0 oy
527 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,742 puan) tarafından
Kızlar ya çok çok aşırı sinirliyim . Son zamanlarda bu durum giderek arttı . Allah aşkına sakinleştirici bişey bilen var mı ? Psikiyatriye gideceğim ama randevuya daha var. Çevremdeki herkese sinirleniyorum . Kontrol edemiyorum . En çok da kendime öfkeliyim . Yani böyle saatlerce oturup ağlamak istiyorum . Hiçbir şeye ufacık bir şeye bile tahammülüm kalmadı . Ben eskiden güler yüzlü mutlu olan insanı hayvanı incitmemek için binbir çaba gösterirdim . Şimdi bi canavara döndüm kendimi tanıyamıyorum . 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu ben .))))
(1,742 puan) tarafından
Çok kötü bir durum . O kadar üzgünüm ki bugün kaç defa ağladım bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Papatya çayı eşliğinde kuran ayetleri dinleyebilirsiniz 

Ya da rahatlatıcı müzikler 

Papatya sakinlik verir
(1,742 puan) tarafından
Kalbim ruhum o kadar darda ki anlatamam papatya iyi gelir mi ? Bir de uyku yapar mı dinç de olmam lazım 2 yaş çocuğum var
(1,460 puan) tarafından
Malesef canım uyku da yapar 1 fincan iç günlük etkisine göre azaltır cogaltirsin bilemedim
0 oy
tarafından
Bitki çaylarını hiç denedin mi? 
(1,742 puan) tarafından
Denemedim canım
tarafından
Sakinleştici etkisi olan çaylar var dene belki bir faydası olur. Papatya çayı gibi
(1,742 puan) tarafından
Deneyim yarın sağol canım
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Bende şu 2 gün içerisinde kadar öyleydim .Herşeye sinirleniyorum özellikle esimle kavgalar ediyordum maddi acilardan dolayı .Eşim hastaneye kaldırıldı ciddi problem yasadi 2 gün sonra çocuğum yaşadı bugün çok iyiler şükür herşeyin boş oldugunu anladım ara ara sinirlerim gene gelsede bı şekilde sakinlesmeye calisiyorum gülümsüyorum zorla sarılıyorum esime cocuklarima iyimgelior sarılmak 
(1,742 puan) tarafından
Canım kendimi kontrol edemiyorum inan ki nasıl desem baş edebilecegım bir durum değil ne oldu bana nasıl bu hale geldim . Size de çok çok geçmiş olsun
(8,344 puan) tarafından
Regle falanmi olmadın yada Olcan hormonlar bazen tavan oluyor sakinlestirici çaylar iç papatya çayı filan kendine aktivite bul tlfndan oyun oyna film izle boş zamanlarında kendine vakit ayır suslen giyin dışarı çık
(1,742 puan) tarafından
Şuan regl dönemindeyim ama bu sinir hali bundan önce de var
(8,344 puan) tarafından
Canım canını skan birşeyler olduysa regle de sıcaklarda tetikliyor bu durumu bende aynıyım hele reglede katil olsam ceza bile yemem hastaligi varmış derler sjsjjs
0 oy
(40 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla yanlız kalıp kendini dinlemeye kendinle vakit geçirmeye daha çok maneviyatına yönelmene ihtiyacın var dünya işleri boş kimse kalıcı değil bu dünyada kendini bi kaç sene sonra hatırlamayacağın şeyler yüzünden mahvetme canım bol bol dua et
(1,742 puan) tarafından
Dünya nimeti hiçbir şey gözümde yok canım yani şöyle diyim dünyayı önüme serseler niye ***** serdiniz diye kavga edecek durumdayım . Yalnız kalamam 2 yaş kızım var onu kimseye bırakamam
0 oy
tarafından
Pasifilorya çayı  al yatmadan önce iç 
(1,742 puan) tarafından
Uyku yapar mı
(1,706 puan) tarafından
Onu alma o dengesizlik yapıyor aktardan papatya ya da Melisa çayı al
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Tetikleyen birşey olmuştur mutlaka canım o problemi çözmeye çalış
0 oy
(1,041 puan) tarafından

Zikir çek canım bol bol 

-La havle vela kuvvete illa billah(güç ve kuvvet yalnızca Allah’tadır)

Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm

Bana Allah yeter.Ondan başka ilah yoktur. Ben ancak Ona tevekkül ettim.O yüce Arş’ın sahibidir.

0 oy
(554 puan) tarafından

Evlısın :) :) 

0 oy
(650 puan) tarafından
Melisa çayı içebilirsiniz:)) 
0 oy
(1,899 puan) tarafından
Tıpkı bn bnde o haldetm 
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Attarlardan papatya çayı al söyleyince verirler sakinlestici çay dersende olur 
0 oy
tarafından
Papatya ve melisa çayi iyi gelir canım yada yalniz kaldıginda cigerlerin cikana kadar agla icini dök rahatla nen oyle yapiyordum o gecenin sabahı misler gibi uyaniyordum 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 3,050 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
0 cevap 35 göst.
7 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (3,609 puan) tarafından soruldu

410,789 soru

12,361,394 cevap

41,584 kullanıcı

Kategoriler

...