0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından

Kızlar tokide oturuyorum evimin önünde park var gece 1 e kadar çocukların çığlık sesleri illallah ettim artık ya cami açıp bağırasım geliyor eviniz bakınız yok mu uyumuyor musunuz diye 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yani hem haklısın hem haksızsın :D bende deli olurdum çocuğu uyandırıyorlar diye ama bir şey diyemiyorsun kamuya açık alan 

(988 puan) tarafından
Ama çok bağırıyorlar çığlık atıyorlar sonuçta gece 12 1 cocuklar uyuyor olması lazım değil mi en azından çığlık atmadan oynasınlar ya:(
(1,220 puan) tarafından
Suç ailelerinde uyarmaları lazım gece diye guvenlik varsa ona soyleyin parka saat yapsinlar su saatten sonra yok gibisinden bazi sitelerde boyle uygulamalar var
(434 puan) tarafından
İyi de akşam en geç 10 dan sonra kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok kesinlikle yapılan çok yanlış
tarafından
O kadar ahlaki üst düzey bir ülkede yaşamıyoruz maalesef kimsenin bu şekilde düşündüğü yok herkes bencil bir şey desen kavgaya meyilli zaten adalette yok olan sana olur o yüzden düzen neyse o şekil yaşıyoruz
(988 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum biz çocuklar parkta oynamasın demiyoruz ama bende saat 10 en geç 11 yeterli
-Reklam-
0 oy
(553 puan) tarafından
Gece ön bıre kadar parkta çay keyfı yapan ben ayrılıyorum burdan :) 
(988 puan) tarafından
Ya ama çok rahatsız edici ya çocuklar bari çığlık atmasin o saatte bide sabah 6 da saliyorlar çocuklarını parka ne gece uykusu ne gündüz uykusu kaldı bizde şu sıcakta camlar kapalı uyuyoruz :(
0 oy
(14,901 puan) tarafından
bizim de toki ama ses gelmiyo cok zor sesli bi yerde oturmak 
(988 puan) tarafından
Yok canım ya sabah 6 da bi saliyorlar gece 12 1 e kadar
(14,901 puan) tarafından
yonetimle konusun binalara saat assinlar
(988 puan) tarafından
Herhalde öyle olur yakın zamanda:)
(14,901 puan) tarafından
bizim tokinin parklari pok gibi oldugundan bebe becik oynayamiyor :D
(988 puan) tarafından
Burdaki de öyle sadece kaydırak sağlam çocuklar oturup toplu çığlık atma korosu yapıyorlar:D
0 oy
tarafından
Canım zor biluyorum ama onlar cocuk bunu lütfen unutma biz 90lar cocugu olarak sokaklarda büyüdük istediğimiz gibi özgürce koşup oynayabiliyorduk sabahtan akşama kadar sokakta olduğumuz için 9 10 gibi eve girebiliyorduk ama şimdiki cocuklarin öyle bi imkanı yok sokakları kirlettik insanligi kirlettik onlara aslında çok şey borçluyuz bi parkta dapdar alanda oynamışlar çok mu
(988 puan) tarafından
Canım valla bunlar 90 lar çocukluğu yaşıyor resmen anneleri sabah 6 da bi salıyorlar parka gece 12 1 e kadar ordalar tamam oynasınlar kimse bisey demiyor ama en azından 11 gibi herkes evine gidebilir bizim de bebeklerimiz var uyutsmiyoruz ve şu cehennem gibi hava da camlar kapalı yanıyoruz
tarafından
Kamuya açık alan olduğu için maalesef bisey yapamazsin cnm en fazla rica edebilirsin cocuklardan veya ailelerinden polis çağırsan bile bisey yapamazlar
(988 puan) tarafından
Hangi birinden rica edeyim kız tıklım tıklım:)
tarafından
Hepsinden topluca anca tek çözümü bu ))))
(988 puan) tarafından
Beni döverler oyle elit bir yee degil :D garip insanlar
0 oy
(5,200 puan) tarafından
Valla fırsatm olsa ben de cıkıcam :D o kadar ıhtıyaxım varkı cocukklar kendı kendıne oynasın brn de cayımı içiyimm. Ama. Akşam ezanında rvdeyız :)  benım evımın önu.de park. Küfürlü vs konusmadıkca müdehale etmiyoruz camımızı kapatıyoruz. 
