0 oy
1,053 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
Yengeç anneleri toplanalım mi :) Allah'ım böyle bir inatçılık sinirlilik huysuzluk yok, ruh hali düzen değişiminden çok etkileniyor parçalıyor bizi adeta.dedigim dedik psikoloji bırakmadı kimsede annem gibi sabırlı bir insan bile yaşam enerjim kalmadi dedi.disaridakilere karşı ilgiyi üstüne çekmek için yapmadığı sirinlik kalmıyor ama bizim tabiri caizse anamizdan emdigimiz sutu burnumuzdan getiriyor.bir dediği bir dediğini tutmuyor bir saniye önce ak dediğine bir saniye sonra kara diyor.anlatmayla bitmez sizinkiler de böyle mi

36 Cevaplar

0 oy
(3,538 puan) tarafından
Ayyy bebeğim yengeç oldu haha
(1,706 puan) tarafından
Allah bağışlasın imtihan etmez inşallah :)
(3,538 puan) tarafından
Tam 3 haftalik ama sinirli ve agresif haha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bu benim oğlan ve yengeç Burcu 
tarafından
Kız hiç mi durmaz bu oğlan 2 dk durmuyor
(1,706 puan) tarafından
Aynen benimki de durmuyor kaç yaşında oglun
tarafından
Tam 2 yaş
(1,706 puan) tarafından
2 yaşındayken yine hareketlilik vardı ama biraz daha herhalde yaşı küçük olduğu için kandirmasi idare etmesi daha kolaydı.simdi üç yaşında cin gibi kandiramiyorsun
tarafından
Kandırmak mi aslaaa kanmiyor sipa
0 oy
(3,685 puan) tarafından
Ben yengecim ama annem der çok uysal sessiz sakinmişim. Oğlum var ikizler 10 yengece bedeldir bence 
0 oy
(3,271 puan) tarafından

Benim kızım yengeç ama hiç böyle değil şimdi 9 yaşına girdi. Uyumlu sakin  sevecen mutlu bir bebekliği geçti..karnını doyururdum kendi uyurdu yer zaman mekan farketmezdi... çok akıllı dır şimdide biraz fenalıkları oluyor ama oda normal artık :)) belki kız erkek farkediyordur.. dün doğum günüydü bu arada<3

(1,706 puan) tarafından
Doğum günü kutlu olsun Allah böyle huzurlu mutlu yıllarını daha görmeyi nasip etsin Allah bağışlasın canım :)
0 oy
tarafından
Ben yengec esim yengrç aaaa ne münasebet canım;)
(1,706 puan) tarafından
:D yengeç deyince bile tüylerim diken diken oluyor:D
tarafından
Ben kendimi yengec kocamla evlenince farkettim desem :)
0 oy
(2,253 puan) tarafından

Sen bide koç gör aman ALLAHİM:'(

(1,706 puan) tarafından
O da evlerden ırak :D
(148 puan) tarafından
Oğlum koç burcu çok mu kötü ya :D 1 yaşında çok haraketli bakalım devamı nasıl olacak
(2,253 puan) tarafından
Hareketli olması bı yana kızım 7 yaşında kuyruk gibi arjamda biz uyumadan aşka uyumaz bı çenesi var aman ALLAHİM hiç susmuyor hep bı şeyler istiyor bıkmadan usanmadan hep bı seyker istiyor yani çok değişikler koç burcu olan çocuklar ne istediğini asla anlayamasiniz ha duvara konuştun ha ona o derece neyse seni korkutmiyim daha bı sürü değişik huyları var bı tek benim kızım değil bı kaç çocuk var etrafımda biyke aynilar
0 oy
(1,599 puan) tarafından
Evet canım ilk çocuğum yengeç ve çok sabrımı zorluyor. Büyümüş de küçülmüş denen cinsten. Kaynanam da yengeç burcu :(( görümcem de.. üçlü kombo :(((
(1,706 puan) tarafından
Aboo :((
0 oy
(14,748 puan) tarafından

Sen 2 yaş birde koç erkeğini gör :)

0 oy
(1,976 puan) tarafından
Aslan burcu çocuğun olmadığı için yengeç burcu çocuğu çok görüyorsun hayattan bezdirdi 

Ha yengeçte var bende henüz 14 günlük bakalım o nasıl olacak 
0 oy
(652 puan) tarafından
Yengeç burçları öyle olmaz ki. Burcuyla alakalı degildir ya dönemsel bir şey falandir o karakteristik özelliğidir. Yengeçler duygusal eve bağlı kimseyi kırmak istemez oluyorla4
(1,706 puan) tarafından
Su burcu olduklari için duygusallik var büyümüş hallerinden kızlarını tanıyorum, erkeği sakin içine kapanık.kizlari biraz ******** gibi benim cevremdekiler :) bir tanesi çok patavatsizdi herkesi kırıyordu ama onunki kendi karakteriydi.internetten de bakıldığı zaman en ******** insanlar yengeç burcundan çıkıyormuş ama tabi bunlar tamamen genelleme.kisinin çocukluğu kendi karakteri genleri vs. hepsi etken.ben esprisine yazdım canım
(1,706 puan) tarafından
P.sikopat yazmıştım sansurlemis
0 oy
tarafından
Bence koç burcu cocugun olsun demek lazım canim
0 oy
(487 puan) tarafından
Başak burcu oğlu olan var mı peki nasıllar 2 ay sonra oğlum olucak hiç çevremde Başak erkeği yok :))
0 oy
(2,357 puan) tarafından
Sen evde 3 akrep 1 aslan burcuyla yaşada göreyim :) bordo bereli olacam diye korkuyorum (1 akrep eşim,diğeri çocuklarım)
0 oy
(148 puan) tarafından

Kızım 20ntemmuz dogumlu 3 yaşında ama dediğin gibi değil.burclarla pek alakası yok galiba dediklerinin
0 oy
tarafından
Kızım bogaa şükürler olsun öyle bir çocuğum varr oğlum da başak olcak bakalım 
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Aynı canım eksiksiz yaşıyoruz dediklerini dışarıda başkalarına karşı şirinlik abidesi evde insanı canından bezdiriyor yok böyle bir inat huysuzluk mızmızlık iki ruhlu gibi bir anı bir anını tutmuyor bir ağlamaya başladımı susmak bilmiyor bağıra bağıra ağlıyor laf söylediğime pişman ediyor  resmen sabrımı sınıyor 2 yaşında ama evde herkese kök söktürüyor küçük cadı 
(1,706 puan) tarafından
Tamamen dediklerine imzanı atıyorum canım aynisi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 160 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,861 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 219 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 273 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 370 göst.
15 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,509 puan) tarafından soruldu

411,550 soru

12,389,067 cevap

43,699 kullanıcı

Kategoriler

...