0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (365 puan) tarafından

image

emzirdigim için korkuyorum kızım Bir buçuk yaşında ama fenomenlerde göre göre artık almak istemeye başladım doktorunuza sorun diyen olur belki sağlık ocağında olan doktorumuz anlamazdir belki diye ikilemdeyim belki burda bunu kullanan arkadaşlar olmuştur emzirme döneminde felan diye bir sorayım dedim 

2 Cevaplar

0 oy
(13,979 puan) tarafından
Emzirme süreci olmazsa bile ben bu tür şeylerin faydasından zararı çok olduğunu düşünüyorum

Onun yerine kendin detoks suyu hazırlayıp içebilirsin günde içtiğin 2,5 litre suya ek
(365 puan) tarafından
Ya aslında bunun en büyük etkisi bağırsak çalıştırmak ben zaten bağırsak sorunu aşırı yaşayan bı insanım sürekli gebe gibi karınla geziyorum aşırı şişkinlik yapıyor bunuda almak isteminin etkeni bu aslında aşırı fazla yorumu var lavaboya çıkma etkisi yüksek diye bende etkilendim açıkçası ödem de attırıyor istahta kapatiyormus
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu fenomenlerin yaptığı hiçbir reklama güvenme derim uyduruk şeylerden reklam yapıp para kazanıyorlar sağlık bu kadar hafife alınmamalı eminim onlarda tüketmiyordur arkadan neler dönüyor bilemeyiz 
(365 puan) tarafından
Yerken felan bitirinceye kadar videoları var aslında Trendyol yorumlarında var hiç kötü yoruma denk gelmedim ama bilemedim şimdi ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,438,944 soru

23,657,711 cevap