0 oy
945 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (59 puan) tarafından
Cocuk doktoruna aldim yarına cildiye randevu yok bulamadım bakarmi cocuk doktoru 3 buçuk yaşında kizim kuzeninden geçti malesef 

39 Cevaplar

+10 oy
(10,977 puan) tarafından

Gülesim geldi kusura bakma :)

(3,136 puan) tarafından
Sabah sabah bende güldüm zaten
(1,207 puan) tarafından
Bitolojiye
(46 puan) tarafından
Hahahha hiç gulecegim yokdu kelebek
(5,087 puan) tarafından
Heh bir bit temizlemediği kaldı drların onu da yapsınlar tam olsun.
(5,471 puan) tarafından
Getirsin ben bakayım :D
(5,087 puan) tarafından
Hahaha doğaaaa yaa :))))
(3,136 puan) tarafından
Harikasınız :D :D
(1,036 puan) tarafından
Kelebek jsjdjhd yaa yarıldım burda yapmayın böyle şeyler:)))
(811 puan) tarafından
Yoruma güldüm alttakilere haykırdım :D
(2,114 puan) tarafından
Ahahha Doğa efsanesin bayılıyorum sana ya güldürdün vallaha Allah'ta seni güldürsün :))
(811 puan) tarafından
Konak içinde doktora gerek yokki zeytinyağını sürüp yumuşayınca duşta tarayabilir ben Aybars ameliyat olunca bebek yağı sürüp yumasatip pamukla hafifçe siliyordum hiç çıkmıyorsa konak şampuanı var
(12,417 puan) tarafından
Bence bitleri muayene ettirecek
(10,977 puan) tarafından
Gittiysen yaz kız :D
(1,207 puan) tarafından
Bitler kendini göstermemiş 13 haftalık olunca gel demiş doktor:D
(3,136 puan) tarafından
Ahahaha kebelek kebelek :D
(2,114 puan) tarafından
Nerden biliyorsun kelebek belki gelişimi için vitamin takviyesi bitfolik yazacak aaaa hemen yargı olmazki böyle :)))
(1,207 puan) tarafından
Doğru belki bitler için çoklu tarama istemişlerdir:D
(4,779 puan) tarafından
Bitlerde gebelık sekerı cikmis:))
(10,977 puan) tarafından
Kızlar Allah iyiliğinizi versin :D hiç bu kadar yaratıcılık görmemiştim post sahibi hakkını helal etsin baya güldüm
(12,417 puan) tarafından
Anam sayesinde eğlendik kız o da telaş etmiş ama Dr cidden ne mana der gitmese daha iyi
(811 puan) tarafından
:D hepimizi güldürdü
-Reklam-
+7 oy
(325 puan) tarafından
Genel cerraha alman lazım ameliyat lik bir durum olabilir 
(10,977 puan) tarafından
Puhahshshd
(325 puan) tarafından
Kız ben seni tanıyor muyum gözde
(10,977 puan) tarafından
Bilmem ki sanmam ben tanımıyorum seni :d yorumlarda denk geliyorum yaratıcısın
(325 puan) tarafından
Aynen bende sürekli adını gördüm de gözde diye tanıdığım vardı merak ettim o musun diye
+1 oy
(6,343 puan) tarafından
Ne randevusu canım al bit spreyini şampuanını yıka geçer bit tarağıyla tara sürekli biter
(59 puan) tarafından
doktor yazmiyormu ilac
(6,343 puan) tarafından
Hayır eczaneden alacaksın
+1 oy
(1,036 puan) tarafından
Kız doktor bir tarafiyla gülmesin:)) eczane verir ona uygun bit ilacını çocuğu da yorma onun için canınıza yazık 
+1 oy
(2,101 puan) tarafından
Şaka mısın bit için doktora gidilmez güldürürsün kendini al bit ilacını mis gibi temizle evde 
+1 oy
tarafından
Odadan kovarsa hiç şaşırmam bunun içinde mi geliyosunuz diye :)
+1 oy
(2,677 puan) tarafından
1.si doktor bakmaz bite hatta dokunmaz bile bulaşır çünkü.

2.si kardeşim yapmış geçmemiş demişin büyük ihtimalle yanlış yaptı önce sprey sıkıyorsun içinden çıkan tarakla beyaz bir çarşaf serip tarıyorsun 20 dk bekletiyorsun sonra içinden şampuan çıkar banyoda güzelce yıkıyorsun saçı yağlı kalacak şampuan yağlı çünkü yağını arındırmak için uğraşma canım banyoda ve 2 gün sonra baak devam ediyorsa yine yap . Arada limon kolanya sık tara 

3.yara olmuş diyorsun onun sebebi başka olabilir çünkü benim kızlarda öyle bişey olmadı 

