0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (147 puan) tarafından
3 temmuz izlem için gitmem gerekiyordu  o gün hastane de muayene oldum zaten diye gitmedim 27. Hafta da şimdi de sıcak sağlık ocağı da uzak gidemiyorum gözüm kesmiyor 

Sağlık ocağı hiç arama zahemtğnde bulunmadı eski sağlık ocağı m arayıp hatırlatıyordu bugün kontrol e geleceksin ya da dün dü niye gelmedin diye 2 hafta geçti arayan soran yok hep böyle ilgi sizler  sinir oluyorum zaten domtorumuz da yok hep başka doktor bakıyır. Şimdi gidince bana dıyecek hemşire geçmiş günün niye gelmedin diye  kesin

Sinirimi buraya dökmek istedim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya benimkiler zorla getirtiyor resmen hemşire anında arıyor hatta bir defa telefon kapanmış gitmiş antalyadam babamı bulup aramışlardi şimdi çocukların takibi var antalyadayiz burda olcturup yazdiriyorum benimkiler çok ilgiliydi 
(147 puan) tarafından
Benimkiler dünyadan bi haber
tarafından
Ama sen yinede git arada ben her ay kan verdim
(147 puan) tarafından
Normalde gidiyordum zaten izlem diye gitmedim hastanede baktı zaten dedim ama insan bi arar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç sağlık ocağına kontrole gitmedim aramadilar 
0 oy
(14,794 puan) tarafından
aman o gun beni de aramislar ulasamamislar ta kayinbabami aramislar gelsin diye :D kafayi yemisler 2 gun oluyo gene gel kan idrar vereceksin dedi daha yeni verdim diyom yok diyo 
(147 puan) tarafından
Benimkiler de beni suçlar gidince kesin niye takip etmiyorsun diye
(14,794 puan) tarafından
aman bosver hava sicak gelemedim dersin
0 oy
(2,505 puan) tarafından
Benimki sürekli arar hatırlatırdı, hatta son izlenimim benimde geç olmuştu sanki ve hemşire demişti ki bunu yapmazsak bakanlıktan neden izlenim yapılmadı diye şikayet alırız demişti, ne kadar doğru bilmiyorum ama
0 oy
(327 puan) tarafından
İlk gebeligmde güzel bakıyorlardi hep cagrdilar şimdi 2ciye hamileyim bı gerize..kli hemşire var önceden çok samimiydi şimdi ise laf atmaya çalışıyordu bı 8 hafta hamileydim diyor yok sen daha küçüksün niye 2ci getiriyorsun bende dedim istersem getiririm istersem getirmem o benim hayatım yaşım ,23bu arada çok güzel bı yaş bence Almanya'dan kaçtim babamın yüzünden kendim ailemi kurdum çok mutluyum 3sene oldu burdayım çok mutluyum annemi kanserden kayıp ettim 15yasindaydim ozaman o gün varya aynı bu günde bende öldüm ama aynı gundede büyük oldum şimdi hiç cagirmiyorlar işte 
0 oy
(3,997 puan) tarafından
Bizimki de bu ikinci gebelik, aramıyor. İlk gebelikte habire arıyordu. Aynı kadın bi de. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 347 göst.
18 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 476 göst.
18 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nursenkrky (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Eylulunannesiiiii (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 4,439 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu

409,065 soru

12,294,792 cevap

38,300 kullanıcı

Kategoriler

...