0 oy
122 göst.
Aile kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

napıyorsunuuzzz kızlarrr valla ben bu sıcak havalarda sadece klima altında oturmak istiyorum ama minik cimcime uyumadığı için klima pek açamıyoruz :D 

Ve bal hamzamın adı gibi bal olan kardeşiii❤️

5 Cevaplar

0 oy
(4,322 puan) tarafından

Ayy masallah maşallah :kissing:

Kız beni hiç sorma balkonda oturdum kaynanam gelmiş inan 2 saattir gelin dedikodusu yapıyor kafam şişti 

(12 puan) tarafından
saol canım bende balkona çıkıyorum ama hiç esmiyor ki balkonda sizin esiyor mu oralar
(4,322 puan) tarafından
Hiç sorma ya şuan yağmur şimşek falan baya esiyor buralar
-Reklam-
0 oy
(4,402 puan) tarafından

Oyyss maşallah bal kız ❤ bende oğluma yemek yedirmeye çalışıyorum :) 

image

(4,402 puan) tarafından
Kız benim ki yemiyorum diye diretmiyor paşa paşa kabullenip yiyor ama nasıl yiyor gel de bana sor :) ağzında bekletiyor oyalanıyor :D
tarafından
İşte ondan ağızda bekletmek ne dişin var artık çiğne yut şunu diyorum en son bazen aç bırakıyorum bir süre sonra guluk guluk yutuyor :D
(4,402 puan) tarafından
Benim yemek takıntım var aç kalmasını bekleyemiyorum ya illa 5 öğün yiyecek annemde sürekli diyor aç kalsın biraz bak nasıl yiyor diye ama öğünü eksilecek diye korkuyorum :D
tarafından
Doktor önerdi bana da ben de uyguladım çalışıyor yani meyvesini de yer ara öğünlerini de yer yoğurdunu yer vs vs 19 aylık  zaten 5 öğün nedir :D
(4,402 puan) tarafından
Aynen bizim de öyle 21 aylık olduk :D
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Arkadaşım doğum yaptı. Yeni doğan bebek kokusu çektim içime bol bol öyle kısa kesip eve döndüm hava sıcak baygınlık geçiricem resmen kızımda kucağımdan inmiyor. Eve zor attım kendimi. Evi topladım kahve yaptım kahvemi içiyorum. Birazdan suya sokucam kızı serinlesin. İsilik oldu sırtı da kaşınıp duruyor ne işe yarar bilemedim de. Eczaneye çıkıcam sonra da parka işte. Klasik bir gün. 
(12 puan) tarafından
ohhh miss ama gerçekten havalar aşırı bunaltıcı balkona çıkıyorum olmuyor içeri giriyorum olmuyor ben oğlumu anca 7 8 gibi parka çıkarıyorum
(2,734 puan) tarafından
Bütün günüm parkta geçiyor diyebilirim. Bakma bu gğn sarktı saati :) öğlen 1de çıkıyoruz 3 4 gibi eve çıkıyoruz uyuyor diye. Uyanıyor yarım saat kendine gelmesi filan derken sonra yeniden parka iniyoruz 7 gibi akşam 10 11 eve çıkıyoruz. Uyursa uyuyor, uyumazsa takılıyor öyle.
(12 puan) tarafından
ay sıcak değil mi sizin oralar benim oğlum kaydırak sıcak olduğu için kendisi gitmek istemiyor
(2,734 puan) tarafından
Sıcak ama çok istiyor yapacak bir şey yok. Parka öğleden sonra 4e kadar güneş geliyor öğlen 1 2 gibi spor salonu var orada top filan var onlarla takılıyor. Ev dışarıdan daha sıcak. Öğleden akşam güneş batana kadar bizim evde güneş o yüzden dışarısı daha serin.
0 oy
(409 puan) tarafından

Miniğime mama yediriyorum uyutmayi planlıyorum tabi uyursa 

(12 puan) tarafından
bende öyle bir plan yapmıştım ama başarısız oldu :D
(409 puan) tarafından
Benim de öyle olacak gibi ya bakalım diş atağı 6 ay atağı derken bunaldım resmen uyusa da ders çalışsam biraz ..
0 oy
tarafından
Oğlum uyudu bende uyuycam işte inşallah 
(12 puan) tarafından
ooo iyi uykular ikinize de o zaman

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 415 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 636 göst.
14 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu