0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23 puan) tarafından

Kızlar doktor çölyaktan şüphelendi ve kan aldı birinin sonucu çıkmış anlayan var mı acaba çok merak ediyorum diğer kan sonucu bir ay sonra çıkacakmış 

image

3 Cevaplar

0 oy
(1,425 puan) tarafından
Benimde kızimdan şüphelendi bize de çölyak testi yaptı iki haftaya çıkar inşallah değildir canım bende çok tedirginim 

Sizin ne gibi şikayetleriniz vardı acaba
(23 puan) tarafından
Yemeklerden sonra şişkinlik oluyor son zamanlarda  kusma şikâyetimiz vardı kilo almıyor canım yemesi çok güzel olmasına rağmen kilo alımı yok
(1,425 puan) tarafından
Benim de kilo almıyor boyu da uzamiyor beş yaşında 14 kilo 100 cm benimki sürekli su içse der karnım ağrıyor ve sürekli kusuyor. Sürekli goturdugum doktor birşeyi yok deyip eve gönderiyordu. . doktor değiştik adam direk çölyak tan şüphelendi inşallah değildir ya
(23 puan) tarafından
İnşallah değildir canım ama olsa bile üzme kendini zor ama çözümü var en azından dikkat ederseniz büyümesi düzelir sebebini bilip ona göre hareket edersiniz
(1,425 puan) tarafından
İnşallah değildir canım .
Sen sonucalara nasıl baktın e nabız i yok kizimin
(23 puan) tarafından
Kendi e nabızımdan çocuklarım bölümü var ya oradan baktım
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
Negatif canm herhalde
(23 puan) tarafından
Referans dışı olunca endişe ettim şimdi rahatladım canım yorum için teşekkürler
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Doktora gittiniz mi ne dediler acaba . Bizimde sinucakr çıktı bı bakar mısınız 
(23 puan) tarafından
Bizim negatif çıktı çok şükür umarım sizinde negatif olur. Değerleriniz biraz yüksek ama en doğru bilgiyi doktorunuz bilir

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
2 cevap 234 göst.
9 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve.2022 (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,679 göst.

Kategoriler

1,447,500 soru

23,777,323 cevap

316,221 kullanıcı

...