(988 puan) tarafından
Bence bi sınırı olmalı ya en azından 11 dedin mi herkes çocuğunu içeri almalı çünkü hava da sıcak camlar kapalı çocuk sıcaktan uyumuyor açıyoruz sesten uyumuyor gerçi kapalı olsa da sesleri içeride yine ama
0 oy
tarafından
Böyle birşeye hakkın yok evet çok zor ama yapacak birşey yok benim kızımin odasının ordads park var çocuklar bağırıyor köpekler havlıyor hatta kedilerin bile çığlıkları duyuluyor ama hiç birine birşey yapamıyorsun
(988 puan) tarafından
Yapacağımdan değil zaten ama asiri rahatsız edici bence bunun bi sınırlamasi saati olmalı sabah 6 da salıp gece 12 1 de almak da hoş değil bence
0 oy
(10,180 puan) tarafından
Ben 4 sene lojmanda oturdum evimizin karşısında park vardı saat 10en geç  11 oldu mu kimse kalmazdı herkes evine giderdi.arada hala gidiyorum lojmana bakıyorum hala aynı 
(988 puan) tarafından
Burda öyle değil ya bak saat 12 bi tanesinin kızı 3 4 yas vardır bir saatten fazladir parkın ortasında oturmuş sadece çığlık atıyor çocuk oynamıyor sws denemesi yapıyor resmen annesi alıp götürmüyor çay sefasında
0 oy
tarafından
Evimin önünde park var sitenin parkı ama o saate çocuklarımı asla bırakmam ses geliyor ama takmıyorum açıkçası 
(988 puan) tarafından
Bende takmam normalde ama bebeğim uyumuyor sesten cami kapatıyorum sıcak oluyor zaten yine sesle geliyor ama aza indiriyorum eziyet çekiyoruz resmen
0 oy
(6,065 puan) tarafından
Bende cadde ustindunedyim araba geçiyor müzik falan sabah özelikle hele boş arazi var kepçe sürekli calisyor bir taşa vuryor biz yataktan firliyoriz
(988 puan) tarafından
Çok rahatsız edici :(
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Benim cocuklarda arkadaslarim var diye baska sitenin önünde oynuyordu. Kızmışlar bi kac kere ses oluyor diye. Sonra gecen orda oturan kadinin biri artik bizim orda oynamak yasak dedi. Bende dedim zaten sitenin icinde oynamasini bende istemiyorum.gitsin yolda oynasin ama girmesin oraya. Yolda oynamakta yasak dedi. Onlar hala daha orda oynuyorlar kendi cocuklarida var tabi ama ben gitmemeye calisiyorum . Ama 30 sene gecmis bizim cocuklugumuzdan. Insanlar aynı fikirler aynı yolda top oynuyorlar diye kızanlar zihniyet ayni. Hic bir degisim yok. Evet rahatsız edici bir durum ama cocuklarda nerde oynasın parkta oynasalar yine rahatsiz olunuyor yolda oynasalar yine rahatsiz olunuyor.  Bizim sitede cocuk seslerinden durulmuyordu. Bebegim uyanacak diye stresten dört dönüyordum ama asagidakilere hic seslenmedim susun sessiz olun diye.Yarın senin cocuklarinda o ses cikaran cocuklar arasinda olabilir. Durumu kabullenseniz bence daha cok rahat edersiniz. 
(988 puan) tarafından
Sen olayi yanlış anlamışsın benim de çocuğum var bu arada çok da ses yapar çığlık atmayı sever ben demiyorum park yasaklansın çocuklar oynamasın ses etmesin diye en azından sabahın 6 si gecenin 12 1 i gibi saatlerde evlerinde oturabilirler diye düşünüyorum 1 saat erken veya 1 saat geç içeri alındıkları zaman ne olabilir en fazla insanlara saldırmaya yer aramayın Allah aşkına ya sanki biz dedik çocuk parkları kaldirilsin bi savunma bi savunma daha okumamışsin bile yazdıklarımı
(1,513 puan) tarafından
Evet.. tamam..
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Yetkili birisi varsa parka uyarı levhası asabilir saat 11.12'den sonra yüksek ses yapılması yasaktır diye. En azından uyarı yapma hakkın olur çok ses olursa bence tekrarsız olan siz değilsiniz
(988 puan) tarafından
Öyle demeyin burda park hakları savunucusu var birazdan gelir çocuklar oyun oynamalı diye benim çocuğum oyun oynasın diyen abla aajjsjsjjsjs
(3,513 puan) tarafından
Benim de 2 yaşında kızım var evimin tam karşısında park var ama o saatte insanları rahatsız etmeye de hakkım yok ha evet birisi uyarı verirse olumlu karşılarım hiçbir şekilde tepki vermem haklı herkes kendine göre
0 oy
(1,706 puan) tarafından
En dayanamadığim şey evimde dinlenmeye uyumaya çalışırken böyle dışarıdan ses gelmesi, gece 1 e kadar olması kabul edilebilir bir şey değil.yazin en geç 12de ses olayının bitmesi lazım.umarim çözüm bulursunuz
(988 puan) tarafından
Evet ya evimde bile sessiz oturamıyorum evi tutarken adam dedi yalıtımlı bina camları kapat ses yok gerçi dogru sesi en aza indiriyor ama felaket çığlık sesleri olduğu için ister istemez yalıtım da etki etmiyor
0 oy
(218 puan) tarafından
Bence bu konuda biraz daha anlayışlı olman gerekir çünkü cocuk onlar daha. Biz Mardin'de yasiyoruz gündüz hava 50 derece ve 23 aylık oğlum var sıcaktan hiçbir yere çıkamıyoruz. Akşam saat 7-8 gibi ancak hava serinliyor ve o saate kadar çocuk evde çatlıyor sadece klimalı odada tikilip kalıyor. Bu sefer telefon veya televizyon istiyor çünkü ben 25 gün önce doğum yaptım ve bu süreçte onunla çok ilgilenemiyorum küçük olan kolik bir bebek. O yüzden saat 7-8 den sonra babası parka götürüyor ve 11-12 ye kadar uykusu gelinceye kadar oynatıyor. Şahsen evde kalip TV telefon izleyeceğine saatlerce parkta çığlık atarak oynamasını tercih ederim. 
