0 oy
3,128 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından

Abla diye kaydetmiş ama yeni tanıyor yüzde yüz eminim bu ne samimiyet kızın profiline baktım abla diyecek kadar büyük değil ve watsap web var bende ondan baktım bu nedir Allah aşkına ya normal mi 

image

image

59 Cevaplar

0 oy
(730 puan) tarafından
Sen bunu izle iyice bak bakalım napıyor. Bilmesin bindiğini
(277 puan) tarafından
Biliyor yemin ediyor 34 yaşında hataydan gelmiş diyor deprezede olduğu için acıdım diyor bende sen evlisin sana mı düşmüş sen paketcimsn kadının ayağına servis yapacaksın dedim günahıma giriyorsn diyor
(730 puan) tarafından
Söyle bir daha bu hareketlerini görsem seni bosarim korkut onu. Ona mı kalmış
(730 puan) tarafından
Numarası ne yapıyor onda
(277 puan) tarafından
Zaten söyledim bitti ben gidiyorum senin gibi erkek oruspisu bı adamla hayatımı mahvedemem dedim
(730 puan) tarafından
Valla eşin çok ilerlemiş . Kız hayır diyor ama bakarsan
-Reklam-
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Siparişi vatsaptanmi veriyorlar haşır neşir ne bu böyle .boşanma sebebi lan bu .senin kocan yürümüyor koşuyor vallahi.kadinda kocani kullanıyor gibi getir götür işleri falan buluşmaya gelince erteliyor hep.
(277 puan) tarafından
2 tane biri 10 aylık diğeri 2 buçuk yaşında
(410 puan) tarafından
Çok küçükler kıyamam ya, hakkında hayrlisi, boşanmak bazıları için kolay bişey olabilir ama çoğu kişi için biraz zordur.. alacağın bütün kararlarda Allah yardımcin olsn cnm
(277 puan) tarafından
Benim için kolay ama çocuklarım için zor olacak ama biliyor sevmediğimi biliyor defalarca ağır ol dedim ona herkesle böyle samimiyet kurma dedim ama bu çok fazlaa
(2,546 puan) tarafından
Canim en iysiini yaparsın ama zorlu bir mesakatli yol seni bekliyor .eğer ki gidersen bidaha dönmemen gerekir eğer netsen git .aksi halde aldatilirsin hep ve gözünün icine baka baka yapar bunu
(410 puan) tarafından
Eski postlarina baktım adam ne sana ne çocuklarına adam akıllı sevgi gostermems ki, sizi yok saymış.. bir postunda annemin evine gidecem demişsin ama hala ordasin o adamın yanındasin neden hala duruyorsn  coxukalrin da öyle bı babası olmasın daha iyi ailen seni seviyormuş baksana bnce yarin kesin git
0 oy
(3,619 puan) tarafından
Erken teshis ihanetten kurtarir 

El atmalisin sonu iyiye gitmiyor tabiki abla diyecek Allah'tan Ahmet abi diye kaydetmemis
(277 puan) tarafından
Valla burda çoğu bekle dedi ama o mesajlar benim için çok yeterliydi bekleyemedim
(3,619 puan) tarafından
Neyini bekleyeceksin ki aşkımli konusmalar baslarda ileriye giderse daha kötü olur kolay değil bi insan için ihanet
Erkenden el koymak var bi de iş işten geçince koymak var
(277 puan) tarafından
Evet öyle ben o dereceye beni aldatmasini kendi ellerimle bekleyemem
(3,619 puan) tarafından
Aynen öyle canım em azından engellersin
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Herifin yürümeyi geçmiş direkt koşuyor 
0 oy
tarafından
Eşin ne iş yapıyor oykengetirim fakan fistan 
0 oy
tarafından
Erkeklerin nerdeyse hepsi yoldan çıkmış durumda bu sadakatsizlikle gelecek nesillerde evlilik hiç kalmayacak kendini üzme ama bosanmiycaksan whatsap web falan bakıp kendini üzme bazen bilmemek daha iyidir 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Hiç normal değil konuşma şekli 
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Eşin maşallah :) karşıdan ben art niyet görmedim. Sen kocanın canına oku. 
0 oy
tarafından
İsterki kötü olsun kendine ne yaa şu erkek milletiyle baş edilmez
0 oy
tarafından
Eşin resmen yürümüş 
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Lan böle adamı öldürürüm lan ne bu ya adam resmen uçmuş kıza resmen yavşamş ya 
0 oy
tarafından
Kıza yazmissin ama kız oralı bile değil eşin yürüyor 
0 oy
(109 puan) tarafından
Eşin baya baya yurumeden koşmaya odaklanmış. Evde biz bi bardak su istesekk calistim yoruldum evdesin kendin al derler.. 

Bisey istermisim getireyimmi yazmis  kadına 

terbiyesiz
tarafından
Eski post gi niye hortlatiyin
(109 puan) tarafından
Denk geldi kiz :)) tarihe bakmadım
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Geçmiş olsun diyelim mi hep beraber 
0 oy
(360 puan) tarafından
Eşiniz ağzına düşecek kziin abladir diyrsa nerde abla kelimesi resmen yürüyor eşiniz kız en azinda uzak konusyr ama eşiniz nasıl böyle konuşabilir peki önemli olan msjlari silmiş mi silmemis mi siz nasıl buldunuz mesajlari
0 oy
(38 puan) tarafından
Sonuç ne oldu esini afrttinmi
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Burda özel sektör de çalışan kadınlar bilir öyle olaylar dönüyor ki o ortamlar da bırakın no sunu aynı masa da çay içmesine bile izin vermezsiniz
0 oy
(864 puan) tarafından
Sanki sorun kadından çok eşinde gibi. Maşallah dört nala gidiyo
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Boyner de mi çalışıyorlar kurumsal orası ikisini birden işten çıkartır diyeyim de ona. Göre bişeyler yap kadın senin yaptırdığını bilirse msj ları sakla bidaha kurumsal yerler almaz zaten Boyner iş çıkışı verirken yazar bunu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 880 göst.
7 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
4 cevap 398 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seyda06 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,013 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (277 puan) tarafından soruldu