0 oy
797 göst.
Aile kategorisinde (366 puan) tarafından
İstanbul da 6.000 e tutmustuk geçen yıl sözleşme bitince 15 yaptı bebisimiz var eşya taksitide her ay 5 bin napicaz bilemiyoruz 

Eşim ardahanli köyde evi var 60 90 bin arası masraf lazım oraya gidelim diyor yapabilir miyim bilmiyorum İstanbul'da doğdum büyüdüm zorlanirim sanırım ama çaresi yok 

Alt katta eltim kaynanam olucak eltimle gorusmuyorum zatende tek hisssederim 

26 Cevaplar

+1 oy
(18,586 puan) tarafından
Maalesef kiralar almış başını gidiyor 

90 YTL'ye oturduğumuz zamanları hatırlıom 

Allah'ım yardımcıniz olsun inşallah 
-Reklam-
+1 oy
(8,356 puan) tarafından
2 bucuktan oturduk 1 sene doldu 6 yaptırdik 1 sene sonra bakak ne olur 
(2,857 puan) tarafından
Yeni 6 olduysa iyi,neresi bilmiyorum ama. Bizim 6 ydı 12 oldu küçük bir il
(8,356 puan) tarafından
3 sene sözleşme var 8 dediler aslında olmaz dedik o kadar iyi bir ev deil Konya Ereğli
(2,857 puan) tarafından
Çok abartıyorlar artık. Biz 10a tamamdık ama 11 bile yapmadı. Kısmet haksız yere alıyorlarsa başka yerden çıkar. Biz zorlanırız biraz belki ama geçer..
(8,356 puan) tarafından
Valla bı gör bide evlerini karsidaki yeni yapilan sıfır evlerle kiyasliyolar neymiş oralar 10 Muş'ta biz ucuza oturuyozmus dedim senin evinle orası birmi die
(2,857 puan) tarafından
Öyle canım hep en yükseğiyle kıyaslasınlar zaten. Allah bizlerede ev nasip etsin. Ama böylede vicdansız etmesin
0 oy
tarafından

Bizim ki sürpriz:D

Bu ay son kez 5.500 TL'ye oturacağız 

(366 puan) tarafından
Umarım fazla zam yapmaz canim
tarafından
Her zamda oturmaya çağırıyorlar evlerine , ortak karar ile zam yapıyorlar canım
(2,857 puan) tarafından
Ne güzel öyle insanlar kaldı mı
tarafından
Var valla hemde Aleviler sevilmeyen millet ama çok iyiler
(2,857 puan) tarafından
Önemli olan insan olması
0 oy
(709 puan) tarafından
Ay allahtandan mi korkmamis ya bende ev sahibiyim 180 m kare bahceli dogalgazli evi 6 bine verdim bu sene 8 yapmayi dusunuyorum yazik ya okadarda olmazki
(366 puan) tarafından
Kız semtte ahım şahım değil Sancaktepe diye yer çok strese girdim bebeğim de 6 aylık çalışsam diyorum annem alt katımda oturuyor ama ne kadar burda oturucam ki annem bebisime baksın illa ki hep sorun yasiycaz
(5,323 puan) tarafından
Anneniz bebeginize bakabilirse part -time Lcw ya da migrosta calismanizi oneririm. Gunde 4-5 saat calissaniz yeter. En azindan taksitiniz falan bitene kadar.
0 oy
tarafından
Bizim 9 şuan canım yeni taşındık ev sahibi eşimin arkadaşı çok zam yapmicak öyle anlaştık istanbuldayiz ilerde zorlanirsak bitlise gidecegiz
(366 puan) tarafından
Ay ne güzel biz de 9 veya 10 bine çıkarır sanmıştım ama duyunca yikildik
tarafından
Vicdansız 15 ne ya
0 oy
tarafından
Bizim geçen ay di kontrot aradık adam dönüş yapacam dedi bir aydır bekliyoruz mal hala geri dönecek benim de işime geliyor 3350 veriyorum ama çevremdeki her ev 20 bin 10 bin den fazla ister 12 gibi benim biraz cemkiririm  adam işinize geliyorsa der ama eşim ben 12 bu eve vermem diyor çünkü rutubetli istediği kadar yirtsin kendini diyor bakalım ne olacak birde ödemediğiniz ayin farkını ver der eşim iyice delirir bende eşimden deli bakicaz :D
(366 puan) tarafından
Hep sıkıntı ya
Allah yardımcımız olsun vicdan versin
tarafından
Amin canım amin
0 oy
(3,195 puan) tarafından
Bizim 7 bin Ocak'ta kım bilir ne kadar yapar yapacağı son olur zaten nasipse kendı evimizi yapıyoruz seneye bu zamanlar inşaAllah çıkarız artık
0 oy
(560 puan) tarafından
3000 di Ekim'de 10.000 olacakmış
(1,461 puan) tarafından
Bizim de 3 bindi. 10 bin yaptı vicdansız.
(366 puan) tarafından
Hangi sehir ya
(1,461 puan) tarafından
İstanbul. Ya hemde şehir içi de değil kırsal bölge.
(560 puan) tarafından
Ankara Sincan.  Bizz 2020 de girdik her sene 50 TL zam yaparız diyodu:)) ev beşinci kat asansör Yok ısı yalıtım yok 2+1 ama g.t kadar kombi sürekli bozuluyor yaptırıyoruz. Kışları zaten hiç ısınmıyor hem kombi hem elektrikli soba yakıyorum say say bitmez bu sene idare edelim seneye taşınırız inşallah. Ev sahiplerinin vicdanına kaldık keşke evimiz olsa :(
(1,512 puan) tarafından
Sincan neresinde
0 oy
(8,500 puan) tarafından
Bizim şuan 2500 ekmek parasiyla 3 bin oluyo bakalım daha zam  yapmadı Eylül de bizim zam sözleşme ozaman bitiyo
(7,226 puan) tarafından
Orda ekmek kaç ki
(8,500 puan) tarafından
Bilmiyom canım ben her ay bu şekilde veriyom ev sayibi hesapliyo kalan olursa sonra veriyoz biz ev sayibi fırıncı bizim sadece ekmek yapıyo ama
0 oy
(265 puan) tarafından
Bizimki 2bucuktan 15 istedi de vermedik sonra 12 dedi 10 dedi ben 8 dedim arayı bulalım dedik 9da anlaştık. Ama bizimki çok para göz. 2bucuk dediğim zamanda 1 senenin içinde yükselen. Normalde biz 950tlye tutmuştuk zam oldukca zam yaptı en son bizimde kafamız attı 8den yukarı vermem dedim yinede 9 oldu 
(366 puan) tarafından
Hangi sehir canım
(265 puan) tarafından
Ankara
0 oy
(1,620 puan) tarafından
20 bine girdik ve doğum yapacağım. Tek maaş ne yaparız bilmiyorum
(366 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım sen stres yapmamaya çalış bu surecte
0 oy
(1,512 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun aynı yerde 4yıldır oturuyoruz ev sahibimizden Allah razı olsun şuan 750 oturuyoruz ocakta zam var hayırlısı olsun o da bizden memnun zamanında ödüyoruz
(431 puan) tarafından
750 ne kız neresi orası :)
(7,226 puan) tarafından
Kaldı mı 750 :(  bizede 6 bin dediler eşim mahkemeye verecem diyor inmezse biraz.
(1,512 puan) tarafından
Hayırlısı olsun
0 oy
(647 puan) tarafından
Allah'a şükür geçen sene ev aldık ve aylık ödemesi 23bin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Oturduğumuz evde 8bin veriyorduk ama aynı binada 15e kalanlar vardı. Şu an kiraya çıksak biz de 15ten aşağı vermeyecektik
(636 puan) tarafından
Seneye 23 bin kiradan bile ucuz olur. En mantıklısını yapmissiniz
0 oy
(5,323 puan) tarafından
5 bindi 15 bin oldu. 

Esinin maasi ne kadar aylik 20 bin odemeniz oldu faturalar haric. Allah yardimciniz olsun. 

Bilemedim koydeler mi merkezdeler mi mesel bunlar onemli. Ve akrabalarla ayni bina da oturamazdi. 
(366 puan) tarafından
Eşim de tam 20 bin alıyor gıda fatura bebek bezi falan kalıyor ortada
Köyde ev merkeze yakın bir koymuş
(5,323 puan) tarafından
Yaa Allah yardimciniz olsun. Sen calisamaz misin canim en azindan diger masraflariniz cikar.
Esim memleketine gidince ne is yapacak meslegi falan var mi ? 15 binde az para degil
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Hiç o işe bulasma otur sefıllık cek ama aile apartmanına oturma canım gerekırse orayı kıraya verın olmuyo mu 
(366 puan) tarafından
Köyde canım kirayaverilmez ki herkesin evi var
0 oy
(14,695 puan) tarafından
5 ay oldu tutali 10.000 oturuyoruz 
0 oy
tarafından
İki hafta önce arkadaşıma 6 bine verdik evimizi ama ederi 10 bindi normalde 
0 oy
(2,214 puan) tarafından
5 bindi 12 oldu
0 oy
(983 puan) tarafından
Bizim küçük bir şehirde 5500 den doğuda 12 bine çıkarttılar haliyle taşınmak zorunda kaldım şu an 7 bine oturuyorum 
0 oy
(3,386 puan) tarafından
Şuan 4.500 ama 10 bin düşünüyor ev sahibi 10 bin yaparsa çıkıp evime gidecem 

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 988 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eda nur (1,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 296 göst.
0 oy
31 cevap 794 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hemdemm (116 puan) tarafından soruldu