0 oy
197 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (354 puan) tarafından
Kizlar şimdi eşimle 7 yıldır evliyiz bütün akrabaları şehir dışında oturuyor kuzeni eşi ve kuzeninin kardeşi tam bir ay sonra bize gelecekler 1 hafta on gün kalmaya bende heyecan yaptım hem ilk defa uzaktan bir misafir geliyor hemde yaslarimiz çok yakın şimdi den hazırlık yapıp buzdolabına atmak istiyorum ki geldikleri zaman buzluktan çıkartıp direk yapayım yanii ne misafir uğraşsın ne ben onların yanında ugrasayim sizce neler yapmalıyım sizler neler yapıyorsunuz 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nohutları fasulye bunları hasla koy yapması kolay olur

Börek sarabilirsin 

Pizzalar yapıp buzluğa koyabilirsin

Poğaçalar yapabilirsin

Aklıma bunlar geldi
(1,077 puan) tarafından
Görüyor ve arttırıyorum, buzluk kurabiyesi yapabilirsiniz.
tarafından
Haa evet doğru kurabiyeler de atılabilir
(1,077 puan) tarafından
Dün yaptım ilk defa, çok pratik ve güzel oldu.
-Reklam-
0 oy
(16,005 puan) tarafından
Mantı , karniyarık , köfte türleri , börek türleri , kurabiye , poğaça. 
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Kıyma , tavuk bulunsun buzlukta.manti,nohut ve fasulye hasla koy dolaba.kek,börek ,kurabiye bunlarda yapılıp konulabilir.icli köfte,normal köfte konulabilir.yesil fasulye hazirlayip koyabilirsin domatesli falan direk pisirirsin.havuc tarator yapmak için havuç rendele koy,soğan doğra,patetes doğra,sarımsak soy koy elinin altında olur.yaprak sarıp koyabilirsin ben valla bunları genelde bulundururum.elimin altıda olur şipşak 
0 oy
tarafından
Sarma dolma içli köfte topalak börek mantı musakkalim karnı yariklik patlican kızartıp koyabilirsin iç kiymasini kavurup koyabilirsin misafir varken çok kokar hem onlar iyi olur 4 kaşık çorbası duymussundur ben onun içini haşlayıp buzluğa koyuyorum pirinç bulgur yeşil mercimek kırmızı mercimek bunları haşlayıp süzüp buzluğa koyarsın akşamdan çıkarır sabah terbiyesiyle birlikte içine koyar karistirirsin şuan aklıma başka bişey gelmedi ben bunları koyuyorum ha mesela hergun et pisirsen olmaz etli sebze yemeği yapmak için önceden eti kavurma şeklinde pişirip poşetler buzluğa koyarsın atiyorum fasulye pisirdin ya bi avuç etten kırıp içine koyarsın al sana etli fasulye aklıma gelenler bunlar kurabiye falan da koyabilirsin mesela 
0 oy
(4,009 puan) tarafından
Bakliyatları pişir köfte yoğur karnıyarık içi hazırla  börek ve sarma sar mozaik pasta yapabilirsin kurabiye yapabilirsiniz 
0 oy
(454 puan) tarafından
Sarma

Mantı

İçli köfte

Kuru Köfte 

Kuru bakliyat ıslatıp koyabilirsin

Karnı yarık için patlıcan kızartıp koyabilirsin içinide genelde pişirip koyuyorlar ama ben yapmadım 

Poğaça 

Börek sarıp koyabilirsin

Atom kurabiye çok güzel oluyor 

Ben genelde bunları koyarım buzluğa 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
0 oy
8 cevap 230 göst.
0 oy
9 cevap 228 göst.
0 oy