0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,907 puan) tarafından
24 aylık kızım. Akşam yatırıyorum gece saat 3-4 olunca uyanıyor sabah kadar uyumuyor. 10 gündür böyle. Hastalandı zaten olmayan uyku düzeni de bozuldu. Ama şimdi iyi şükür. Hastalanmadan önce de çok geç yatıyordu ama en azından uyanmıyordu sabaha kadar. Bu durumu nasıl düzelteceğim. Zombi gibi dolaşıyorum artık. Sabah hastaneye gideceğiz buna da bur çare bulabilir mı ki doktor. Uykumu alamadığım için gün içinde çok sinirli ve tahammülsüz oluyorum. 

4 Cevaplar

0 oy
(324 puan) tarafından
Akşamm kaçta yatıyor
(5,907 puan) tarafından
Belli olmuyor yattığı kalktığı saat. Mesela bugün 11.30 u buldu yatma saati. Sabah erken kaldırsamda bir şekilde geç yatıyor.
-Reklam-
0 oy
(6,296 puan) tarafından
Gündüz çok yorulan çocuk gece güzel uyuyor bence . Benim oğlumda yürümeye başlamadan önce gece çok uyanırdı 12 aylık şimdi yürüyor çok şükür parka çıkıyoruz hiç kucağıma almıyorum evdede sürekli birşeyler peşinde şimdi derin uyuyor şükür. Seninki 2 yaşındaymış daha hareketlidir aslında ama işte dışarıda atması lazım o enerjiyi
(5,907 puan) tarafından
Antalya dayım çok sıcak oluyor. 10 gündür de hasta dışarı çıkamıyoruz. Dışarı çıkınca da yürümem kucağına al diyor.
0 oy
tarafından
Azi disi cikti mi canim
(5,907 puan) tarafından
Arka azilar kaldı. Ama sürekli kasıyor.
tarafından
Belki onlar çıkıyordur cnm
(5,907 puan) tarafından
Olabilir ağzını da açmıyor ki bakayım. Parmagimla kontrol edeyim diyorum parmağımı ısırıyor
0 oy
(93 puan) tarafından
valla bi ara hastalanınca 20 gün boyunca gece uykusuz kaldığımı bilirim.. geçici ama psikoloji falan kalmıyor 
(5,907 puan) tarafından
10 gündür daha yeni toparladı inşallah geçicidir.
(5,907 puan) tarafından
Dün sabahtan beri ayaktayım 24 saat olacak nerdeyse.
(93 puan) tarafından
malesef diş dönemi, hastalık dönemi vs bebekler hep böyle oluyor bir süre düzenleri yerine gelmiyor. biz havale geçirdik 3 ay önce o günden beri huyu suyu değişti mesela. sabırlı olmaktan başka elden bişey gelmiyor. çocuk büyütmek hiç kolay değil hiiiç
(5,907 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Ben de eşime diyorum hep anne baba olmak ne zormus diye.
(93 puan) tarafından
teşekkür ederim. Allah sizin çocuğunuza da bi an önce şifa versin umarım her şey en yakın zamanda düzene girer. hayrlı günler✨

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 378 göst.
16 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
22 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,413 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 464 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (514 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 157 göst.

Kategoriler

1,493,055 soru

24,395,565 cevap

349,724 kullanıcı

...