0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar ben 6 haftalık hamileyim. Bugün sabahtan beri 2 defa kahverengi leke geldi daha öncesinde de gelmişti 1 2 defa yerleşme kanaması dediler. Geçen hafta keseyi gördük doktor bir sıkıntı yok kesenin yeri de iyidir dedi. Ama bu leke neden geliyor hala. Yorulduğum zaman ertesi gün geliyor onu fark ettim. Kayın validem kese büyüdükçe yerini temizler dedi ama korktum da biraz. Öyle sürekli değil ama haftada 1 görürüm. Sizce neden oluyor başına gelen var mı doktora gitsem mi yine? 

4 Cevaplar

0 oy
(3,430 puan) tarafından
Bence doktora gitmekte fayda var Allah korusun düşük riskide olabilir ona göre ilaç verir
(872 puan) tarafından
Anladım canım YouTubeta flan baktım ordaki doktorlar normal kabul ediyor. Ama içim rahat değil devam ederse acile gidecem eşimi bekliyorum haber verdim
(14,698 puan) tarafından
yok canim kadin dogum acili yoksa bakmiyorlar bende bi kez oyle gittim de kadin dogum yok burda diyip yolladilar bosuna yorulma
(872 puan) tarafından
Evet canım öyle oldu. Pzt kadın doğuma gidecem inşallah birsey olmaz o güne kadar
(14,698 puan) tarafından
cok kalkma ayaga ilk hamilelik mi kan uyusmaxligi mi var
(872 puan) tarafından
Hayır 3.hamilelik. İlki kürtajla sonlandı 2. çok şükür sağlıklıydi hersey oğlum 2 yaşında şu an. Ama onlarda  hiç böyle olmamıştı o yüzden tedirgin oldum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinle ilişkiye mi girdin canim
(872 puan) tarafından
Yani dün gece ilişki değil de bir yakınlaşma oldu sadece. Ondan mı acaba
0 oy
(2,108 puan) tarafından
O haftalar düşük tehtini rica ediyorum hastahaneye gidin.
(872 puan) tarafından
Eşim işte gelmesi 2 saati bulur onu bekliyorum gidecem inşallah birsey yoktur
(2,108 puan) tarafından
Gelene kadar ayağa kalkma gelincede gidin hastahaneye doktorum ozamanların düşük tehtidi olduğunu sôylemişti. Yoksa bu tarz şeyler yaşanmıyor hamilelikte ilk 3 ay düşük tehdidi son 3 ayda erken doğum riski olur. Kendini yorarsan kanamaların çoğalabilir
(872 puan) tarafından
2 yaşında oğlum var mecbur ayağa kalkıyorum dikkat edecem.
0 oy
(2,784 puan) tarafından
Doktora git bence benden leke geldiginde 8 haftalik dusuk yaptim
(872 puan) tarafından
Gittim acile birsey anlamadılar. Pzt beklicem şu an için kesildi leke. İnşallah yine gelmez pzt kadar
(2,784 puan) tarafından
Progesteron die bi ilac var ondan kullaniyo musun bana ondan vermisti doktorum
(872 puan) tarafından
Yok canım hiç ilaç kullanmıyorum folik asit dışında. Keseyi görmeye gittiğimizde hersey yolunda demişti doktor. Bugün de acile gittim kadın doğuma yönlendirdi acilde yok o bölüm diye. Pzt beklicem

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 35 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yagmur01 (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde filizzz (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
6 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 70 göst.