0 oy
794 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,188 puan) tarafından

sunu girdum de merak ettim. hakkaten bukadar incecik birbirine degmeyen bacaklilar nasil yuruyor nasil hissediyor acaba:))) ben 46 kiloyken bile degiyordu bacaklarim birbirne. 

bide en vok merak ettigim hislerden biri de birini mesela bicaklasam bi insani o bicagin saplanis ani. hani insan vucuduna sert mi girecek  yumusak mi ekmek keser gibi ki oluyor acaba yoksa buzlu eti dogramak gibi zormu yada kiyirt diye ses ki cikacakmi ici mi giciklanacak bicaklayan kisinin ne hissettigini asiri merak ediyorum. :)) ktil degilim  :))

image

25 Cevaplar

0 oy
(71 puan) tarafından
Elimden bıçaklandım ama sıcağı sıcağına hissetmedim çok sonra çıktı acısı 
-Reklam-
0 oy
(18 puan) tarafından
Kiz caspiriye sen yokmusun sennn:)) hamile programinda da rahat durmazdi :))
(6,188 puan) tarafından
puhaha :) yav dun biriyle takistim orda 3 gun engel yedim. valla helal olsun orda okadar sey yazdim hic engel yemedim . kiz burda yazdigim seyleri orda geldi mevzu acti dalastik falan.yani sohbet bolumunde de hesabi var bana engel yedirtenin. ama kim cozemedim. sonra kanka olduk tam insani boyutlarda yazisiyorduk engel yedim 2 gun kaldi bitmesine engelin:)
(18 puan) tarafından
Orda cok gordum seni hatta yorumlarda millete beraber satasmizligimizda var gecen sene bu zamanlar koyemi biyere gidecektin en son:))
0 oy
(51,775 puan) tarafından
ben eski evlerin iclerini cokerak ediyorum odalar nerde nasil

eski türk filmlerinde görcem anlicam diye canim cikiyo ☺️☺️☺️☺️
0 oy
(3,457 puan) tarafından

Mesela erkek olmak nasıl bir şey hatta baba olmak. Anne olmak zormuş anladım bu 19 günde:D

0 oy
(555 puan) tarafından
Allah seni napmasin bende sarhos olunca nasil oluyo onu merak ederim hep bide ölüm anindakiler ne hissediyo melekleri fakan goruyomu diye onu merak ediyorum ama allah ve jnden versin diyorum aklima geldikce yinede

İlgili sorular

+2 oy
46 cevap 2,164 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,168 göst.
19 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 406 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 189 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (284 puan) tarafından soruldu

410,770 soru

12,360,454 cevap

41,455 kullanıcı

Kategoriler

...