0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar 5,5 aylık bebeğim var akşamları artık sütüm yetetli olmuyor mama taraftarıda değilim ek guda olarak önereceğiniz birsey carmı acaba? İlk bebeğim pek bilgim yok bu konularda

6 Cevaplar

+1 oy
(2,876 puan) tarafından
Canm onun bunun videosuyla olcak sey degil bu sen en iyisi doktrundan randevu al ve doktruna danis.o sana neyin dogru oldgunu soyler.birde mama verme taraftari degilm deme mama kotu bisey degil bebegn cok kucuk en azndan gece uykuya rahat dalabilmesi icn 1kerelik verebilrsn ama tabi dedigm gibi dontruna danis ve o sana dogruyu gosterir.bebeginj  sagligi herseydn daha onemli.
(2 puan) tarafından
randevumuz hafta içi tabiki onada sorup öyle hareket edecem teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha çok küçük karnımı doyuracak kadar gıda vermemelisin. İlk olarak tadım yapman lazım canım 
(2 puan) tarafından
Sütüm var sadece gece uykusuna gecerken dediğiniz gıbı tadımlık şeklinde
tarafından
Ben de 5.5 aylıkken başladım ve 3 gün kuralı ile ilerledim şimdi 8 aylık.  Öncelikle sebzelerden başla daha sonra yoğurt ve meyveler ile ilerle.
0 oy
(14,574 puan) tarafından
önce osman gönülal ek gıdaya başlama videolarını izle. instagram kullanıyorsan çok güzel ek gıda sayfaları var, özellikle doktor olanları, gıda mühendisi, diyetisyen olanları tercih et ve onları takip et
(2 puan) tarafından
tamam canım tesekkür ederim
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Neden mama taraftarı değilsiniz 
(2 puan) tarafından
mamayı kesinlikle vermem demiyorum ama eşim eczacı o önermiyor daha doğal aebze meyve gıbı ek gıda ürünleriyle ilerlemesını istiyoruz.
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Mama verin bence cunku 5.5 aylik bebek yeterli ek gidayi alamaz cok bebek tadim yapar sadece gerekli besin alinmaz.Doktorunuza danisin bence.
0 oy
(631 puan) tarafından
5.5 aylık bebeğin ana besini mama veya anne sütüdür. Ek gıdaya başlasanız bile doyacak kadar yememesi lazım sindiremez, gaz yapar. Zaten 1 yaşına kadar anne sütü ve mamadır asıl ihtiyaç. Adı üstünde ek gıda. Sadece ek olarak verilmesi gerekir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
25 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde _GaRDeNYa_ (525 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,452 soru

23,607,563 cevap

306,235 kullanıcı

...