0 oy
1,042 göst.
Diğer kategorisinde (1,708 puan) tarafından
Yengeç anneleri toplanalım mi :) Allah'ım böyle bir inatçılık sinirlilik huysuzluk yok, ruh hali düzen değişiminden çok etkileniyor parçalıyor bizi adeta.dedigim dedik psikoloji bırakmadı kimsede annem gibi sabırlı bir insan bile yaşam enerjim kalmadi dedi.disaridakilere karşı ilgiyi üstüne çekmek için yapmadığı sirinlik kalmıyor ama bizim tabiri caizse anamizdan emdigimiz sutu burnumuzdan getiriyor.bir dediği bir dediğini tutmuyor bir saniye önce ak dediğine bir saniye sonra kara diyor.anlatmayla bitmez sizinkiler de böyle mi

36 Cevaplar

+8 oy
(5,492 puan) tarafından

Sen hiç aslan burcu çocuğu büyütmemişsin :'(:D

(2,741 puan) tarafından
7 Ağustosdaa sezaryen olucam oğlum aslan burcu oluyor yorumu görünce eyvah dedim :) jsjsjsjjsjsks
(1,844 puan) tarafından
Ah ah büyütseler böyle konuşmazlar
(2,199 puan) tarafından
3 tane 3üde aslan vay anam vayy :D
(5,492 puan) tarafından
14 yaşına girecek bu temmuzun 30unda 14 yıl boyunca kök söktürdü, bir de ergenlik aman Allahım ben de çare tükendi :))
Evde sürekli kükreyen bir yaratık var :))
Canı sağolsun da hiç önemli değil :)
(5,492 puan) tarafından
Elem ne yaptın yavrum ya gel yamacıma gel sarılayım sana :)) nick boşuna elemmm olmamış bir de 3 m ile :)))
(5,976 puan) tarafından
aslan da neki loooo ikizlerden allah sakinsin
(1,844 puan) tarafından
Benim 3 yaşında daha ama ilalah etim artık

Ellem Allah hiç acımamış sana
(2,196 puan) tarafından
Acaba yükselenlemi alakalı. Aslan oğlum var, yani söylediğiniz gibi değil.  Ama akrep ikizlerim var . Ya sabır çekiyorum
(5,492 puan) tarafından
Elem cenneti garantilemiş eteğinden tutmak lazım :))
Ergenlik dönemi karanlık dönem gelmeyinnnnn.
Yürüyen ego sadece o bilir o yapar gruplarda sadece o lider olmalı onun dediği olmalı tam tersi olursa olay çıkar. :)  kafasına ne eserse onu yapar.
İlkokul birinci sınıfta öğretmeni tahtaya bir işlem yazmış. Benim ki kalkmış tahta kalemini almış işlemin sonucu yazmış. Öğretmen şaşkın tabi. Meliscim işlem doğru aferin sana ama bir şey unutmadın mı? Hani parmak kaldırıp izin istiyorduk ya demiş.  Benimki dönmüş işlemin sonucu biliyordum yaptım demiş.
Bu huyunu törpülemek uzun zaman aldı. :)
(5,492 puan) tarafından
Ahm kuzenim de aslan süt dökmüş kedi sen şanslı annelerdensin :)
(2,199 puan) tarafından
Evet canım ismimin anlamını çocuklar yeterince hissettiriyor bana benimkiler oğlan birde kök söktüruyolar :D
Kızlar çok sağolun çok iyi teselli veriyorsunuz ahshdb
(2,196 puan) tarafından
Fkolgun benimki kuzenin kadar olmasa da evdeki küçük akreplerimden çok daha iyi :)
(5,492 puan) tarafından
Akrep bir de ikizler anammmm anammm ne yaptın tuvalete ekmek ile mi girdin :D
(2,196 puan) tarafından
Yok koştur koştur tüp bebek yaptırmaya gittim :D
(5,492 puan) tarafından
İşin şakası her çocuk kendine münhasır :)) rabbim çocuklarımızı kötü insanlardan korusun canları sağolsun. Biz anneyiz onların her zorlukları bize bal gelir. Çocuk hemşiresiyim nice anneler var yeterki kırsın döksün bağırsın ama şu yataktan kalksın sağlıklı olsun diyen.
:)
(1,266 puan) tarafından
Büyük kızım aslan burcu küçük yengeç aralarında o kadar çok fark varki Rabbım ömrünü versin acılarını göstermesin ama  küçük fena çektiriyor bana yok böyle bir inat huysuzluk ağlama krizleri iki ruhlu resmen bir anı bir anını tutmuyor  hüküm sürüyor evde resmen sabrımı sınıyor
(1,903 puan) tarafından
Bnimde kocam aslan☺️☺️☺️
(51,324 puan) tarafından
bende aslanim ama cok sakin büyüdüm sessiz büyüdüm abim ikizler ondan bana sira gelmedi☺️
(1,200 puan) tarafından
Ben öleyim o zaman kızım yengeç oğlum aslan hahahaja
(1,844 puan) tarafından
Benim büyük oğlum aslan küçük oğlum yengeç
(2,196 puan) tarafından
Aynen öyle Fkolgun. Amin. İyi olsunlar, yanımızda olsunlar da gerisi hâl olur
(1,200 puan) tarafından
Melis oğlunun huyu suyu nasil
(1,844 puan) tarafından
Dediğim dedik inatçı sinirli hiperaktif ama çok tatlı
-Reklam-
+2 oy
(11,367 puan) tarafından

