0 oy
453 göst.
Aile kategorisinde (99 puan) tarafından
Gecen pazar günü gece 11 de kapı sesine uyandım kızımı ayakkabılarını giyerken yakalandım uyur gezer olmus sanırım kendinde degil  dun gece de gece 1 de kapıyı carparak cıktı terlikle merdivenler de yakalandım artık anahtarı kapanın ustunde bırakmıcam bu durumu yasayan varmi doktora götürmeye gerek varmi 

14 Cevaplar

0 oy
(5,503 puan) tarafından
Goturmelisin Allah korusun birşey olur
(99 puan) tarafından
Küçükken yüz felci geçirmişti İnternetten baktım nörolojik muayene vs diyo götürcem ama bende korktum acıkcası
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal bir durum değil sonuçta bence hemen götür Allah korusun düşüp başını falan çarpbilir
(99 puan) tarafından
Götürcem bide o kadar hızlı cıkıyokı kapıdan yetişemiyorum kavgaya gider gibi ama kendinde degil az önce sordum neden gece evden cıktın diye hatırlamıyorum diyo
tarafından
Ay ürkütücü
(99 puan) tarafından
Bende korktum ilk basta insan bi tuhaf oluyo
0 oy
(4,737 puan) tarafından
eşimin  ailesi hepsi uyurgezer  görümcede  evin  içinde gezer  tedavisi yok sadece dikkat etcen  cnm
(99 puan) tarafından
Hadi yaa umarım kalıcı bir durum değildir
(4,737 puan) tarafından
insallah cnm kaynanam diyor bazen var bazen yok uyurgezelerin  çok yorgun düşünce oluyor  küçüklükten  bu yana kadar var gorumcem  20 yaşında diğer gorumcem 28 yaşında hepsi geziyor  ama çok şükür eşimde  sadece kalkar ama evi gezmez
(99 puan) tarafından
İnsan korkuyor ben dokunmaya korktum ilk basta cunku gözler acık ama kendinde degil ayetler okuya okuya yatağına goturdum
(4,737 puan) tarafından
ailede  genetik değilse  inşallah  geçer cnm bizim eşimin  ailesinde genetik
0 oy
(600 puan) tarafından
Ben de öyleydim geçti
(99 puan) tarafından
Kac yasında başladı kac yasında geçti peki
(600 puan) tarafından
Yani küçüktüm 13 15 yaslarindaydim lise sonlara doğru bitti
0 oy
(16,333 puan) tarafından

Tedavisi yoktur ama ilaçlar ile desteklenebilir belki ona göre tedbir alacaksınız kapı pencere balkon uyumadan önce hepsini kilitleyip anahtarları sakla 

Hatta pencerelere korkuluk yada güvenlik için anahtar takın 
(99 puan) tarafından
Üçüncü katta oturuyorum korkuluk vs hic bi sey yok 2 tane de balkon var ‍♀️
(16,333 puan) tarafından
O zaman balkon kapılarını kilitleyeceksin pencere camlarına çocuklar için kilitler var onlardan taktir yani önlem alman lazım gerekirse balkonlu odaların kapılarını kilitle
(7,130 puan) tarafından
Bencere kulplarini söktür canım eşine sadece bı odanda olsun evi havalandırmak için Allah muhafaza
0 oy
(5,149 puan) tarafından
Erkek kardesimde bir sure yapti onu biz anahtari kapida birakmiyorduk hatta tuvalete gidiyorum diye tuvaletin kapisina cok tuvaletini yapti asiri yorgunluk ve stres etkiliyor bir kez bende yapmısım bizim ev ile bakkal yan yana evden gecis var tuvalette dedem varmis bende bakkala gitmisim sandelyesine oturup uyumaya devam etmisim bizde evden cikma durumu olmadi anahtari hala kapida birakmaz babam cunku kardesimde kilitle cok ugrasmis 
0 oy
(987 puan) tarafından
Çok tehlikeli pencerelere önlem al. Bizim evin karşısında kız öğrenci yurdu vardı. Ben çocukken bı kız camdan kendini atmış uyurgezermis. Allah korusun sizde Ayni durum düşmeyin 
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Allah esirgesin ay cok dikkat etmek lazim 
0 oy
(103 puan) tarafından
Benim kuzenimde küçükken öyleydi kalkıp televizyonu felan açmaya calisip yürürdü ama asla kendinde olmazdı. Büyüdükçe azalarak geçti sizde güvenlik önleminizi alın inşallah Geçici bir süreçtir 
0 oy
(18 puan) tarafından
Acilen dr a gotur allah korusun camdan filan cikar gider rabbim yardim etsin cok zor bir durum
0 oy
(4,662 puan) tarafından
Bence bı psikiyatri ile görüşün ama anahtarı ilk yaptığında çıkarmalıydiniz kesinlikli tedbir alın 
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Tabiki.gerek var 
0 oy
(566 puan) tarafından
Ayyy küçükken ben de ayniymisim o yaşlarda. Babam kapıyı kitler anahtarı saklarmis. Çıkıp gidiyormusum
0 oy
(4,035 puan) tarafından
Mutlaka doktora goturmelisiniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde meltemismetcan (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 254 göst.
10 Ekim 2021 Aile kategorisinde Bahar6565 (137 puan) tarafından soruldu