0 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Uygulama indirdim kızlar. Umudum yoktu ama yine de denedim. 100 havuç 1 lira. 3600 havucum vsrdi ödeme talep ettim 5 gün önce bugün hesabıma 36 lira yatmis. Ne olacak demeyin süt parası bebeme :)))) 

8 Cevaplar

0 oy
(1,909 puan) tarafından
Hangi uygulamayı kız☺️☺️
tarafından
Havucum.com canım. Ödeme talep ederken IBAN ve TC istiyo bı korktum ama çok şükür bir şey olmadı şimdilik netten falan da baktım bir sorun yaşamamış kimse ☺️☺️☺️
(1,909 puan) tarafından
Hele bakayım merak ettm cnm
-Reklam-
0 oy
(517 puan) tarafından
Büyük cesaret canım 
0 oy
(93 puan) tarafından
nasıl oluyor neler yapıyorsunuz uygulamada
tarafından
Anket çözüyorsun canım
(93 puan) tarafından
netten baktım hiçbir sorun göremedim demişsiniz ama şikayetvar.com da birsürü şikayet var.
0 oy
(558 puan) tarafından
Kız önce yatırıyorlar yatırıyorlar sonra heaaptan para cekıyorlar veya adına kredı cekılıyor neden TC ve iman ıstesın yoksa  hadı iban tamam da TC nıye ıstesın nasıl ınanıyorsun 3 kuruş ıcın inşallah icralık olmazsın ay 
(558 puan) tarafından
Balım yanı yanlıs anlama ama yıl olmuş 2024 ustelık pahalılık ve mıllet para yok dıye ağlarken dolandırıcılar kol gezerken nasıl böyle bırseye inandın ah ah ıyı yapmıssjn ama bır daha lınk tıklama TC ıstedıklerı an da iptal et herseyı gırme yapma
tarafından
Baktım da şimdi güvenilir sayfa , sadece 2.çekimde IBAN sıkıntısı yaşatıp ödeme yapmıyor
tarafından
36 lira ödeme yaptı öyle ah8m şahım bişey değil ama işte ne bileyim. En kısa zamanda banka hesabımı da kapaticsm
tarafından
Bnde çok arastrdm baktım dolandırılmayla ilgili bir haber yok cogusu ödeme talebinden sknti yaşamış. TC istemeleri de tek bir kişi olduğumuza inanmak içinmis falan ama ne bileyim hesabı silip kisilsel bilgileri sildimm yarın olmadı karakola gider bir bakarım.
(558 puan) tarafından
Ya aklınız alıyor mu nasıl guvenılır bın tane hesap açar bın tanesıne de olumlu yorum yaparım dolandırıcı kafasıyla düşünün yapmak isteyene engel olamam. Burda bırısı vardı evlere iş verıyoruza 5 bın lıra kaptırmıstı. İnşallah sızde de öyle şeyler olmaz yanı daha ne dıyelım bu pahalılıkta mıllet üç beş ankete neden para dagıtsın herkes oturur anket çözer zengın olur o zaman kımse calısmasın  akıl var kullanılsın dıye kızlar yapmayın
0 oy
(6,000 puan) tarafından
TC istyorsa sknti 
tarafından
Ya biri daha yazmsti hesabı silip kişisel bilgilerimi sil dedim. Polise falan gideyim mi
(6,000 puan) tarafından
Kız sen niye üye oldun keşke hiç ugrasmasaydin Tc istediği an geri cekilseydin bahsis yerlerden sana SMS gelmese iyidir insanalri dolandryirlar yinede inşallah bişey olmaz
0 oy
(3,604 puan) tarafından
Canım sıkıntı bu uygulama hem TC istemesinden belli hemde kim kime oturduğu yerden para verirki çok nadir yani başta veriyorlar sonra çekiyorlar 
0 oy
(4,201 puan) tarafından
O uygulamayı bilmiyorum ama bende 2 seferdir cevapla kazan uygulamasından anket yaparak toplam 100 TL kazandım 50 TL ye ulaşınca ibana parayı aktarıyorsun
(2,546 puan) tarafından
Orda da TC herşey istiyorlar ana babanin bilgilerine kadar bence hiç güvenilir değil üç kuruş için degmez
tarafından
Yani ben güvenemem o paraya yiyip sevineceklerine hiç yemesinler daha iyi umarım ileride zehir etmezler o  dondurmayı
(2,546 puan) tarafından
Aynen hiç kimse kimseye bedava para vermez
(6,000 puan) tarafından
Esma.cevpla.kazan TC istyormi
(2,546 puan) tarafından
İstiyor işte anne baba telefon TC bile istiyor ben asla güvenilir bulamadım
0 oy
(3,494 puan) tarafından
36 lira içinde kendimi riske atmam valla 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 227 göst.