(988 puan) tarafından
İyide sizinki aksam çıkıyormuş bunlar sabah saat 6 dan itibaren sıcak soğuk fark etmeksizin parktalar şahsen öğlen in sıcağında 36 derecede çocuğumu parka göndereceğime evde tv izletirim daha iyi çünkü gerçekten çıkılacak gibi degil ve çocuklar bazen özellikle karşı komşum kız çocukları balkona sesleniyorlar anne ne olur ege gelelim artık diye belli yani evi temiz kalsın diye cocugu parka atmis
0 oy
tarafından
Bende ev aldım tam parkın karşısı benimki parka bakan taraf değil ama yinede endişeliyim ses gelir diye bu evimde sessizliğe çok alıştım 
(988 puan) tarafından
Parka taraf değilse camlar kapalı olursa hiç ses gelmez benim tam parkın önü
0 oy
tarafından
Senin yine park bizimki mahalle ve gerçekten avazları çıktığı kadar bağırıyorlar insan sinir oluyor heleki bebeği zor uyutuyorken bi de ev bodrum kat bazen tam pencerenin dibinde durup bağırıyorlar diyorum bunların anneleri yok mu
(988 puan) tarafından
İnsanlar çok anlayışsız bence ya
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Siteye tasinmaktan vazgeçtim :)))
(988 puan) tarafından
Bencede :)
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Benim evimin yanında da konteyner kent var 600 kişilik gece 2ye kadar gitar çalıp şarki söylüyorlar rahatsız olmuyorum hiç 
(988 puan) tarafından
Ben olsam rahatsız olurdum ama bebeğim i etkileyecek derecede olursa çok uyanıyor çünkü
(1,077 puan) tarafından
Benim oğlum da çok uyanan bi çocuk ama sese kalkmadı hiç gençler çaliyor benim hoşuma gidiyor ki yanında da park var gece 1 2 3 e kadar sesler geliyor çocuktur onlar gençtir onlar idare etmemiz lazım sabır güzel bir şey
(988 puan) tarafından
Zaten idare ediyoruz gidip kimseye bisey dediğimiz yok hakkımız da yok ama bence bi sınır olmalı saat sınırı benim esimde mesela sabah in köründe görevden geliyor asla uyuyamıyor çünkü 6 da çocuklar parkta cami kapatıp sesi en Aza indirip cehennem gibi odada uyuyor
(1,077 puan) tarafından
Evi değiştirmek mantıklı olan
(988 puan) tarafından
Zaten yeni taşındım 3 ay oldu 3 yıldır evliyim tayin VS derken bu benim 4 üncü evim sadece herkes çocuğuna sahip çıksa yeter mesela karşı komşumun kızları bazen balkona bağırıyorlar anne ne olur eve gelelim diye kadin ses bile vermiyor niye evi temiz kalsın diye cocujlara da günah bize de
(988 puan) tarafından
Çocuk balkonun on tarafında dışarıda en az 1 saat ağladı ben o kadının evi temiz kalsın diye bu sesleri duymak zorunda olduğumu düşünmüyorum binada yaşamayı bilmeyenler müstakil e taşınsın benim yerime :)
(1,077 puan) tarafından
Karşı komşunuz fazla rahat ama yani dişarda ki ses için birşey diyemiyorum kimse çocuğunu kısıtlamaz sallıyorum 10 da uyanmıştır çocuğum hava almak için gider yani seçenek çok araba seslerini nasıl susturma şansımız yoksa çocuk sesi de öyle ben ana yolun yanında oturuyorum hemde konteyner kentin yanında yani normalde ses sevmeyen ben hepsine alıştım orayı takarsam ses 2 kat oluyor ama duymuyorum bile araba sesleri sabah 6ya kadar devam ediyor korna çaliyor son ses müzik ama yapacak bir şey yok
(1,077 puan) tarafından
Ama bu kadar rahatsız oluyosanız siz müstakil yanında hiç bir şey olmayan yere taşınmalısınız ki kimseyle uğraşmak zorunda kalmayın diye
(988 puan) tarafından
