0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (791 puan) tarafından
Kızlar arkadaşım adına soruyorum. Eşiyle araları iyi değil boşanma kararı aldılar. Kadına birkaç gün önce epilepsi teşhisi konuldu ama devletteki doktor tanı girmemiş. Ehliyetini elinden alırlar demiş. Kadın eşine de söylemiyor. Velayet davasında delil gösterip çocuğu elinden alır diye. Başına gelen var mi? Bu arada kriz geçirmiyor ama göz dalması seklinde nöbet geçiriyorsun demiş doktor. İlerde kriz de geçirebilirsin demiş 

6 Cevaplar

0 oy
(2,537 puan) tarafından
Bu çocuk içinde tehlikeli bişey degilmi canim ya .Allah korusun bı kriz geçirse evde kimse olmasa çocuk neyapacak.bi çözümü yokmuymus bilgim yok bu konuda ama .çocuk için tehlike arz ediyorsa bu durum bence arkadaşın velayeti vermeli baba iyi biriyse.biliyorum bir anne çocuğundan ayrilmamali ama çocugin iyiliği içinde göz ardı edilmemeli bence
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Verirler büyük ihtimalle
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Ben epilepsi hastayım karşı taraf velayet talebinde bulunmadı ama bulunsaydıda çok bir şey değişmezdi evet ehliyeti gider ben ehliyet alacaktım sınava girdim çıktım rapor çıkarıldı bana iptal ettiler sınavlarımı ceza yersin dediler ama zaten çocuk çekişmeli davalarda 7 yaşına kadar annede kalır 7 yaşından sonra çocuğa sorulur
0 oy
(50 puan) tarafından
Epilepsi tedavisi olan bi hastalık. Tedavi olduğu sürece nöbette geçirmez tamamen iyilesebilir bile anneme çocukken epilepsi teshisi konmus kısa nobetler geçiriyomus sonra tedavi olmuş tamamen iyilesti. Kuzenimdede var onun nobetleri agir oluyodu a şuan duzenli ilac kullanıyor yıllardır nöbet gecirmiyor
0 oy
(13,511 puan) tarafından
Laaan gözü dalıyorsa alsınlar ehliyetini zaten bebeğim trafik bu kaç kişiye sebep olur. Bebe küçükse onun için de tehlikeli
(791 puan) tarafından
Canım araç kullanmıyor zaten
(13,511 puan) tarafından
İlaçlarını düzenli kullanır mı sence bebek için soruyorum yoksa ona da risk. Ama velayet için sanmıyorum etkisi olsun
(791 puan) tarafından
Bugüne kadar hiç nöbet geçirmemiş. Yani dalma şeklinde gecirmissin demiş doktor. İlaçlarını da icmeyedebilir emin değilim. Kırmızı reçeteli ilaç verirlerse çocuğu vermezler diye biliyorum
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Yalnız mı yaşayacaksınız aileniz ile mi? Aileniz ile yaşarsanız belki epilepsiye bir şey demezler. Yalnız olursanız sıkıntı olabilir belki. 
(791 puan) tarafından
Ben değil, arkadaşım için sordum. Bosanirsa ailesi tek yaşamasına izin vermez sanki ama kendisi tek yaşamak istiyor

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 247 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb.Ali (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kaoskizzz (67 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 137 göst.