0 oy
95 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Kizlar gece rüyamda idrar yapıyorum ve kan geliyordu korkuyordum ağlıyordum acile gidiyorduk beni alttan muayne etmek istiyorlardı ağlıyordum yalvariyodum alttan muayne olmam diye nedir sizce korktum açıkçası.

Bide normalde dr gittimde ben hep imza veririm alttan muayne kabul etmem fobim var yani panik atağım oğluma hamileykende öyleydi dedim ölürüm yine çıkmam o masaya eşim o zaman dayanamayip aglayişlarima beni özele götürmüştü kendi isteğim ile sezerysn olmuştum şimdi 2 ci hamileyim kızım olcak Allah hayırlısıyla kolaylıkla nasip eylesin cemi cümlemize.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir anlamı yok doğum yaklaştıkça korku ve kaygılarıniz arttığı için bilinçaltı kötü rüyalar görmenize sebep oluyor.  Zaten 2.ci digummus hani henrturlu sezaryen garanti biraz içinizi ferah tutun korkmamaya çalışın bebeğinizi kucağınıza alacağınız anı düşünün rahatlayın 
-Reklam-
0 oy
(839 puan) tarafından
Bilinçaltı rüyası tamamen
0 oy
(20,633 puan) tarafından
Hicbi anlamı yok dostum. Öyle bir rüya sadece
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Doğumun az kalmış ondan görmüşsün vede rüyada kan görmek iyi anlamdir deniliyor inşallah en hayırlı vakitte sağ salim kucugina alirsin
(14,930 puan) tarafından
bizde de kan gorunce ruya bozulur derler
0 oy
tarafından
Yavrum günün gelmiş dogurcan hepimiz o dönem stres olmadık mi çok normal anlam yükleme su kaygilarini azalt ibadet ya da meditasyon yapmanı tavsiye ederim zihnin bossliyo resmen neden istemiyorsun alttan muayeneyi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 163 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Asenaumay (2,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,293 soru

23,619,022 cevap

306,722 kullanıcı

...