0 oy
323 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar kendimi güzel hissetmiyorum eskiden çok güzel hissederdim yüzüme bakım yapıyorum hiç bişey olduğu yok kapaliyim iyice yaşlı hissediyom

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sosyal çevren olmadığı için sanırım kendini böyle hissediyorsun neden sosyal cebre edinmeyi denemiyorsun
-Reklam-
0 oy
(13,559 puan) tarafından
30 yaşındayım ve geçen gün saçımda 3 tel beyaz gördüm 
(991 puan) tarafından
O teller bende liseden beri vardı canım :D sen ona yaşlanmak diyosan
0 oy
(92 puan) tarafından
Sen herşeyden ve herkezden daha güzelsin şimdi toparlan ve kendini iyi hisset :) 
0 oy
(13,095 puan) tarafından
Bebeğim 27 yaş en güzel yaş yahu içinden kendini motive et ben muazzamım de ❤️ çoluk çocuk olunca insan az Bi salıyor 36 da ben taşsam sen pırlantasın unutma
(6,661 puan) tarafından
Post sahibi üstüne alınmasın ama daha bu yaşlarda kendine yaşlı diyenlere gıcık oluyorum he :D
(13,095 puan) tarafından
He kız 27 de ben yerimde duramıyordum ahahahah :)içinizi çürütmen guzuumm
0 oy
(218 puan) tarafından
Bende 26 yaşındayım ve 25 gün önce ikinci çocuğumu kucağıma aldım. İlki 23 aylık. Çalışıyorum, hamileyim, küçük cocugum var falan derken hiç kendime bakamiyordum. Yani deyim yerinde ise rahat rahat duşa girdiğimde bile sukrediyordum. Şimdi doğum yaptigimdan beri bir özgüven geldi, iki cocukluyum lohusayim falan ama bugüne kadar kendime niye hiç zaman ayirmamisim dedim. Şimdi uykusuz gecelere rağmen erken kalkıp pijamalarimi çıkarıp şıkır şıkır giyinip çok hafif bir makyaj ile güne başlıyorum. Tesetturluyum ve dışarıda hep kapaliyim zaten deyip evde giymek için kısa şortlar askılı takımlar falan aldım. Kendimi şu an daha iyi hissediyorum. Sende küçük bir değişiklik yapıp üzerindeki o begenmemezlik hissini çöpe atabilirsin. Atıyorum belki saçlarını biraz kestirirsin belki evin içinde hafif topuklu bir terlik giyersin vesaire :) biz kadınız her zaman her halimizle güzeliz ama arada bir motivasyona ihtiyaç duyuyoruz işte 
0 oy
(84 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ve sosyal cevrem yok sıfır kaynana elti görümce ile aynı apt deyiz bayat sohbetler sıkıyor artık bana güzel heyecan lazım oda yok malesef
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Eskisi kadar güzel değilsin çünkü eskisinden daha güzelsin.
(25 puan) tarafından
Ayyy yorumlar şakamı hemscislermden bunları duymak
0 oy
(51,324 puan) tarafından
37 yastan selamlar guzellik neydi ☺️☺️☺️
(25 puan) tarafından
neydi abla
(51,324 puan) tarafından
bilmem neydi ki bende kalmadi da ☺️☺️
0 oy
(991 puan) tarafından
Aaa sen bensin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 405 göst.
0 oy
12 cevap 240 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 263 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,682 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...