0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından

Bebeğim 9 aylik olacak 1 hafta sonra. Geceleri bazen saat başı bazen yarim saate bir hatta bazen 5dk sonra uyaniyor aylardir 2 saat deliksiz uyumuyor. Emerek uykuya dalar. Her uyandığında emziriyorum tekrae yatiriyorum emzik asla almıyor. Ac olmadigina eminim. Bazi geceler dis agrisi varsa diye calpol veriyorum yine ayni yine ayni yine ayni. Bazen uyumadan ek gida arti emziriyorum yine ayni. Nerde yanlis yapıyorum ne yapmam lazım:(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ev sıcak mı canım ondan uyanıyor belki. Benim kızım 8 aylık prematüre normalde 5 buçuk aylık olması lazım geçen hafta yoğun bakımda kaldı enfeksiyondan. Yarım saat uyur sonra uyanırdı. Eve gelince eskisi gibi oldu uyuyor şimdi belki bebegin hastadır 
(21 puan) tarafından
Camlar açık oluyor bazen sıcak bazen normal ama hep aynı bebeğim
tarafından
Anladım canım hasta olmasın da
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından
Bebekken yarım saatte bir uykusundan uyandırıp emzirdin mi canım 
(21 puan) tarafından
Uzamış sarilik olmuştuk 2 ay boyunca 2 saate bir uyandirip emzirmistim
(557 puan) tarafından
Aynen ondan canım alışmış. Benim görümcemin oğlu 5 yaşında halen öyle uyanır süt ister busefer ben kızımda ilk 10 gün dikkat ettim sonra kendisi uyanana kadar karışmadım şimdi çok şükür çok uyanmaz
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Gece 2 kez hatta kilosu iyiyse bir kez emzirmem yeterli. Yarım saatte bir meme verilmez alışır uyanır sürekli 
(21 puan) tarafından
Meme almadan uyumuyor çok ağlıyor
(7,816 puan) tarafından
Tabi bir süre böyle olması normal zaten ağlamadan nasıl alışsın
0 oy
(2,207 puan) tarafından
Bende öyleyim çok zor ya benim bı yaşında dogdugundan beri öyle en fazla.bj saat yani saat basinuyanir ha bu gün ha yarın derken hiç duzelmedi . Kaç saatir uyanigiz sabah 6 oldumu dünya yıkılsa ayakta
0 oy
(3,215 puan) tarafından
Her uyandığında emzirdiğin için alışıyor ağzından çıktığını anlayınca tekrar uyanır. Su ver biberonla yanına yat yada salla biraz ağlıcak ama alışması lazım memeyle uyumamaya..
0 oy
(12,845 puan) tarafından
Tecrube ile sabit. Tamamen meme aliskanligi ve memeden kesene kadarda ayni sekilde kalkacak. Sana tavsiyem yapabilirsen gece bealenmesini kes daha fazla akli ermeden rahat edersin. 
0 oy
(4,303 puan) tarafından
Maalesef gece memeyle uykuya tekrar dönmeye alıştığı için bu şekilde benim oğlumda aynı şekilde sürekli uyanır geceleri ve emmeden asla uyumaz
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Bak csnm tam 1sene cektim bunu dogdugu gunden beri gece asla uyumaz saatta bir yarm saate bi yada 5 dakkada kalkardi.emzikte emen bi bebekti.ama naparsam yapaym duzelmdk ama sana tavsiyem sen gece beslenmesni kesmeye bak derim.seninki memeye bagimli kalmis.emzik niyetinekullaniyor seni belli.benm oglum 1sene sonra duzeldi ama o 1sene nasil gecti bi allah bi brn bilirom.cpk zor allah yardmcn olsn.dedigm gibj seni emzik niyetine kullaniyor.sadece bunun caresine baksan uykusu duzene girer
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Her uyandığında su ver uyut böyle böyle gece beslenmesini bırakır gece seni emzik niyetine kullanıyor aç olduğundan değil

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eminebbk (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 169 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.