0 oy
1,168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (87 puan) tarafından
Cocuk doktoruna aldim yarına cildiye randevu yok bulamadım bakarmi cocuk doktoru 3 buçuk yaşında kizim kuzeninden geçti malesef 

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bide bayıl Feriha hahahaja

Kız git eczaneye onlar verir uygun sprey 
tarafından
Kız sus acile git canım sen eniysi
-Reklam-
0 oy
(656 puan) tarafından

Kız doktor naoacak bite. Önüne alıp temizlemicek ya :D bit ilaci alcan bit tarağı Alcan bı güzel temizlicen

0 oy
(10,223 puan) tarafından

Bitlenince doktora mı gidiyorduk :D

0 oy
(3,137 puan) tarafından
Eczaneye git bit losyonu al sağlık ocağındaki doktorda bit şampuanı yazar kullan bunun için cildiyeye gidilmez doktordan azar işitirsin 
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Ne alaka kız doktor benm kide nerden geldi ise bitlenmş 3 gün sprey şampuan edym nerde ise bitti sende öle git bit şampuanı de al 
0 oy
(268 puan) tarafından
Bit işin mi Dr gideceksin 

Pireyi deve yaptın ☺️☺️
0 oy
(885 puan) tarafından
Eczaneye gıtsen daha iyi olur 
0 oy
tarafından
Sıfıra vur sacını ve paranit al çocuklara uygun
0 oy
(829 puan) tarafından
Canım doktorluk bir durum yok ki git eczaneye paranit bit şampuanını al düzenli kullan geçiyor benim kızımda da olmuştu öyle temizledik.
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Ne randevusu ya bit ilacı al eczaneden sür yıka bunun doktorluk neyi var 
0 oy
(239 puan) tarafından
Ağız gargarasını başına masaj yaparak uygulayın. Yarım saat bekletip yıkarın. Bit tarağıyla tarayın. Bir kaç sefer tekrarlayın geçer. 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Bit için doktora randevumu alınıyor. Bitlendi desen doktor hemen odadan dışarı çıkarır. Diğer insanları da bitlendiriceksiniz. Eczanelerde bunun için ilaçlar oluyor, taraklarıyla birlikte veriyorlar. Doktor bit için hiç bir şey yapmaz. Eczaneden ilaç al der gönderir.
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Ya bit şampuanı al eczaneden. Sağlık ocağına da götürebilirsin ama o ilaçlar saçını mahveder. Onun yerine zeytinyağı ile öv saçını. Çünkü zeytinyağı bitleri boğarak öldürüyor. Sirkele,  mayonez sürüp tara. Tarak ile geliyor bitler. En iyi çözümde tek tek ayıklamak  :( bir de saçlarını sürekli orgule size de girmesin.
(44 puan) tarafından
Bencede en etkili çözüm tel tek temizlemek kizimada nereden geldiyse bir tane bit gelmiş okadar baktım başka yoktu şampuanla yıkadım taradım  spreyledim birşey yoktu. bir iki saate tekrar bakayım dedim bu defa gözüme sirkeler çarptı onları tek tek ayikladim yoksa diğerleri hiç ise yaramdi en güzeli tek tek
0 oy
tarafından
Canım çocuk küçük diyorsun bitlendi diyorsun . Yara olmuş kafası diyorsun konağın ne olduğunu biliyorsun değil mi ? Yani başta ki konakla biti ayırabiliyor musun ? 
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Kusura bakma kahkaha attım kız doktor seni rezil eder git eczaneden bit şampuani al yıka ne doktoru
0 oy
(13,050 puan) tarafından
Bitlerin sağlığından endişeli değilsen eczaneden bit ilacı al tara sıkı tarakla bacı ne Dr u
0 oy
(325 puan) tarafından
Ne randevusu bacım yaaa offf güldüm k.bakma fuaugdahhdjah
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Kızlar olablir belki kadın blmiyor niye dalga geçiyorsunuz olablir insan halidir cnim sprey al eczaneden saçlarını sür tara geçer 
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Kız drluk iş değil eczaneden bir ilacı al kullan 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 30 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Angel24 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 100 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Angel24 (50 puan) tarafından soruldu

408,436 soru

12,271,685 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...