0 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Kizlar korkuyorum girsem mi diye suyum felan gelirse fark etmem diye 

11 Cevaplar

0 oy
(29,706 puan) tarafından

Bnce girmeyin enfeksiyon fln kaparsiniz son haftalar riske atmaya gerek yok

-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Ben girmedim enfeksiyon filan kaparım diye açıkçası son haftalar biraz daha ertelene bilir
0 oy
tarafından
Enfeksiyona çok açıksın bence riske atma suyun gelmesini geçtim mikrop dolu şuan herkes denizlerden ishal kusma mikrobu ile kırılıyor
0 oy
(1,004 puan) tarafından
Dün yeni hamile bir tanıdığım tatile gidecekti doktorla görüsmus doktor denize girebilirsin ama havuza kesinlikle girme enfeksiyon kapabilirsin demiş 
0 oy
(4,524 puan) tarafından
Girme canım geçen gittik kızım girdi 3 yaşında doktor dedi ki enfeksiyon kapmış dedi deniz çok pis ve salgın var bu aralar enfeksiyon için girmeyin diye bizi uyardı 
0 oy
(9,932 puan) tarafından
Bişey olmaz canım gir serinle iyi gelir ama mayonu mutlaka değiştir ıslak mayo ile durma bol su iç sonrasında cunku tuzlu su vucudunu susuz bırakır 
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Ben de 37 de yüzüyordum. :)) ıslak mayo ile oturma. :) 
0 oy
(13,904 puan) tarafından
Dün ishalim  ölüyorum demişsin bugün deniz. E git bacım canına kastın var
(154 puan) tarafından
Evet dun ishaldim çok şükür geçti kahve suyla yuttum
 Ve şuan Allaha şükür iyiyim
(13,904 puan) tarafından
Tekrar nüksedebilir ben olsam gitmem sen biliyorsun son haftaların
(154 puan) tarafından
Çok şükür girdim 1 saat yüzdüm çıktım ve hemen üstümü değiştim bir şey olmadı ve çok temizdi dalgaliydi deniz Allahtan
0 oy
tarafından

35 haftalıkken girmiştim koca gobekle yuzemedim deniz dibe çekti :D Dr. Dedim girebilirsin demişti 

0 oy
(3,573 puan) tarafından
Suyun gelmesinden ziyade enfeksiyon riski var bence riske girmeye değmez 

Bide normal dogum olacaksa o enfeksiyon Allah korusun bebeğe de geçebilir doğum anında 
(154 puan) tarafından
Girdim  cnm sezeryan olcam cuma günü zaten. Girdim ama gir çık yapmadım 1 saat yüzdüm sonra çıktım hemen değiştim üstümü kuruladim duş aldım ve cok rahatladim
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben de 36 haftalığım 2 hafta önce temiz bir koyda 45 dakika girdim çıkınca hemen üstümü değiştirdim. şükür sorun olmadı. ama 3 gün önce 2.5 yaşındaki kızım baska kalabalık plajda girdi biraz pis gibiydi su, şuan hasta ben girmemistim. Üşütmüş de olabilir mikrop kapmış da olabilir ateşleniyor. Temiz bir plajsa ve çıkınca hemen duş alıp üstünü degistirebileceksen girebilirsin. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zeh123. (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
20 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (661 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.