0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde (860 puan) tarafından
Kızlar sıcaklarla nasıl başa çıkıyorsunuz. Adanaliyim sıcağa alışkınım ama şu son zamanlarda artk dayanamiyorum. Sürekli bir uyku hali uyuşukluk hiç birşey yapasim gelmiyor. Ne bir gezmemiz ne bir sosyal aktivitemiz hiç birseyyimiz kalmadı hayattan soğudum. İsyan etmek istemiyorum ama psikolojim bozuldu resmen. Çocuklarıma yetersiz bir anneymisim gibi hissediyorum. Elim kolum bağlandı resmen sıcaklardan. Sizde durumlar nasıl?

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıcaklar insanı kötü etkiliyor maalesef
(860 puan) tarafından
50 derecenin De üzerinde var neredeyse. Odadan odaya geçemiyorum yüzüme alev carpiyor
-Reklam-
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Aynı ben de öyleyim valla, içimde gram iş yapasım yemek yapasım falan yok yani. Ne olacak halimiz bilmem

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Cikamiyoruz canim. Bende İzmir'deyim. Evde klima altinda oturuyoruz. Parka falan da cikilmiyo. Degisiklik olsun diye avm ye ya da marketlere falan gidiyoruz. Hic bi is yapamiyorum evi supurunce bile su gibi oluyorum. Soyle bi usten sil-supur yapiyorum. Yemegi bile zor yapiyorum ocak basinda sicak sicak esiyo sanki fön makinasi gibi. 
tarafından
Aynı durumdayız bi West e çıkabiliyoruz serin diye başkada çikilmiyor dışarı izmir kavruluyor
0 oy
(367 puan) tarafından
Ben sabahları yaptım yaptım işleri yapamadan kalıyor geçen sene koydeydim hiç hasta filan değildim migren çıktı bende sıcaktan sahada kötü oluyorum ya aşırı sinirlilik oluyor 
0 oy
(634 puan) tarafından
Ay daha demin post açtım. Girdim bunalıma çıkamıyorum sıckalarla hiç başa çıkamıyorum 
0 oy
(2,876 puan) tarafından
Klima yokmu oralarda var genelde ama.bizim evde ikindi güneşi görüyor tamamen. Vantilatör hiç durmuyor acayip bişey hayırlısı bakalım 
0 oy
(9,612 puan) tarafından
+1 yazı hiç sevmem yaşasın kışçılık 
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Canım bende adana'da yim az önce balkona çıktım çamaşır toplamaya aman Allahım nemden çamaşır bile ıslak gibi
0 oy
(533 puan) tarafından
Ya havalar sıcak ama şu bir yere gıdılmıyor kafasını anlamıyor at sırt cantana suyu AVM çocuk oyun alanlarına gıdılebılır e oralar klımalı buz gıbı zaten kapalı alan akşam da yap çay çorba al meyve suyunu çıkın yesıllıklere top alın oynasın yavrular evler serın mı sankı 
0 oy
(924 puan) tarafından
Hava durumuna baksan şuan burası 17 derece, odadaki dereceye göre 26, fana göre 28 derece, bana göre 48 derece. Ayaklarım yanıyo cayır cayır
0 oy
(680 puan) tarafından
Ah ah keşke burası öyle olsa donuyoruz biz çocuklara hala Kazak giydiriyoruz hava 24 un üstüne çıkmıyor benim evimde ekstra soğuk bende sıcağı çok seviyorum bir tişört giyemedik
(634 puan) tarafından
Adana’nın sıcağına tavsiye etmem canım. Bizde can çekişiyoruz, sıcağı bırak nem bizi mahvediyor
(14,168 puan) tarafından
Neresi öyle soğuk ya
0 oy
(634 puan) tarafından
Bende adanadayım canım bu 2 gündür hava aşırı derecede basık ve sıcak. Ruhumuz çekiliyor resmen, halim kalmıyor benimde hiçbirşeye. Klimaya sarılacak dereceye geliyorum öğlenleri 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Hep aynıyız bacım klimanın kıçında duruyoruz o odadan başka odaya geçince çöle düşmüş gibi oluyor insan hele 2 gündür klima bile fayda etmiyor
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Antalyadayım ben de. Klima 7/24 açık ama belli bir süre sonra boğuyor insani. Dışarı çıkıp hava almak istiyorum oda olmuyor . 2 yaşında kızım var bugün dışarı çıkıcam diye ağladı çıkaramadım. Dışarıda oksijen yok sanki okadar kötü ki. Psikolojim bozuldu iyice. Çocuğuma da verimli bir anne olamıyorum oda bunalıyor evde.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 398 göst.
9 Aralık 2023 Aile kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 389 göst.
15 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu

405,867 soru

12,164,111 cevap

36,615 kullanıcı

...