Hadi sabah neyse de gece çok uzun saat bence çocuk sesine karşı değilim yanlış anlaşılmasın benim bebeğim de çok ağlar bağırır ağzına bisey takacak halim yok ama atıyorum gece saat 12 çocuk parkts ağlıyor bağıra bağıra en az ama en az 1 saat e al çocuğunu götür evde ağlasın saat gecenin 1 i demi bunu söylüyorum ben gece saat en azından 11 veya en geç 12 olduğu zaman herkes evine çekilmeli o saatte çocukların nasıl ayakta olduklarına da hayret ediyorum gece uykusu önemli sonuçta bunlar 1 de eve girip kaçta uyuyorlardir
(1,077 puan) tarafından
Herkes herkes gibi kuralcı değil malesef canım
(988 puan) tarafından
Valla gelip bu tokiyi görseniz emin olun ne demek istediğimi anlarsiniz insanlıktan mahrum kalmışlar yemek yiyip kemiklerine kadar sofra bezine atıp aşağı silkeliyorlar sonuç yedikleri etin kemikleri balkonumda beceremeyen kim bi bakin bence müstakil sanıyorlar
(1,077 puan) tarafından
Size kolay gelsin inşallah tez zamanda parktan çekilirler
(988 puan) tarafından
Canım bunun kuralla ne alakası var senin çocuğun gecenin o saatte parkta ağlıyorsa durmadan orda mi bırakırsın evine götürmen gerekmiyor mu sanırım sende burdakilerle aynı kafadasin insanlığa dair ilan şey garip geliyor
(1,077 puan) tarafından
Benim çocuğum gece parkta olamaz zaten yani yanım park ama çıkmaz istemezde ne zaman kaçta gitmesini bilir diğer çocuğum da parka gidemeyecek kadar büyük ben senin ordakilerle aynı kafada olayım hadi peki sen hangi kafadasın kuralla alakası var çoğu anne rahat ve kural koymaz ben mesela park yada gezelim dediği zaman akşam oldu gidemeyiz diyen biriyim bak kural çok önemli
(988 puan) tarafından
O kadar kuralci bir insan olsaydın şu saydiklarimin gerçekten yanlış olduğunu anlayabilirdin savunmak yerine ha senin kendi fikrin saygı duyarım demek ki sen öylesin der söylediklerine de inanmam geri çekilirim buda benim fikrim insan olmak önemli toplu bir yerde yaşıyorsak herkes birbirine saygı duymak zorunda buda bir kural mesela çok kuralcisiniz ya
(1,077 puan) tarafından
Yanlış değil kimin ne yaşadığını bilemezsiniz belki ordaki insanlar evlerinde eşleri ile sorunu var huzuru yok diye çocuğu bahane edip çıkıyorlar belki de evde huzur yok diye çocuklar parka gitsin oynasın diyolar ayrıca saldırmaya ne kadar müsaitsiniz hanımefendi demekki orası öyle yani bu durum beni rahatsız ediyosa ayrıca cehennem gibi odada yatmak zorunda kalıyosam ve o parktan sesler kesilmiyosa ne yapacak mahalle mi komple taşınacak gidecek çünkü düzelmiyo yoksa rahatsız olan mı gider yeni taşınsam bile durmam orda evet saygı olmak zorunda demek ki sen hariç herkes o düzene alışmış yani herkes herkese uymaz uyamaz yapamaz tamam mı tatlım
(988 puan) tarafından
Ne  ara düzen oluşturdular bende herkesle beraber taşındım yeni faaliyete giren bir yer çok akıllısın çözdün hemen :) ayrıca saldırmıyorum gayet medeni bir şekilde tartışıyorum ha bu arada 2 buçuk yıldır burdayım ilk defa seninle tartışıyorum sorun kimde ki acaba bilemedim ya neyse sen haklısın canım senin gibilerle aynı yerde oturmak benim hatam hadi iyi günler sana kuralci hayatında:)
(1,077 puan) tarafından
Bu kadar yazdığın şeyde herkesle birlikte taşındık diye bir yazı okumadım alternatif olarak yazdım bebeğim istersen 10 yıldır burda ol ne farkeder insan 1 anda kendini belli eder :)))))) hadi kuşum sana da günaydın diyorum
(988 puan) tarafından
Tamam çok  kuralci abla iyi günler :D
(1,077 puan) tarafından
İyi günler minik kardeşim

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 74 göst.
+1 oy
19 cevap 406 göst.
0 oy
10 cevap 215 göst.
+1 oy