0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (3,298 puan) tarafından
Smdi eşimin tlfn şifresi benmkiyle.ayni geçen duşa giricekti eski iş yerinden bekar bı arkadaşı aradı 2 kere üst üste neyse bende sinirle bu şere,faizler ne diye arıyor dedim ( içmeue alkol almak için arıyorlar) eşim bisiler salladı inanmadım baya kavga ettik işte yalan soyliycen 5 dk isim var diyip gelmiycen içmeye gidicen dedim oda yok dedi ki yalan biliyorm ne zmn böyle olsa içmeye gidiyor bnde eşimin tlfnndan o şahısa.esim.gbi msj attım ne istiyorsun oda yazmış.goruselim.canim.sen ne istersen onu yaparız.diye bnde bidaha yazma.canina sı,çarim dedim eşime söyledim böyle yqzdm dediye ida bana kızdı çok haklıymış gbi kimseyi kendinden uzaklastiramiyor.benm.1 yılının içine ettiler bnde ağzıma geleni saydım şifresini faln değişmiş bnde kendi tlfn şifremi değiştim **** bide haklı saniyor kendini

3 Cevaplar

0 oy
(294 puan) tarafından
Ah bu eşler insan gibi davranmak cokmu zır
(3,298 puan) tarafından
Güzellikle dedim beni i,t yerine koyuyor evden kaçıyor o pislikler için
(294 puan) tarafından
İçki kötülüklerin anasıdır ne yap ed bıraktı r
(3,298 puan) tarafından
Bırakmıyor evi de bırakıp gitm.akillanmadi bide pislik insanlar atakiliyor soyeldim ona sen uzaklasmasan bn açar kufrederm.diye msj da adamansaydim
(294 puan) tarafından
Buda senin bu dünyada imtihanın işte hiç bülmiyorumne diyeceğimi rabbim hidayet versin
-Reklam-
0 oy
(837 puan) tarafından
Çok yanlıs davranıslar bence senın yaptıgın oda senın arkdaslarına mesaj atsa hoşuna gider mi
(3,298 puan) tarafından
Ona göre herkes kah,pe or,uspu namussuz bir tane arkadaşım yok kimle.konussam.o söyle o böyle diyor kendisin ne işi var bekar adamalrla
(837 puan) tarafından
Ayyy böyle dedın sımdı senı anladım pardon
(837 puan) tarafından
Ozmn cnm, çünkü bende dd öyle bı eş car
(3,298 puan) tarafından
Bana gelince konuşma.kendine gelince kırk yalan hop onlarla içmeye gidiyor bn cocujlarla evde kafayı yiyorm
(837 puan) tarafından
Bende öyleyim vllhı yaa
0 oy
tarafından
Eşine yorum bile yapmıyorum ama senin yaptığın hiç doğru değil kusura bakma 
(3,298 puan) tarafından
Doğru olanı o yapıp rahatsız olduğumuzu bile bile o insanalr için bizi rezil etmeseydi bnde yapamazdim
tarafından
Bilmiyorum bana yanlış geldi. Tabi ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 922 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (14,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 401 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
4 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 337 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,504 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,366 soru

23,759,619 cevap