0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (621 puan) tarafından
17 aylık oğlum Perşembe sen beri hasta. Bugünde bir kez küstü dün acilde serum falan takıldı kusması devam ederse getir yatiralim dedi  saat 5 ten beri kirli bezide yıkama hiç birşey yemiyor içmiyor o.  Yüzden mi kesildi kirli bezi sizin bebekler ne zaman iylesmeye. Başladı ne yapsam  çabuk atlatır  bilgisi olan yazabilir mi doktor virüs kaynaklı enfeksiyon dedi ama kaka testi almadı kan testi  wadexe özele mı götürsem oglumboyle görmeye dayanamıyorum halı kalmadi

5 Cevaplar

0 oy
(2,084 puan) tarafından
Allah'ım şifalar versin. Benim de eşim böyle iki gündür. Kızımla bana bulaşır diye aklım çıkıyo. Diğer yandan eşime üzülüyorum 
(1,303 puan) tarafından
Eşinizdeki belirtiler neydi kaç güne düzeldi doktora gitti mi
(2,084 puan) tarafından
Kusma ve ishaldi. 3 gün oldu daha geçmedi doktora gitti bir kere damar yolundan ilaç verdiler bir kerede serum taktilar. Antibiyotik verdiler. .
Birkaç saat önce de kızımız da başladı
(1,303 puan) tarafından
Ayyy canım ya kıyamam çocuklar çok perişan oluyor Rabbim acil şifalar versin canım kaç yaşında kızın
-Reklam-
0 oy
(249 puan) tarafından
Ay salgın deme gözüm korkuyor artık geçen oğlum hastalandi ondan sonra bana geçti 5 6 gün ishal kusma ölüyordum oğlumun iştahı tamamen gitmişti çok şükür bugün biseyler yedi az da olsa ama çok zor atlatiliyor
0 oy
(10,945 puan) tarafından
Biz ailece olduk.4 kişi en küçük 15 aylık hepimiz iyileştik onda ishal su gibi devam ediyor reflor kullanıyorum düzenli kusması vardı o düzeldi inşallah ishali de geçer doktora götürmedim en son ishal kusma olduğunda adenovirüs ve rotavirüs kaptılar hastaneden doktor zorda kalmadan getirme dedi 
0 oy
(401 puan) tarafından
Hazır su için lütfen bende dün akşama kadar oglumla hastanedeydim suya birşey katmislar denildi saniyordum sadece Bizim bölgede sanırım çoğu şehirde var bu illet insanları hasta ediyorlar bu salgın değil bildiğin ölüme sürüklüyorlar oğlumun ateşi dün 39 du nerdeyse havale gecirecekti ateş kusma halsizlik karın ağrısı mide bulantısı iki serum ilaclar kan idrar tahlili yaptırdık sapa sağlam çocuk birden gözümün önünde eridi bir günde resmen. Bana birşey olmadı eşim bugünde aynı şikayetleri yaşıyor hastaneler tıklım tıklım iğne atsan yere düşmez o derece Rabb'im hepimizi korusun ne olacak sonumuz böyle bilmiyorum 
(1,303 puan) tarafından
Allahım sen koru Ya Rabbim çok korkuyorum inan ki bizede bulaşır diye kızım ileri derecede reflü hastası zaten birde yakalanırsa ne yaparız
(401 puan) tarafından
Gerçekten çok kötü birşey dikkat edin gerçi artık edemiyoruZ altın kafesede girsek gelir bulur bizi o derece korunamuyoruz artık
0 oy
(12,371 puan) tarafından
Yatış vermeden geçmiyor su kaybetmiş beslenme de yoksa bence yatsın canım biz yattık 6 günde ancak topladı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 28 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
20 Eylül 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,413 puan) tarafından soruldu

401,439 soru

12,014,850 cevap

36,217 kullanıcı

...