0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Asıl kanamadan , asıl kanamaya, 26 gün geçiyor. Yumurtlama dönemi hesaplamak için bu günler mi sayılır? Çünkü öncesi iki gün boyunca hafiften kanamalarim oluyor. Yani akıntı ile karışık renklenme. Bu iki gün sürüyor. Eğer bu günler 1. Gün sayiliyorsa yine 26 gün sürüyor demektir. Fakat yunurtlama günü tahmin etmekte önemli. 

2 Cevaplar

0 oy
(980 puan) tarafından
Bence tam net yunurtlama gününü hesaplayamayip hissetmiyorsan ovulasyon testi çok mantıklı yoksa psikilojikmen etkiliyor acaba yunurtama günüm mü karnım mi ağırdı akintim geldi VS gibi psikolojikmen etkileniyor insan 
(96 puan) tarafından
Ben tam gününü hissedemiyorum tabiki, ama akıntıdan ve istek artışından aşağı yukarı günlerde hissediyorum. Yinede tam günü hesaplamak isterim. doktora giderken sordum bana net cevao vermedi. O hafta komple dene dedi bıraktı.
(980 puan) tarafından
Ovulasyon testi alıp deneyin kesin sonuç bence
(96 puan) tarafından
O nasıl kullaniliyor
(980 puan) tarafından
Gebelik testi gibi idrarini yapıyorsun eğer yumurtlama gününse iki çizgi de koyu çıkıyor ona göre ilişkiye giriyorsun zaten alınca yazıyor üzerinde eczacıya da danisabilirsiniz
(96 puan) tarafından
Haftada kaç tane kullanılıyor. Yani çok pahalı mı acaba. Her ay üç beş tane kullanmak baya makiytli olabilir
(980 puan) tarafından
Canım trendyolda var 20 tanesi 465 tl falan içinde 6 tane de gebelik testi var sanırsam 1 ayda 5 6 tane kullanılıyor öyle biliyorum
(980 puan) tarafından
Bak attım foto
-Reklam-
0 oy
(980 puan) tarafından

İçinde kullanım kılavuzu çıkıyor 

image

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy