0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar. İki aydır canımı sıkan bir durum var smear sonuçlarim da asc-H çıkıyor ve doktor kötü birşey olabilir diyor bunu anlamak için rahim tıraşlaması yapmamız lazım diyor ama eğer gebelik düşünürsem düşük riskli ve erken doğum riski olacakmış.. hiç içime sinmedi bu ameliyat.. ya kanser değilsem boşuna böyle bir sıkıntıya giriyorsam ya.. varmı bununla ilgili sorun yaşayan.. yazan olursa sevinirim :'(

6 Cevaplar

0 oy
(556 puan) tarafından
Bence başka drlara da görün. Benim rahmim kalp seklindeymis Dr aşılama için beklememi söylemişti bu süre içerisinde bostan yere para harcayıp rahmine dokundurma dediği ay ben hamile kalmıştım. Dr Gülhane Hastanesi'nde uzmandı başka hast ve drlara da görün ins hiçbirşeyin yoktur 
(4 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Evet ben de başka doktor düşünüyorum bakalım.. insan korkuyor
-Reklam-
0 oy
(690 puan) tarafından
Hangi ildesin 
(4 puan) tarafından
Mersin
(690 puan) tarafından
İstanbul da deseydin bir hastane var doktoru harika bir şey yakınımda böyle bir problem vardı gitmediği doktur kalmadı buna gitti yakmışlar cıkan yeri birde aşı önermişler onuda vurdurmuş iyi
0 oy
(28,780 puan) tarafından

Başka dekara gidin bir Dr ile kalmayin

0 oy
(427 puan) tarafından
Tiraslama ilk defa duydum parça alıp bakıyorlar normalde onda bişey yok canım 
0 oy
(493 puan) tarafından
Hpv olmak icin eşinin seni aldatmıs olması gerek yani öyle bisey yoksa hpv riskide yoktur hpv öyle tuvaletten banyondan bulusması 100 de 1 bir ihtimalmıs teyzem prof kadın doktoru ondan dolayı biliyorum yani öyle tuvaletten banyondan bulasması hikayeymis.ama 10 sene oncesinede dayanır yani eşin evlenmeden oncede bisi yasadıysa bu hastalıgı kaptıysa bulasabilir ama öyle bi gecmisi yoksa sanada bulaşmaz hpv degilsindir yani 
(5,471 puan) tarafından
Hpv 16 diye spesifik konuştuğuna göre muhtemelen smear sonucuna göre hpv si var. Doktor durduk yere operasyon istemez
(493 puan) tarafından
Sonuc kesin cıkmısmı orayı anlamadım eger tanısı konduysa eşini bi sorguya ceksin bence
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Çocuğun varsa ve HPV'n varsa ikinci çocuğu hiç düşüşme derim. Hpv gebelikte ve doğumda çocuğa geçebiliyor. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 13zhreee (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 297 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 13zhreee (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 553 göst.

403,720 soru