemem

Ben bi günlük kocamın yerinde olmak isterdim :D 
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Kaynanalar çocukları evlendiği zaman ne hissediyor yada evlendirip gönderdikten sonra...

Ben bunu çok merak ediyorum oğlum yok ama olursa kıskanır mıyım nasıl hissederim diyorum. Mesela amcamın oğlu evlendi çok sevindim ama çok kıskandım beraber büyümüştük paylaşamama hissi oldu.
0 oy
(2,416 puan) tarafından

Ay bıçak mevzusunda koptum :D:D

0 oy
(2,195 puan) tarafından
Zengin olmak     
0 oy
tarafından
4 5 sene öncesine kadar benimde degmezdi ama çok da birşey yok yani sadece pantalonlarim hemen eskimezdi:D ablam mesela o problemi yaşardı yepyeni kotları ordan incelmeye baslardi :D 

Bu ara yüzmeye taktım ya eskiden korkudan bırakamadım kendimi bı kere boguluyordum çünkü şimdide istiyorum ama çocuktan o evreye gelemedim o yüzmenin verdiği hissi istiyorum merak ediyorum bence çok keyifli olmalı :)) 

İlgili sorular

+2 oy
46 cevap 2,164 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,168 göst.
19 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 406 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 189 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (284 puan) tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,162 cevap

41,423 kullanıcı

Kategoriler

...