0 oy
2,913 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından

Abla diye kaydetmiş ama yeni tanıyor yüzde yüz eminim bu ne samimiyet kızın profiline baktım abla diyecek kadar büyük değil ve watsap web var bende ondan baktım bu nedir Allah aşkına ya normal mi 

image

image

59 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından
bence hemen mesajlarını gördüğünü belli etme. bir süre daha takip et delil topla. yarın öbürgün çok işine yarar o mesajlar. kesinlikle öfkeyle hareket etme bi anda haksız konumuna seni sokar. takip et.
-Reklam-
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Canım kendini belli etme sakin ol daha fazla dedlil topla lazım olacaktır 
tarafından
Kız yok sevdiğim adam falan yazmış bosanmaz
(266 puan) tarafından
Sevdiğim adam aldatmasina dayanamam dedim daha fazla görmek istemiyorum direk ipleri koparmak istiyorum anlamında yazdım ben
tarafından
He yanlış anladım o zaman
0 oy
(1,872 puan) tarafından
Iyi çüş artık. Karisi bir şey yapmasını istese kavga eden adamlar elin  kadının peşinde kopeklik yapıyor resmen. Kusura bakma.
0 oy
(711 puan) tarafından
Abla diye kaydetmiş ama konuşurken hiç abla dememiş. Yalakalık yapıyor ve yürüyor. Kadında farkında kullanacak. Eşin ne iş yapıyor ki pogaça çay kahve istemiş bu
(266 puan) tarafından
Kafede baristalik yapıyor
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Normal konuşmuşlar ne var bunda
(266 puan) tarafından
Normal mi gerçekten evli bir adamın eşinin arkasından başka kadınlara kahve içmeyi teklif etmesi
(1,788 puan) tarafından
İş arkadsi degilmi bu
(266 puan) tarafından
Hayır iş yerleri yanyana
(1,788 puan) tarafından
Hm bn zannetim kız eşin garson falan ondan bnce yanlış gözünü oy vla
0 oy
(250 puan) tarafından
Sakın kendini patlatma canım biraz daha delil topla konuşmalar aslaaaa ama asla normal değil ama biraz daha sabır etmeye çalış sakın mesajları gosterme hemen
(266 puan) tarafından
Gösterdim çok sakin davranıyor hataydan gelmiş kadın güya deprezeydms banane mesajları niye sildin diyorum biliyorum yanlış anlicaksn o yüzden diyor
(621 puan) tarafından
Şuan seni kandırmaya çalışıyor ne olur kanma
(250 puan) tarafından
Sakın inanma bu adam seni saf yerine koyuyor net deprepzade insanlara ayrıcalık tanınsın ama  bu kadar yakınlık normal değil olamaz konuşmaları cooook yılışık
(266 puan) tarafından
İnanmıyorum sabahtan beri günahıma giriyorsn diyor yanıma geliyor hiç bir şekilde inanmıyorum
(250 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor bir durum
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Kadın gayet olması gerektiği gibi konusmuş eşin kendine belli ki heyecan arıyor ısrarla kadına birşeyler götürme derdinde ne iş yapıyor eşin merak ettim çaycı falan mı 
(266 puan) tarafından
Kafede baristalik yapıyor ama kadın güya hataydan gelmiş bilmem neymiş banane dedim sen evlisin evli sanane karının arkasından kadınla kahve içiyorsan beni aldatmssndr dedim
0 oy
(9,333 puan) tarafından
Bana hoc masum gelmedi bu msjlar 
0 oy
(562 puan) tarafından
Eşin kadına yürüyor bildigin sen iyi olda kahve içelim falan hayırdır ben bile sinirlendim burdan 
(266 puan) tarafından
Konuştum deprezedeyms hataydan gelmiş felan fistan banane dedim niye karının arkasından kadınla kahve içiyorsun dedim
0 oy
(17 puan) tarafından
Bence eşin aranıyor gibi geldi bana birde hemen söylersen saklar bence de biraz takipte kal
0 oy
(28,775 puan) tarafından

Abla falan yalan eşin masAllah jet hızıyla ilerliyor 

0 oy
(124 puan) tarafından
Bir değişik geldi ya sen bir sakince araştır kardeşim sakin ol öncelikle 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Benim ortalığı ateşe vermem için gayet yeterli bir yazışma ama bence sen biraz daha bekle bakalım neler konuşulacak. Ortada net birşey yok çünkü. Sen şimdi hesap sorsan daha dikkatli davranır ve açık vermez
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bacım hiç kötü bişi demek istemiyorum ama birbirlerine yürüyorlar sanki ikisi de ama şu da var yani öyle bişi olsa bu mesajları böyle tutacak kadar da saf mi senin adam
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Oha oha eşin napmaya çalisyor kahve içelim falan hayırdır valah normalmi dyorsun da ben olsam valah parçalardim ne alaka evli adamın kadınlarla işiyle 
0 oy
(9,501 puan) tarafından
Eşin de sıkıntı 
0 oy
(621 puan) tarafından
Yalnız eşinle konuştun belli ettin. Asla ve asla bundan sonra yapacak olsa da whatsapptan yapmaz, hata ettin. Gitmiceksen hata ettin 
0 oy
(3,201 puan) tarafından
Kahve içmeye çağırmış kadın reddetmiş üstüne önemli değil ya sen iyi ol da birde birşey lazımsa getirebilirim resmen kadına yürümüş eşin canım bence sen biraz daha takip edip sonra bu kocaya haddini bildir 
0 oy
(4,068 puan) tarafından
Sakin kal eşine hiç bir şey anlatma bunları ekran görüntüsü al ve Bir kaç gün daha konuşmaları takip et 

Sen şimdi eşine bunlar ne diye hesap sorarsan WhatsApp webe de daha bağlanamazsın ve ne b*k karıştıracaksa eşin başka yerlerden yapar eline sağlam kanıtlar topla sonra vur g*tüne tekmeyi doyumsuz ahlaksız p*çlerr
(621 puan) tarafından
Ooo arkadaş konuşmuş bile yukarılara baksana. Muhtemelen daha sesini de çıkarmaz, o da gizliden gizliye yapar
(4,068 puan) tarafından
Kendi bilir biz söylemişiz kanıt topla diye ama arkadaş kanıt toplasa bile boşanmaya niyeti olmaz ne diyelim gözünün görmediği yerde olunca eşi devam eder
(266 puan) tarafından
Bu benim için yeterli aldatması için ipleri kopardım bitti zaten bunuda söyledim bitti yani bitti benim için kahve içelim felan ne dedim öyle diğer susup oturacak kadın sandınız galiba
(4,068 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun
0 oy
tarafından

Esini bacaklarinı kırda yüruyemesin bence bu ne samimiyet karisi bisey istese naz yaparlar ama millete gelince bisey lazimsa getiriyim ne demek ya sen kargocumusun yada ihtiyac karşılayicimiisn 

Canım yada tepki verme sen bunlarin ss lerini sakla delil topla ve ara ara bak arama kayitlari saat kacta vs kac dk konusmuslar ondan sonra patlat suan bir tepki verirsen olay senin elinde patlar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 855 göst.
7 Temmuz 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
4 cevap 377 göst.
22 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Seyda06 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 956 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (266 puan) tarafından soruldu