Bayanlar ben 15 gun once sezeryan ile dogum yaptim annem hamileligimde yanima geldi ve artik gitmesi gerekiyor mevludu erken yapma karari aldik.Fakat kayinvalidem bana sormadan bebek gormeye gelenleri evime kabul ediyor.Bende anne bu gelenler gelsin fakat bundan sonraki gelmek isteyenlere mevlut yapacak haftaya dersin dedim ben daha yeni kendime geldim anneme ev islerinde cok yardim edemiyorum bebek bile bagisiklik kazanmadi daha kimseyi kabul etmek istemiyorum dedim.Esimde ayni sekilde annesine biraz sert cikti biz sabaha kadar uyumuyoruz birde gelene saat veriyorsun 2 de gelin diye dedi.Kaynanamda kizdi tamam iptal ederim oglum dedi bozuldu.Ve birkac gundur bana soguk davraniyor.Aramiz cok iyiydi kendisini cok seviyorum oda oyle ama bu olay cok bozdu aramizi.Ona gonlunu kiracak birseyde demedim.Esim sert konusmasina ragmen ona sicak davraniyor bana mesefa koydu.Ben anlamiyorum sezeryan ile dogum yapmis birine insanlar neden 10 gunde gelmek ister.Onu gectim neden beni arayip musaitlik durumumu bana sormazlar.Veya kayinvalidem benim adima neden evime misafir kabul eder .Etse bile bana sormasi gerekmez mi kizim gelmek istiyorlar ne diyelim musaitmisin kendni iyi hissediyor musun diye.Benmi yanlis dusunuyorum.?Bana mesafe koymasini mi gerektirir bu.