0 oy
738 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Yani 5 yıldır evliyim. 5 yıldırda paramız yok. Bu ay tatile gittik(tatil ablamin evine yani) ama hicbirsey anlamadim. Tatil guya biraz cocuga bana alisveriş yaptım mecbur ilk defa gidiyorum. Hergun bu ay aştık bu ay fazla artik fazla harcamak yok. Her ay 400 tl verir bana harçlığım. Onu bile vermedi bu ay neymis karttan harcadim ondan. Dolap yaptiracak klima almış ondan daha az harcamaliymisim. Bu ay bitene kadar hergün söylenecek. Bi fazla harcamamiz yok desem sürekli dısaridayiz valla yok. Bak ablan evi gecindiriyor fazla bile kalıyor helal olsun diyor. Ben o 400 tlnin neyini kaldırayim. Kartta veriyorum diyir. Harcayinca arayip yine ne aldin diyor

28 Cevaplar

0 oy
(1,289 puan) tarafından
Benim eşimde alacaklarimin hesabını yapıyo bazen çok sinir oluyorum ama borç ödüyoruz o yüzden kısıtlıyor 
-Reklam-
0 oy
(565 puan) tarafından
Bu biz olmalı galiba sen yine harçlık alıyormuşsun bizimki onu da vermiyor tatil yüzü hiç görmedim
0 oy
(777 puan) tarafından
Hiç takma bile ben kendim almazdım beğenir bakar geçerdim sonra aklımda kalırdı ama eşimde istediği gibi harcar o öyle yapıyorsa benim neden aklımda kalacak üstümde kalsın derim alırım çoğunu söylemem bile bazen karttan alırım hesap hareketine bakar geçen 400 lira harcamisim ne aldı dedi ne biliyim canım istemiştir bişey almisimdir hatrlamiyorum 400 liranin damı hesabını vercem dedim sustu:) 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Bızde 15 senelik evlıyız son 3 senedır ne ıstıyorsam alabılıyorum hamdolsun bizde aynı sen gıbıydık yoktu paramız sonra sabrettık rabbım neler verdi neler
0 oy
(565 puan) tarafından
Ben anlatsam buradakiler ne der acaba;))
0 oy
(13,416 puan) tarafından
400 lira ne be ben şimdi iki parça şey aldım 700 harcadım
0 oy
(709 puan) tarafından
Merhaba nicki nasil degistirlir bilen varmi
0 oy
(2,330 puan) tarafından
25 bin maaş az değil. Bence sen eşine hesap sor asıl sen ne yapıyorsun bu kadar parayı diye. O sana hesap versin hesap dokümanların göstersin. 25 bin maaştan vere vere 400 tl mı veriyor. 5 yaşındaki çocuk musun sen. Buna kocalıkta adamlıkta denmez. Sen sustukça da üstüne gelir. O yüzden kısma. Bir ihtiyacın varsa al. Kenara çekildikce kendine çorap alsan batar sonra 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 640 göst.
0 oy
6 cevap 142 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
10 cevap 217 göst.

411,928 soru

12,400,734 cevap

44,416 kullanıcı