0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
2 sene önce evlendim ailem çok sakin en büyük kavga da bile birbirlerinin kalbini kirmazlar eşimin ailesi de tam tersi düğünde kınaada istemede nişanda her zaman kendi dedikleri olsun istediler bende sırf eşime sorun cikartmasinlar diye ses cikartmadım istedikleri gelinlikçi istedikleri kinalik hatta eşyaları bile onlar seçti biz seçmek istediğimizi dile getirdik kavga çıkacaktı (seçmişler ama hepsi benim zevkimde nasıl tutturmuşlar sa ) yani anlayacağınız içimde kaldı kayınbaam o kadar zengin ki anlatamam ama var yemezlerden kimseye bir kuruş koklatmaz abliyacaginiz her haltı içimizde bıraktı eltilerimde aynı benim gibi şimdi görümcem evleniyor kızına her şeyin en güzelini yaptırıyor inanamıyorum görünce kıskanmiyorum kızda çok çekti herşeyin en iyisini hak eden biri ama kayın babam olacak şahsiyet bize yaptırmadigi her şeyi yaptırıyor inanamıyorum görünce şok geciriyorum 

Esimede birşey diyemiyorum üzülmesin ama içimizde kaldı bazı şeyler o kadar kaldı ki şimdi su yüzüne çıkıyor aslında ben böyle biri de değildim takmazdim ne oldu bana anlamadım çok şey var da neyse 2 senem bana 20 yıl gibi geldi aç gozluluklerinden

1 cevap

0 oy
(2,736 puan) tarafından
Emin ol kafaya takılacak şeyler değil bunlar. Kendi kızı olunca yapmak istiyordur. Yani kimse gelinini kendi kızıyla aynı kefeye koymaz. Kocanla iyiysen dön önüne bak keyfine. 
(124 puan) tarafından
Haklısınız eşimle iyiyiz çok şükür
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 241 göst.
17 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
0 oy
10 cevap 631 göst.
5 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu