0 oy
411 göst.
Aile kategorisinde (498 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar size kotuluk yapanin belasini buldugunu.gordunuzmu hoc sahit oldunuzmu ben gordum mesela benim.hakkimi yiyen yuvami dagitan ve bana surekli zulm eden kadinin gecen yil oglu öldü

16 Cevaplar

+2 oy
(5,471 puan) tarafından
Böyle bir şeyin benim ahımdan olabileceğini düşünmek beni yıkardı, çıldırtırdı, aklım çıkardı yani. O yüzden ne olursa olsun kimseye ah etmem. 
(498 puan) tarafından
Merak etme inanki kendisi uzulmedi bile maasi kaldigi icin sevindi ruh hastasi kari
(5,471 puan) tarafından
Ay engelli miydi bir de çocuğu :(
(498 puan) tarafından
Hayir gencecik yakisikli bir cocuktu olmeden once vjdeosunda yazmis birde ben konusmuyorum videoda gordum
(5,471 puan) tarafından
Ahhh yavrum. :( nur içinde yatsın çok üzüldüm
(498 puan) tarafından
Bende uzuldum ama.annesj hic uzulmedi dedimya sizofren kadindi yuva yikmaktan zevk aliyordu maasi kalmis diye sevinmis birde
(5,471 puan) tarafından
Sorması ayıp nasıl yaptı? Yani yuvanı nasıl yıktı
(5,087 puan) tarafından
Şizofreni bir hastalık ruh hastalığı yani kendi elinde olan bir şey değil.  Allah şizofreni hastalarını cezalandırmaz. İbadetlerde bile akıl sağlığı şartı vardır.
Sizin anlattığınız kadın haset fesat safi kötüdür ondan cezalandırılmış olabilir.
Lütfen şizofreni hastalarını kötü insanlar olarak adlandırmayalım
(498 puan) tarafından
Evet safi kotuydu ve bundan zevk aliyordu
(1,207 puan) tarafından
İnan sen buna sevincek kadar daha kötüsün.
(498 puan) tarafından
O bana kotuluk yaparken zevk aliyordu cenazeye gittim orda bile bana laflar etti kuran okuyayim dedim ona bile laf etti ben kotu degilim olsaydim zaten burda bunu konusmazdim belasini buldu iste allahtan bana yapmak istedigi kendine dondu
-Reklam-
0 oy
(2,449 puan) tarafından
Eşime tuttu daha da ah felan demem :))
(498 puan) tarafından
Benimde ahim tutuyor hele karsimdakine karsi hic kotu niyet beslemediyesem allah aynisini veriyor karsimdakine
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Esime tutmustu.beni cok aglatmistj cok esiyet etmisti beni covuklrimdan vurmaya calisip onlarla tehdit etmisti.gece evden kovmustu sokakta giyinmistm resmen.sonra insallah calistigin arabada arabalarin altinda kalirsn demistim.oteki gun calisirken arbayla tirin altina girmis.geldj kopek gibi yalvarmisti pisman olmustu aglayip zirlamisti.ondan sonrada hep der bana seni cok uzdm hakkina cok girdm hakkini helal et diye.valla o olaydan sonrada duzeldi ne yalan diyim.bisi desemde yapsam diye agzimin icine bakar el ustunde tutar.
(498 puan) tarafından
Benimde tutar benim uvey kardesim bir gun ben isteyken tabletimi.kirmis saklamis eve gelince gordum neden kirdin dedim sifre koymussun dedi bir sey demedim 2 gun sonra kendi arabasiyla kaza yapti yani bana veridigi zarari kendisi cekti
(294 puan) tarafından
Kız o nasıl ah öyle :D adamın 360 derece dönmüş
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Tuttu defalarca hemde iş yerinde adamın biri taciz ediyordu ahh ettim adam gözümün önünde öldü kayınvalideme defalarca ağlattı üzdü sadece Allah a havale ediyorum dedim defalarca ölümden döndü hasta oldu ama akillanmiyor benim ahım tutar bak diyorum dinlemiyor. Bide eski komşuma ettim 6 yıl önce çok ağlattı beni hamileyken pisliğiyle kasıtlı eziyet etti bana Allah sorsun hesabını dedim geçen ay kaza geçirip öldü 
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Ne alaka çocuğun eceli gelmiş ölmüş senin ahınla ne alakası var sadece rastlantı olmuş 
(498 puan) tarafından
Degil raslanti emin ol
(2,313 puan) tarafından
Ya nasıl bu kadar emin konuşuyorsun böyle bile günaha giriyon
(498 puan) tarafından
Cunku bana neler yasattigini bilemezsiniz ben kendisiyle gorusmezdim cocuklugumdan beri benim uvey teyzem aramizda 4 yas var babam evledirdi bunu ben uvey oldugum icin hep istemezdi beni
0 oy
(81 puan) tarafından
Ayy eve eşimin halası var 2 tanede çok yaramaz çocuğu var bize gelince evin altını üstüne getirirlerdi yatak odama girip iç çamaşırımi eşime getirmişti yani artık siz düşünün o kadar nefret etmiştim ki artık birde her gün geliyorlardı sabahtan akşama kadar gitmiyorlardi bebeğim 2.3 aylık birşey o durmuyor zaten birde onlarla uğraşıyordum zaten eşimin halası da bir rahat hiç karışmaz etmez oğlumu uyutucaktim ne yaptım gitmediler gittim eşimin halasina bebeği uyutucam al yanına dedim tamam dedi yarım saat sonra çağırıyor bende sesin kısılsin inşallah Allah'ın belası dedim 2 ay sonra kadının sesi gitti gidiş o gidiş 2 sene oldu daha gelmedi:D
0 oy
(833 puan) tarafından
Bende gordum
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Vllh cnm ben en büyük kötülük yapilmayana kdr beddua etmem ama takı bir oğlum oldu 1 aylıkken eltimin evi üst katta her seferinde bana iftira attı,küfür etti,hakaret,aklına gelebilecek herşey en basitinden birgün ramazan ayında hatim çıkaracaktım hıçkıra hıçkıra ağlarken beddua ettim"Allah'ım bana o kdr iftira atıyor ama elimde hiçbir kanıt yok kimse bana inanmıyor dilerim ki öyle bir hale gelirsin ki hastalıktan ayağa kalkamayasin"dedim ve şuan nerdeyse 1 yıldır eltim kan kanseri :( bazen üzülüyorum keşke hiç beddua etmeseydim diye ama her gün diyorum evime gelip yemek içmek hak hukuk ne varsa helal hoş olsun 

