0 oy
791 göst.
Diğer kategorisinde (5,833 puan) tarafından
Bizim araba yok 22 hftalik hamileyim kızım 4 yaşında oda istyor doktr dedi gideblirsin ama korkuyorum enfeksiyon falan kaparım dye bide yollar çok uzak araba kiralamak çok pahalı hiç gdemedik kaldık öyle :( kızım hiç gtmemis onun için üzülüyorum valaha 

32 Cevaplar

0 oy
(687 puan) tarafından
Bende 26 haftalık hamileyim kızımı gecen yıl götüre bildik sadece bu yıl maddi sıkıntı var diye gidemedik genede şükür diyorum şuan havuzda oynuyor balkonda idare etsin :)))))) 
(687 puan) tarafından
Erkek canım
(5,833 puan) tarafından
Hayrlisi olsun benimde kızım olacak haftalarimiz yakın seninle 23 olacam.bnde:) Kasım'da doğum
(687 puan) tarafından
Benimde ekim ortası dogumum rabbim vaktinde kucagına almayı nasip etsin inşallah canım
(5,833 puan) tarafından
Saol cnm seninde inşallah
(687 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından
Denızı sevmiyorum yüzemem de zaten çocukları oynattım otobüsle gıdecek mesafe var haftada bır gıdıyoruz bazı yerlerın erkekler ., kadınlar, aıle günü oluyor ben kadın gününü twecıh edıyorum can kurtaran bıle kadın oluyor rahat oluyor maksat çocuklar eglensın 
(5,833 puan) tarafından
Ne güzel yakın sana bize yakın olsaydı sürekli gderdik
0 oy
(2,449 puan) tarafından
Ocak ayında gitmiştik bu sene içinde :D yazın zor bizim eşim çok yoğun çalışıyor belki kısa doğru tekrar olabilir 
(5,833 puan) tarafından
Kışın çocuklar çok çabuk hastlaniyor yaa ben hic kış cikmam
(2,449 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında hiç bir sorun yaşamadık
(496 puan) tarafından
Ocak ayında denıze gıttınız çocuk gırdı mı gezmıssınızdır
(2,449 puan) tarafından
Villa kiralamıştık ısıtmalı havuzu vardı ona girdik sadece denize girmek cesaret ister :))
(496 puan) tarafından
Öyle soyle anladım
0 oy
(871 puan) tarafından

Doğduğum günden beri hiç gitmeyen ben sadece bu Ocak ayında İstanbul'a tatile gittik eşim beni sahile götürdü bişeyler yedik içtik ilk defa orada denizi gördüm hava soğuk olmasa idi vapura da binecektik ama nasip bidaha ki sefere, ve Vanlı olmama rağmen babam sağ olsun hiç götürmedi bizi Van gölüne:)

(5,833 puan) tarafından
Ben Van golunde yüzdüm valah bekarken çok güzeldi ama bi anda derinleşmişti çok korkmuştuk arkadslarim vardı bide aşırı tuzluydi göğüslerim baya yara olmuştu
(871 puan) tarafından
İşte ben ayağımı bile sokamadim o göle anca uzaktan uzağa izleye bildim •́⁠ ⁠ ⁠‿⁠ ⁠,⁠•̀
(5,833 puan) tarafından
Ayyyyyyy
(871 puan) tarafından
Yiaa öyle işte aheyyy neyse tek derdimiz bu olsun :))
0 oy
(621 puan) tarafından
Peki hayatında tatile gitmeyen ben 
(5,833 puan) tarafından
Ben balayına gtiim ama deniz tatil sayılmaz günü birlik gezme
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Bizde bu sene gitmedik kızlarım çok istiyor eşimde ama 35 günlük bebeğimiz var hastalanır diye gidemedik bende tesettürlüyüm çok güzel yerler var sakin mütavazi ama geenelde paralı oluyor o gibi yerler
(5,833 puan) tarafından
Bebeğin çok kucuk
(1,717 puan) tarafından
Evet ondan gidemiyoruz şimdi kkeyfimiz için gideriz beebeği hasta ederiz olmaz ozamn sıkıntı olacağına gitmemek daha iyi
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Cnm havuz yasak. Denize izin var
(5,833 puan) tarafından
Havuz gtmem kız deniz olsaydı gtmek istyoruz bakalım enfeksiyon dan korkuyorum
(1,644 puan) tarafından
İşte denizden korkma. Gir istediğin kadar cnm
(5,833 puan) tarafından
İşte bazilari dyor su pisse enfeksiyon kaparsin falan sen hiç gtnnmi
0 oy
(1,627 puan) tarafından

35 yaşında 1 kere bile denize gitmeyen ben:(

(5,833 puan) tarafından
Ben bekarken gttim ya
0 oy
(16,869 puan) tarafından

Belki 10 yıldır gitmeyen ben :dizzy:

(5,833 puan) tarafından
Bende 5 yıldır sahile gttim sadece
0 oy
(672 puan) tarafından
Hala gitmedim bu yaz kocama o kadar da laf sokuyorum ama erkek işte ne anlicak sinir oluyorum ya 70 yaşında nine gibi kaldım evde resmen ama ona sorsan alışverişe gidiyoruz ya yürüyüşe çıkıyosunya markete ekmek almaya gitsem iyi hava aldın bugün diyo yakında çişede çıkarır bu adam (şuan niye kocama bu kadar sinirlendim anlamadım ama olsun illa sinirimi bozan bişey yapar:)) ahahah
(5,833 puan) tarafından
İmkana bağlı iste bizim araba bütçe yok yoksa eşim aşırı gezmeye düşkün
(672 puan) tarafından
Bizimde araba yok canım gezmeyi seviyorsa otobüsle gidilecek yerlerde vardır deniz olmasada benim burda otobüsle gidibebiliyor denize ama sor bakalım eşin gidiyomu yok ne şanslısın adam denize götüremesede gezmelere gidersiniz sürekli imkan oldukça bizde olsada gitmiyo
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Başlığa göre cvp.veriyim bu sene değil hiç bı sene gitmedim denize :) daha da gidemem herhlade 
0 oy
(12,418 puan) tarafından
Biz henüz gitmedik ağustos ayında tatil planımız var inşallah 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 298 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde GSmsl (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 720 göst.