0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Yıllardır doğru düzgün hiçbişey yapmıyor eşim gecen sene arkadaşının dedesi ölmüştü gece yanıma bile gelmedi yani.. şimdi pazar günü evlilik yıldönümümüz güzel geçsin istiyorum ama benim bu kocamda o kadar vizyon yok. Ve anladım ki anlamayana memede yok siz olsanız bana çok güzel bir gün hazırla diye hatırlatır isteklerinizi sıralar mısınız yoksa karşı taraftan mo beklersiniz?

11 Cevaplar

0 oy
(442 puan) tarafından
Yani herkesin bakış açısıyla ilgili isteyende vardır ki hakkı, ama ben hiç bir zaman hatirlatmadim yada yap et demedim sağolsun oda söylememe gerek koymaz .
-Reklam-
0 oy
(16,293 puan) tarafından
İlk yillar bekliyordum ama sonra ben bile unuttum. Açıkçası kutlanacak bir gün olarakta görmüyorum evliliği. Kutlayanlara tabiki saygım var ama benim için önemsiz. 
0 oy
(9,427 puan) tarafından
Öyle şeylere bırak eşimin hatirmasini daha kendim hatirlamıyom biz doğum günümüzde herşeyi aradan çıkarız zaten doğum günümüze yakın evlilik yıl dönümü ugrasmiyoz
0 oy
(3,613 puan) tarafından
Hayatta hatırlatmam ,hediye felan almaz bildiğin düz odun yani 
0 oy
(1,889 puan) tarafından
Eşim bizimle ilgili hiç birşey unutmaz hatta bu sene bungolov kiraladı 10 gün sonra Muğladayiz inşallah 
0 oy
tarafından
Salı günü evlilik yıl dönümü bakalım hatırlayacak mı 
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Ben unutan tarafım genelde. Ama bu sene için bir mekana gidelim istiyorum. Sazlı sözlü şöyle. Eşime dedim ağustos 19 hafta sonuna geliyorsa çıkalım diye ama bizim tarih 21 miş :D o kadar alakadarım işte. 
0 oy
(2,415 puan) tarafından
İlk evlendigimiz zamanlar da bekliyordum ama yok bilmiyor böyle şeyleri bende bıraktım artık 
0 oy
(121 puan) tarafından
Hiçbişey yapmıyor çok sinir oluyorum 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Onun hatırlamasıni isterim tabi ilk sene kutladık vs ama 2. Senede ben unutmuştum bile ha hatirlansa güzel olur mu ne mükemmel olur ben ona o bana jestler yapsak hediyeler romantik bi akşam çok güzel olur ama insan birbirine gösteriyorsa sevgisini tek bi günü beklemez hatırlatmaya çalışmaz çünkü zaten karşı taraf her gün karşılığını veriyordur bizimki de bi zaman sonra böyle oldu sevgisini gösteriyorsa sıkıntı yok hiç yildonumuydu falan aramam yani
0 oy
(2,377 puan) tarafından
17 sinde 2.yılı devirdik şükürler olsun eşim hiç beklemedğim bir şey aldı. Beğendiğim bir telefon vardı onu almış mutlu oldum ben de evde yemek hazırladım oğlumuzla beraber mum ışığında yedik ben ona hiçbir şey almadım çünkü hediyesini önceden vermiştim çok istediği bir traş makinesi seti vardı onu aldım bir de resim birleştirme yapmıştım hiç hatırlatmam eşim asla unutmaz ben de asla unutmam özel günlere önem veririz 6 yıldır böyle inşallah bundan sonra da öyle gideriz maşallah subhanallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
5 cevap 171 göst.
26 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tazeanneadayi (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 467 göst.

Kategoriler

1,444,469 soru

23,734,638 cevap

313,700 kullanıcı

...