0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (724 puan) tarafından
Kızım üç yaşında hiç herkesi çağırıp kutlama yapmadım. Bı pasta aldık evde resim çekilip yedik. Bugünde oğlumun doğum günü onuds aynı sekilde yapacaz. Benim gibi olan varmı. Sadece eşjn ben bide çocukla kutluyoruz.

12 Cevaplar

0 oy
(11,204 puan) tarafından
Sadece ilk yaşlarını kalabalık kutladım. Sonrakiler hep tekti. Ufak bi pasta süsleme çocuğun gönlü olsun diye çekirdek aile arasında
(724 puan) tarafından
Bende küçükler zaten anlamazlar diye kalabalık yapmıyorum aslında bide kızım kavga ederdi gelen çocuklarla resim bile cekilemem deyip yapmadım. Bide uşeniyorum sanki
-Reklam-
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum gerek yok kalabalığa 
0 oy
(3,194 puan) tarafından
Benım ailem bursada sadece kaynanam ve kaynatamı cagırırım o kadar aslında onlarıda cagırmam ama heveslenıyolar bende kırmak istemiyorum kalabalık olmaz yani 
(724 puan) tarafından
Benimde eşiminde ailesi burda yarım saat uzaklıktalar. Kaynanam eltimle yaşıyor eltim beni hiç çağırmasını için çocukları doğum gününe bende cagirmiyorum onları.
(3,194 puan) tarafından
Tabi canım aranızdakı samimiyete bağlı bu insan hoşlanmadığı kişileri çağırmak istemez en güzeli kendiniz baş başa kutlamak
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Ben de tek kutlarım evde 
0 oy
(408 puan) tarafından
Biz de sizin gibi sadece çekirdek aile kutluyoruz. Önemli olan bir anı biriktirmek sadece. Herkesi çağırınca ister istemez hediye almak zorunda hissediyor insan. Olan var olmayan var, mahcup olunuyor bu sefer. Ama şöyle, çocuklar arkadaşlarını görmek ister. Ailemin yanına gidince kimsenin haberi olmadan pasta alıp kızımın doğumgünü kutlamayı planlıyorum mesela. Aslında doğum gününe daha 4-5ay olmuş olacak. Amaç sadece birlikte eğlenmek. 
0 oy
(6,793 puan) tarafından
Bizde aynı bir kere büyük kızıma büyük yaptım 3 yaşındaydı yapıldığını bilsin o eğlensin diye o zaman yaptım bu sene de bir kereye mahsus küçük kızıma yapcam inşallah 
0 oy
(410 puan) tarafından
Büyük kızımın ilk doğum gününü kalabalık kutlamustik, çok yorucu geçmişti evim çok kirlenmişti gelen çocuklar mahf etti perdelere kadar pasta olmuştu o gün tövbe ettim, şimdi halalari amcalari pasta alıp geliyorlar resim çekip yiyoruz yeterli bnce
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Bir tek bu sene büyük oğlumun doğum gününde eşimin patronu ve ailesini çağırdım diğerlerini tek kutladık hep
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Ayy ben hep öuyle yapıyorum. Oglumda bi kac kere yaptim hosuma gitmedi. Cunku cocugum utandi kalabaliga girmek istemedi mum uflemedi falan. Sonrakileri hep pasta kesip foto cekildik cekirdek aile. Esim olmadigi gune denk gelse sade cocukla ben. Mutlaka pasta alip yapip yiyoruz da. Istedigi birseyi de hediye olarak tamamdir.
0 oy
(922 puan) tarafından
Doğum günü kutlamak bi bana mı saçma geliyo acaba? 
0 oy
(9,609 puan) tarafından
Ben ilkini ikincisini ablalarımla aılemle kutladım uc tek kutladık 4 u kalabalık bir grupla mekanda kutladık en güzeli oydu. Şimdi 5 geliyor onu da yine kalabalık kutlamayı düşünüyorum 
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Ben varim biri 5 digeri 3 yasinda sadece esim cocuklar olarak kullariz genelde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Reyna (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
21 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Alena21 (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 408 göst.