Ama bana atığı iftiralar o dönem o kdr zordu ki onları asla ama asla helal etmiyorum:(
(498 puan) tarafından
Bana yapan kadinda oyle buyuk oyunlarla bana kotuluk yaptilarki allah veriyor beddua etmesen bile ben sadece dedimki kim.yuvami dagittiysa kim sebeb olduysa cigeri yansin dedim 2 gun sonra hbarri geldi allah yakti cigerini rabbim
(2,110 puan) tarafından
Bence insan bazen Allah'ın sinamalarini düşünerek kötülük yapmamalı yani....
0 oy
tarafından
Ah etmem, etmemeye çok çalışırım, edecek gibi olunca gider anneme anlatırım o beni kendime getirir. Ama sustukça hakkımı bizatihi Allahın aldığına defalarca şahit oldum. Neticede; "Onlar hileye başvurdular, Allah da onların tuzağını boşa çıkardı. Allah hileleri boşa çıkaranların en hayırlısıdır." (Ali İmran, 54)
(498 puan) tarafından
Allah intikam sahibidir
0 oy
tarafından
Benim tutar kalbi temiz olan herkesin tutar 
(498 puan) tarafından
Evet canim benimde tutuyor
0 oy
(577 puan) tarafından

Eşim benim canımı yakmıştı. Ellerimi havaya kaldırarak dedim ki Allah'ım bu adamın ellerini al bundan kullanamasin benim elime düşsün inşallah dedim. Hafyasina eşim elini kesti ameliyat oldu şuan başparmaginda his çok az. Kayınvalidem bana bir iftira attı içimden dedim ki ölmeden aynısını sen yasa ama benim önümde inşallah dedim. Aynı ay içinde kızı bana attığı iftiranın gerçeğini yaptı kocası kapının önüne koyuverdi. Biriyle çok büyük bi kavga ettik işte yuvamı bozmak istemişti kocama göz koymuştu. İnşallah senin kocana da aynısını yaparlar dedim kocası biriyle anlaşıp evden kaçtı. Yani ben artık korkuyorum beddua etmeye. Yakın çevrem de iyi bilir bunu. Hatta bir komşum bana şey demişti. Ne kadar para istersen veririm lütfen kaynanama beddua et demişti :D

(1,316 puan) tarafından
Benim kayınpedere de et lütfen sjsjsj
0 oy
(137 puan) tarafından
Eltime ahtım vardı şimdi benden saklıyorlar çocuk lösemiymis galiba eşimle konuşurken ağzından kaçırmış sakın söyleme demiş 
(5,471 puan) tarafından
Bu yüzden ah etmemek lazım işte. Kimden çıkacağı belli olmuyor.
0 oy
tarafından
İki kişiye ahım kötü tuttu. Ancak öyle anlık kızgınlıklar ile söylenmiş beddua değildi . Uzun bir süre boyunca bana çektirdiler . Hayatımı kararttılar . Birinin yıllarca çocuğu olmadı düşük üstüne düşük yaptı . Diğeri de ah ettim edeli doktor doktor geziyor. Sebebi bensem pişman değilim. 
(498 puan) tarafından
Bencede allah intikam sahubidir sen susarsan melekler konusur bir insanin hayatiyla oynarken bin kere duaunmek lazim ah almak kolay degildir
0 oy
(1,316 puan) tarafından
Ölüm ah ile olmaz her insanın doğumu ölümü bellidir. Ben ah etmem ama Allah'a havale ediyorum Rabbim çok şükür en güzel şekilde karşılığını veriyor. En basitinden abim beni dovmustu birkaç gün sonra kaza geçirdi ciddi bir kaza. Yine aynı abimle kavgamız oldu karısı da dahil oldu ikisiyle de muhattabi kesmiştim ertesi gün arı saldırısına ugramislardi. Bı arkadas dalga geçiyordu gözlük takıyorum diye Allah'a havale ediyorum seni dediğim an bisikletiyle yüksek tepeden taklalar atarak düşmüştü. Daha çok var ama gerçekten ah etmek yerine Allah'a havale etmek daha iyi 
0 oy
tarafından
Beddua etmem direk Allah'a havale ederim ettiklerimde başına olaylar geldi ama benim yüzünden mi yoksa geleceği vardı ondan mı bilemem
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Benimde tutar ahım çok kırılırsam üzülürsem tutar gerçekten 

Bir pazar günüydü eşimle pazara gittik alışverişimizi yaptık eve dönerken bugün biraz gezelimmi dedim kızdı yok sabahtan beri sizinleyim işim gücüm var diyerek bağırdı durduk yere çok kırılmıştım neyse gitti dükkana akşam geldi hemen giyinip maça gitti çok zoruma giitti bana zamanı yok ama maça gidiyor diye kapıdan çıkarken dikkat et bir yerin kırık gelme dedim ki demez olaydım geldi omuzu kırmış 1 ay perişan oldu kendisi yüzüme söyledi sen ah ettin ondan böyle oldum diye 

Digeri de görümcem suçsuz yere arayıp bir sürü çirkin laf bana söyledi sonrasıda benim söylediklerimi söylemeyip iftira attı banaa bende Allah'ından bul dedim aynı hafta içinde ailecek hastalandılar hem maddi hem manevi zarara uğradılar

Ben nişanlıydım benim öz halam bozmak için çok çabalıyordu birgün geldi yine çok saçma sapan konuştu yeter dedim hala kim böyle ciğerimi yakıyorsa allahım da onun cigerini yaksın yeterr artık ben ne yaptım millete dedim aynı hafta çocuğu belden aşağı yandı sıcak su dökülmüş üstüne çocukla birlikte eve geldi ağladı ben kimin cigerini yaktım Allah'ta benim cigerimi yaktı dedi ki keşke çocuk değilde o yansaydı çok üzülmüştüm çocuğa çünkü 
(498 puan) tarafından
Valla benimki basit bir ah degil yillarca yaptiklari toplu cikti ailecek her sekilde ugrastilar benimle iftiaralar namusuma laf etmeler yetim hakki yemeler neler neler helak oldular ama rabbim cok buyuk
(1,717 puan) tarafından
Valla sadece Allah'a havale ediyorum Allah'ın adaleti yeter elhamdülillah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 247 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
21 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 963 göst.
22 Ocak 2022 Aile kategorisinde Yagmurelisa2 (11 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,113 cevap

36,262 kullanıcı

...