0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Arkadaşlar eşim doğumdan sonra beni boşladi oğlumuza adadi tamamen kendini demiştim diğer postumda okuyabilirsiniz oğlunu mu kıskanıyorsun sen çocuk musun filan demişsiniz ben oğlumu kıskanmiyorum onu çok seviyorum tabiki benim size danışıp paylaşmak istediğim şey eşim sözünde durmadı enazindan benim önceden bu düşünceye korkuya sahip olduğumu biliyirdu yani üzmemek adına daha dikkatli hassas olabilirdi bana karşı insan bian eşinin sevgisini şefkatini ilgisini üzerinden çekilmiş görünce doğal olarak üzülür ve söylediği ile yaptığı bir olmayınca da şaşırmaz mi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben oğlum doğdun da kendim ilgimi çekmiştim eşimden çünkü yavrum daha baskın geldi sende tam tersi olmuş 
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Sorulara cevap vermiyorsun ki neden bir daha post açtın?
0 oy
tarafından
Bütün eşler öyle bence canım 
0 oy
(3,286 puan) tarafından
Diğer postunu okuduğumda direk dedim oğlunu kıskanıyor ama yazmaya üşendim demek herkes benimle aynı fikirdeyemiş 
0 oy
(791 puan) tarafından

Kızım bana bazen şakasına sen el kizisin o benim kızım der :) çok da alinmam biyerde doğru. Kızımdan için senden daha tatlı, senden çok seviyorum gibi soylemlerde de bulunur. Bana sorarsan benim için de önce kızım gelir. O yüzden çok takılmam

0 oy
(1,037 puan) tarafından

Nickimizde aynıymış :)) daha çok yeni o yuzden bence normal babalık duygusu onun için de cok yeni biraz zaman ver benim esimde öyleydi büyüdükçe şimdi beni biraz salın havasında takılıyor uyuduğu zamanlarda yine birlikte vakit geçirin çocuğunu sevmesi onunla ilgilenmesi bebegin için muazzam bir duygu bunu dile getirirsen senin yanlış anlamandan cekinip bebeğinle istemsizce arasına mesafe koyar bence hiç ses etme bırak onunla daha fazla ilgilensin

İlgili sorular

+8 oy
23 cevap 1,178 göst.
0 oy
7 cevap 474 göst.
25 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nidamsenam (621 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 319 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Malefiz (305 puan) tarafından soruldu

413,783 soru

12,455,418 cevap

46,463 kullanıcı

Kategoriler

...