+1 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Ya çok içim kötü oluyor çok istiyorum  sürekli kılmayı ama kılıyorum bırakıyorum  nasıl düzelirim  ya akıl verin çok üzülüyorum  bırakınca 

12 Cevaplar

0 oy
(2,313 puan) tarafından
Bırakma,biryerde okumuştum,gezmeye ,yemeye,içmeye,tatile ayıracak vaktin var ama konu namaz olunca zamanım vaktim yok 
tarafından
Yeminle yemeğe de üşeniyorum(çoğu zaman akşama kadar yemem) , gezmeyede , tatile de herşeye üşeniyorum :D
Bende sürekli namaza başlayıp birakanlardanim bir türlü dikiş tutturamadim
-Reklam-
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Ayy ben bir ara üstüne düştüm o kadr iyi devam ettim ki şuan 3 ay kadardır tekrar bıraktım herşeye vaktim oluyor ona olmiyor inşallah tekrar başlicam
0 oy
(2,677 puan) tarafından
İçin kötü oluyorsa umut var demektir. Rabbim daim etsin inşallah.
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Ne güzel vicdan azabı duyuyosun canım namazında sürekli dua et namazı devamlı kılanlardan eyle diye namazını başındada tesbıh cekmeden sonundada ayet'el kürsi oku ve ayrıca ezan okununca hemen kılmaya özen göster ertelersen şeytan daha çok oyalar böylelikle devamı gelecektir Allah'ın izniyle 
0 oy
(2,692 puan) tarafından
1 sene araliksiz kildim vakit namazimi kacirdigim cok nasir olmustur ilk defa gecen ay kilmadim dun tekrar basladom rabbim hepimisinkini daim eylesin insallah
0 oy
(256 puan) tarafından
8 9 gündür kılıyorum çok şükür 

Malesef bende namazı hayatıma sokamadim
0 oy
(811 puan) tarafından
Utanarak el kaldırıyorum 
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Birinde kabenın üstündeki örtüyü yırtılırken gördüm rüyamda birinde deccali gördüm uc gozluydü. O kadar huzursuzum düşün 
0 oy
(3,121 puan) tarafından
Çok şükür ben kılıyorum akıl vermek derken yani kilmazsam eksik olurum,dün hastaneye gittim ikindi namazim geçecek diye hep endişem vardı mesela, endişe yaşıyorum,ilk önceliğim namazım her zaman 
0 oy
(861 puan) tarafından
Bol bol Tevbe istiğfar et, işe yarayacaktır
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Bende oyleyim şöyle bekleyim 
0 oy
(50,552 puan) tarafından
ne yazikki ben bir başlayınca hep vaktinde okunur okunmaz kiliyorum kaldi mi da uzun süre kilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 253 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eymennisa (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 269 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 408 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,316 göst.