Ve 4. Olarak şampuan için yaş farketmez bit şampuanı aynıdır canım
(10,977 puan) tarafından
Ve muhtemelen bi günde geçmesini beklediler temizlenmesi 1 haftayı buluyor bazen. Doktor dokunmaz bile doğru diyorsun vallahi
(2,972 puan) tarafından
İşte mantıklı bir yorum ya bende aynı şeyleri aradim birde kızımın saçı yok denilecek kadar az demiş o zmana sıfıra vursun hepten kurtulur yarada muhtemelen çocuk çok kasiyip tahriş etmiştir
(2,677 puan) tarafından
Evet kazırsa kökten çözümü bulur
0 oy
tarafından
Doktorluk bir durum yok. Önce kendin mudahale et.
(59 puan) tarafından
Çok ilaç çıkıyor netten hangisini alayım cocuk Kucuck
0 oy
(50,552 puan) tarafından
bit ilacını direkt eczane den alabiliyorsun ama yikarken gozlerini cok dikkat et
(59 puan) tarafından
Işte bunlafin yaşı yokmu
(50,552 puan) tarafından
eczaneye sor soyler onlar  yasi olsa da gözlerine dikkat etmelisin
(59 puan) tarafından
Doktorada gostericem bi ama icim rahat etmiyo
(1,127 puan) tarafından
Doktor bakmaz asla kovar bile
0 oy
(1,931 puan) tarafından
Doktora gerek yok, ilacini al evde kendin tata bitleri gecer
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Bit icin doktora mi gideceksin
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Amann öyle bişey yapma doktor güler arkandan sana valla :)) sakin ol herkes bitlenmiştir hayatında sağlıkocağına git onlar çocuguna verecek ilacı bilirler zaten 
(59 puan) tarafından
Öylemi yapıyım
(2,075 puan) tarafından
Tabiikii canım annene de sorabilirsin elbet küçükken siz de bitlenmişsinizdir o sana söyler eczaneye git sadece diye
(59 puan) tarafından
Annnemm yokki benim
(2,075 puan) tarafından
Kusura bakma canım ne diyeceğimi bilemedim bilsem zaten söylemezdim öyle bir kelimeyi
0 oy
(710 puan) tarafından
Kiz allah seni ne yapmasin bit gectiyse dogru eczaneye git dr a gitme sakin kendini güldürürsun aman diyim bit spreyi al guzelce sık sonra tarakla temizle yastigini kıyafetlerini  hepsini yika  tertemiz gecer gider
(59 puan) tarafından
Yara olmuş çocuğumun kafasi
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Eczaneden bit ilacı alın doktorun bsy yapacağını zannetmiyom
0 oy
(2,972 puan) tarafından
Canım bizimkide 3 yaşındaydı geçtiğinde doktor bakmıyor sen direk gidiyorsun parabit alıyorsun spreyini değil şampuanı kafasına sıkıyorsun içinden çıkan bit taragiyla tariyorsun biraz şampuan kafasında bekliyor bu işlemi 3 gün boyunca yapıyorsun bu arada dikkat et seninde kafana geçmesin sonrasında bit mit kalmıyor 
(59 puan) tarafından
Kız kardeşim cocuguna almış geçmemis
(2,972 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım 3 4 gün kullanılması lazım ve sürekli sürekli bit taraginla taraman lazım yoksa bitmezki bir kerede bussuru yavruları oluyor onların bir yerde saçı yok denilecek kadar az yazmışsın canım o zamna direk sıfıra vur kurtulur hemen
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Allah affetsin çok güldüm ya. Kız ne randevusu alacaksın bit şampuanı ilacını oturup temizleyeceksin
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Şaka gibi sonra insanlar randevu bulamıyor ciddi konular için. Git eczaneye çocuğun yaşını söyle al ilacı. Hiç mi çevrenizde biri bitlenmedi, uzayda mı yaşıyorsunuz
(351 puan) tarafından
Hastamsn sen hem bir diyorsun hem yara diyorsun post açtığın şeye yorum yapılır müneccimmiyiz çocuğun kafasını nasıl görücez yara olana kadar neredeydin muhtemelen kaşınmaktan çocuk tahriş etti derisini
(59 puan) tarafından
Hayır  ben baktım çocuğumun kafasına dün gördüm aynı şey başına gelir insallhhhh sen çok basit birisin
(59 puan) tarafından
Ne cirkefinn allah kocana kolaylikk versin vicdansız biriyle evli cinku
(10,977 puan) tarafından
Sizde hemen beddua etmeye duruyorsunuz yani. O beddua döner dolaşır sizi bulur merak etmeyin.
(351 puan) tarafından
Allah senin kocana sabır versin asıl senin gibi biriyle evli
0 oy
(598 puan) tarafından
Canım git eczaneye hangisi uygunsa zaten sana verir o. 
(59 puan) tarafından
Kardeşim almış kafasına göre geçmemiş kziindan
(598 puan) tarafından
Canm şampuanı Var kullanacaksın . Bı de ayiklaman lazım sürekli .
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Kız bir için doktora neye gidecek yazık doktor ada bulasacak 

Evde onun şampuanı var eczacina sor 

Al tara evi temizle geçer 
0 oy
(2,233 puan) tarafından

Randevu gelene kaar o bit ailedeki herkese yayılır :D

(59 puan) tarafından
Kız kardeşimin cocyhjnxsn bulaştı kafasına göre ilaç aldı geçmemiş çocuğunda bende noye kafama göre alayım
(2,233 puan) tarafından
Ay kafana gire olmayacaksın no yapammamis belkide
İyice tarayacakti ha birde sen kafana göre olmayacaksın. Ki eczacij verecek en iyisi hangisi de yardimci olurlar
(59 puan) tarafından
Bana dediki benim yaptığını yapma sen dkkrotea götür dedii baya geçmemiş en pahalısını almış onada akrabasından gecmis
(2,233 puan) tarafından
Sen keşke gitmeseydin kardeşine götür ozaman canım post aç yada bana haber et doktor ne diyecek
(59 puan) tarafından
Ben dün kafasını kasidiginu farkettkm çocuğun baktım zaten saçı yok denilecek kadar Az çocuğumun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Angel24 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Angel24 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.

401,982 soru

12,034,112 cevap

36,262 kullanıcı

...