Benimde yengeç çocuğum çok duygusal küçüğü de balık ablasından daha duygusal. Sen aslan akrep ve koç bebeklerini gör :)

tarafından
Aynen öyle koç annesi olarak çok zor malesef çok sinirli agrasif dışarıya da öyle insanlara kendini dokundurtmaz asla elinden birşeyi al of yandın daha susmuyor kendini yerlerden yere atıyor
(2,196 puan) tarafından
Bir artı hakettin :)))
(11,367 puan) tarafından
Tenkyu bebek :))
+1 oy
tarafından
Ben yengecim hahahahaha
+1 oy
(10,302 puan) tarafından

Kiz ben yengeç burcuyum :D oğullarım biri kova biri koç saydigin tüm özellikler ikisinde de vat :D burçla alakalı değil bence 

+1 oy
(2,733 puan) tarafından
Kişinin karakterini burçlarla yorumlamamak lazım. Aslan burcu da zor, koç burcu da zor, oğlak balıkta zor. Ama kolay ve iyi olanlar da var. Kızım Yengeç mesela ama dediğin gibi dışarıya karşı kedi bize gelince aslan kesiliyor. Bir inat, bir sinir, dik başlılık, ben merkezlilik. İllallah geliyor artık gün içinde. Mesela ben de koç burcuyum ben de aynı şekilim. İnatçıyım, sinirliyim, dik başlıyım, lider benim, 1. Burç benim, burçları başlatan benim diye dolaşırım evde. Eşimde Aslan o da aynı şekil. O yüzden burçlarla alakası yok bence. 
+1 oy
tarafından
Sen ikizleri gör de kıymet bil kızımın ruh hali Antalya'nın hava durumundan daha değişken 
(1,497 puan) tarafından
Hem ikizler hem de kova erkeği eklemek istiyorum hayat burda çok zor zira bu burçlarla
tarafından
Kova biraz vurdumduymaz ve kinci oluyor ikizler zaten anlatmama gerek yok :)
+1 oy
(1,037 puan) tarafından

Koc burcu inatcilik bakimindan en fenası bence 4 nisan doğumlu oğlum ablam hamileyken karninda tut ayın 24 nde kadar boğa olsun diyordu :D

+1 oy
(3,981 puan) tarafından
Kaç yaşında? Bizimki de öyleydi. Bu ara artık daha iyi. 4 yaşında. 
(1,708 puan) tarafından
3 yaşında canim
+1 oy
(639 puan) tarafından
Yengeç Burcu yum bende bebekligim çok sakinmis genetik birşey dir sizinki 
+1 oy
(441 puan) tarafından
Oğlak annesiyim kızımda oğlak tam bir inatçı henüz 7 aylık büyüdüğünde yandım
+1 oy
(883 puan) tarafından

Bende de var yengeç burcu ergenus :D

+1 oy
(2,856 puan) tarafından
Büyük 3yasinda Koç küçük kızım 10gunluk Yengeç 

Koç olan kızım derdini sıkıntısını ağlayarak söyler inatta var diğerini bilmiyorum yaşayıp gorecez
+1 oy
(51,324 puan) tarafından
Allah kolaylik versin ☺️
+1 oy
(1,200 puan) tarafından
Kızım yengeç oğlum aslan huysuz nineler gibi pehhhhh
0 oy
(5,499 puan) tarafından
Eşim yengeç buyugunce geçiyor demekki sabret :))
(5,499 puan) tarafından
Sakin biri eşim ben teraziyim mesela ben sinirli biriyimdir
(2,261 puan) tarafından
bende yengecim sinir yok gayet sakinim ama inat var :)) eşim hayatımda gördüğüm en inatçı insansın diyor bana
(1,708 puan) tarafından
Benim eşim de terazi siniri anlık oluyor
(5,499 puan) tarafından
Bendede anlık sinir olur geçer eşim sabırlı ve sakin :)) ama inattir hayır derse ölse dönmez :)
(1,708 puan) tarafından
Genel huy inat demek ki :)
0 oy
(2,261 puan) tarafından
çocuğum değil de ben yengeç burcuyum :))
(1,708 puan) tarafından
Kuzenim de yengec çok sinirli
(2,261 puan) tarafından
yok kız ben hiç sinirli değilim de çok inatciyim
0 oy
(4,495 puan) tarafından

Oğlum da yengeç, 3 yaş oldu. Dediklerinin hepsi var. Burçtan olabileceğine hiç ihtimal vermemiştim. Bu çocuk beni yoruyor diyorum hep sadece. Bir de çok kırılgandır kendisi :)

(1,708 puan) tarafından
Aynen oyle canım, ben ozellikle inati ve sınırı burca yoruyorum tabi ki başka etkenler de vardır
0 oy
tarafından
Kız benim oğlan yengeç çok naif tatlı inatçı değil konuşarak herşeyi cozebiliyoruz çok memnunum:)
(1,708 puan) tarafından
Maşallah canım Allah bozmasın :)
tarafından
Amin kuzum bizimki istisna demekki rabbim sana da güç kuvvet versin geçer sağlıklı olsunlar da:)
(1,708 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah amin
tarafından
Cümlemizden inşallah ❤️
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bence balık burcu daha fena :)
(1,708 puan) tarafından
Ben balığım çok usluymusum :)
(9,916 puan) tarafından
Anam balık uslu kelimesi yanayana bile gelmemli bizimde balık adımız çıktı bebeğin aglayan susmayan  anne diye
(149 puan) tarafından
Bende balığım bebekken çok sakinmisim:)
0 oy
(14,742 puan) tarafından
yengec degil de ikizler var bende de ayyy Allahim 
(1,708 puan) tarafından
Hiç ikizler çocuğu tanımıyorum ama o da zordur diye tahmin ediyorum :)
(14,742 puan) tarafından
aslan peki
(1,708 puan) tarafından
Aslan kuzenim var küçüklüğü onun da çok inatciymis çok aksiymis

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 155 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 208 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 272 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (301 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...