0 oy
995 göst.
Diğer kategorisinde (2,104 puan) tarafından
Hastaneden yazıyorum cuma akşamı ikinci sezeryanimi devlet hastanesinde oldum çok kötü bir ameliyat geçirdim.detaylica anlatamiycam anlatmasam da daha iyi. İki gündür neler yaşıyorum. Bu sabah pansuma geldiler doktor bey yapıştırma dikişim üstüne bırakın eriyen dikişi milattan önceki dikmeyle dikmişler bana 10 gün sonra dikiş.aldirmaya geleceksin dediler. Yaşadığım şeylerin üzerine buda olunca başımdan kaynar su döküldü resmen. Bu lanet yere kendi ayaklarimla geldim bide ben. Allah aşkına bu zamanda dikiş aldırmak mi kaldı nasıl olacak Allah aşkına dikiş aldıran var mı aranızda 

28 Cevaplar

0 oy
(603 puan) tarafından
Milattan önce falan değil geçen sene sezaryenimde dikiş yapıldı 10 gün sonra gittim ağrısız acısız alındı. Zamanla da minicik bi çizgi gibi iz kaldı. Çok normal bu da . 
-Reklam-
0 oy
(608 puan) tarafından
Bir ay önce doğum yaptım diktiler hemde bir saat boyunca dikti aldirirken ip koptu doktor yeniden kesik açmak zorunda kaldı sonra orayı eriyen iple dikti aman pek çektim doğum zaten ayrı beter oldu dört saat sürdü of hatirladikca üzülüyorum 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Dikis aldırmak zor bişey degilki ağrısız acısız yapıolar 
0 oy
(690 puan) tarafından
Bende sezaryandan sonra eve geldim ablam ve komşum sen nasil lazer dikiş istemedin bunları çıkarırken ölürsün ağrıdan sezaryandan daha zor dediler benim ödüm kopmuştu ağlıyordum korkudan ama emin ol çıkardiklarinda hiç c hissetmedim bile
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Bu yapıştırma dikiş hurafesini de kim uydurduysa bilemiyorum yapıştırma dikiş diye bir şey yok arkadaşlar sadece kendiliğinden eriyen dikiş ipleri vardır cerrahide eriyen süturlarla dikilirse aldırmana gerek kalmaz erimeyen bir ip ile dikilirse aldırman gerekir tabii ki kaldır ki sezeryanların yarısında erimeyen dikişlerle dikiliyor aldırırken canın yanmaz merak etme o ağrılı bir süreç değil
0 oy
(520 puan) tarafından
Eriyen dikişlerdi benimki.  Bebeginde hayırlı olsun
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Belki de tutmadi baska biseyler oldu amelyat sirasinda oyuzden yapmis olabilirlermi sordunmu yoksa her hastane yapistirma yapiyo benim mesela yapistirmaydi icteki dkisi normal ip le dikmislerdi ip gorursen aldirmaya gel demislerdi vardi ip aldrmadim kendi kayboldu 

Bide gidince sorarmisin merak ettm nye normal dikis atmislar onceki yapstrma olan yere
0 oy
tarafından
Benim ilk sezeryan eriyen dikisti ikinci sezeryan zaten yine tam aynı yerden kestiler oda normal dikisti cok korkmustum dikisi aldırmaya gittigimde ama hic hissetmedim bile cok basit işlem 5 dk bile sürmüyor hastaneye gitmene gerek yok saglık ocagında hemşireler hemen hallediyor 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 404 göst.
9 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 375 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Doga_DVM (5,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 324 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.

406,236 soru

12,180,090 cevap

36,676 kullanıcı

...