0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (132 puan) tarafından
Merhaba son adet tarihim 9 haziran geçen hafta kaset test yaptım pozitif çıktı bugün doktora gittik karından ultrason ile görünmedi vajinal ultrason ile görebildik keseyi adet tarihi ile kesenin büyüklüğü uyuşmuyor doktorum geç döllenme olmuş dedi bu şekilde yaşayıp bebeğini sağlıklı kucağına alan var mı 16 Ağustos gel ozman görüp kalp atışını duyarız dedi ben biraz stres oldum tabi acaba boş gebelik mi diye düşünüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
16 ağustos mu ? Daha çok var canım o zamana kadar kalp atışı çoktan başlamış olur sağlıklı bir gebelikse. Sanırım ben o kadar bekleyemezdim.
(132 puan) tarafından
Evet canım bilerek gec veriorum dedi sürekli gelip gitmemen için dedi geldiğinde kalp atışı duyulur dedi
(32 puan) tarafından
O açıdan haklı ama o zamana kadar da anneler için sabretmek zor olur bence. Ben herhalde 2 hafta sonra falan tekrar giderdim :)
(132 puan) tarafından
Bende çok zor sabredecem olmazsa haftaya baska doktora giderim
(32 puan) tarafından
Bence de iyi fikir canım
-Reklam-
0 oy
(4,947 puan) tarafından
Benim adet gecikmemden 7 gün sonra negatifti 17.gunde hastaneye gittim adet sökturucu yazdirmak icin 81.23 du ondan 1 hafta sonra tekrar gittim kese bile yoktu rahimde kalinlasma baslamis sadece 1 hafta sonra tekrar gittim kese vardi bebek yoktu vajinal bakti bebegin kalp atislarini duyduk ondan 2 hafta sonra tekrar gittim kalp atisinida duydum karnimdan canim 26.5 aylik simdi buyudu bile cok sükür bende cok korkmustum tutanamayibilir dediler dış gebelik bos gebelik dediler kalp atisini duyana kadar 3.5 attim
(132 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Geç döllenme oldu beta düşmüştü hatta dış gebelik sandım kızım cok şükür 5 yaşında

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 362 göst.
21 Mart 2020 Diğer kategorisinde Menis (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kupranurlaz (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emine S (16,869 puan) tarafından soruldu