0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (1,088 puan) tarafından

image

haziran 27 de adet oldum. Adetim düzensiz pcosum. 

Bu uygulamayı kullanıyorum.  Sol altta olan kalpler korunmasız ilişki.  Bugünde doğurganlık oluyor diye yine korunmasız ilişkiye girdik. Sonra ben uyudum. Uyandım baktım çarşafta kahverengi lekelenme var lavaboya gittim kırmızı ama açık kırmızı kanama olmuş. Bu adet mi oluyor yoksa yerleşme  kanaması dedikleri şey mi ..? Galiba yine olmadı yaaaa :(

7 Cevaplar

0 oy
(294 puan) tarafından

Böyle gün gün sayarsan olmaz :D zamna bırak gitsin 

(1,088 puan) tarafından
1 sene oldu  be bacı
(294 puan) tarafından
Olur ya bncd bmyle seylerle uğraşma biraz bu iş kafan rahat olucak stres az olucak bnde sen gibi tam 2 sene saydım erdim yok artık yok dedim olmicak herhalde kafamdan attığım gibi baktım hamileyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer 7 sinde tutttu ise 

13 günde hamile olmassin ki en az 1 ay geçmiş olması gerekmiyor mu 
tarafından
Ama.bu ayın 27 yada 30 adet olmassan hamilesindir
(1,088 puan) tarafından
Inşallah asko ya
0 oy
(153 puan) tarafından
Bebek hemen anında yerleşmez 

Bebek yumurtaya giricek döllenecek rahme yerleşecek de hemen olan birşey değil regl olabilir belki de zorlanmışşsan ondanda kan gelmiş olabilir
(1,088 puan) tarafından
Zorlama olmadı enfeksiyon tarzı birşey de olabilir
0 oy
(13,384 puan) tarafından
Kanama varsa regldir canım pcos varsa ovulasyon testi kullansanız daha iyi sanki
(1,088 puan) tarafından
Onu da denerim ama nasıl yapacağımı bilmiyrm
(13,384 puan) tarafından
Eczane ya da internetten test satın al her gün aynı saatte yap yumurtlama olduğunda her iki çizgi kıpkırmızı olur o günleri değerlendir
0 oy
tarafından
Ben takvimim uygulamadini kullaniyordum hamilelikten once onda daha acik bu gorselden birsey anlamadim ama mesela size tarih gosteriyor iste 5 temmuzdan 12 sine kadar hamile kalma ihtimali orta yuksek cok yuksek seklinde bende o sekikde hamile kaldım 1 ay korunmasiz iliski yasadim olmadi ikinci ay ona gore yaptım cok yukdek hamile kalma ihtimali olan yerlerde her gün onun disinda birgun durup bir gun iliski yasadik suan çok sukur ikizlerimi bekliyorum rabbim en kısa zamanda sizide evladınızla mujdelendirsin insallah o uygulamayida bir yukleyin.bence birde strese sokmahin kendinizi onun mecburiyeini hissettiginiz zaman olmuyo gercektende rastgele yapinca dusunmeden esle vakit geciriyomus gibi dusunerek yapinca  oluyo
(1,088 puan) tarafından
Inşallah bacım valla hep düşünüyorum
tarafından
Birde iliski sirasinda belinizi yukseltin esiniz ustteyken hrmen kalkmayın ayrica 30 dk falan yatmsys drvam edin bel yukskteyken
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Pcolusun zaten takvim takibi yapma ovilasyon testi al yumurtlama gününü yakala daha iyi olur senin için 

Büyük ihtimalle adet oldun 
(1,088 puan) tarafından
O dediginiz testi hiç bilmiyrm bi bakayim
(1,716 puan) tarafından
Dene dua edersin ben öyle hamile kaldım tavsiye ederim ❤️
0 oy
(988 puan) tarafından
yerleşme kanaması hemen olmaz önce yumurtanın döllenmesi lazım en az 2 gün.adet de oek sanmıyorum daha zamanına varmış.kist varsa eper belki o oatlayıp kanamıştır ya da tahrişe bağlı olabilir ama gebelşkle alakasız
(1,088 puan) tarafından
Tamam bacım çok sagol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 411 göst.
0 oy
7 cevap 561 göst.
24 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 416 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 743 göst.

411,299 soru

12,381,297 cevap

43,213 kullanıcı

Kategoriler

...