0 oy
843 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (796 puan) tarafından
Bazı seferler orgazm olamıyorum eşimle cinsel ilişkilerinde yani her seferinde olmuyorum orgazm sizde nasil.Kinayacak gereksiz cvp yazmasın.

8 Cevaplar

+1 oy
(153 puan) tarafından
Aynı şekilde bende aslında hiç olamıyorum nadirdir olduğum ve bunu eşime bağlıyorum aslında ön sevişme 1 dk bile değil desem yeridir belki bende de vardır suç bilemiyorum ama internetten baktığım kadarı ile erkekler ön sevişme yapmayı sevmiyormuş hemen konuya girmek istiyormuş. 
-Reklam-
0 oy
(12,491 puan) tarafından
olabilir, bunu eşinle konuşabilirsin
(735 puan) tarafından
Canım Adana da olan olayı gördün mü :( köprüden arabayla düşen aile :( bende oradan geçiyordum gördüm kahroldum :(
(12,491 puan) tarafından
gördüm ya yazık olmuş bir aileye, dümdüz yolda nasıl çıkmışlar yoldan hayret bir şey
(735 puan) tarafından
Ya kalp krizi geçirdi, ya da çocuklarından birine verdi denetmek için. Yoksa imkansız o demirleri aşıp düşmesi neredeyse hergün geçiyorum ben oradan evim hemen karşıda. Çok üzüldüm yazık oldu aileye
(2,816 puan) tarafından
Hepsinin cenazesi cikmis
(735 puan) tarafından
Evet kahroldum inan görünce :(
(12,491 puan) tarafından
bi arkadaşımın akrabasıymış, şok olmuşlar. tabi sebep ne bilmiyorlar
(735 puan) tarafından
Yorumlardan okudum adam muhteşem bir insanmış. Eşine ve çocuklarına da çok düşkünmüş. Komşularıyla pikniğe gidiyorlarmış o sıra da olmuş. Her pazar giderlermiş pikniğe de. Bence kalp krizi geçirme olasılığı çok yüksek canım. Direksiyon başında geçirdiysen toplayamadı birdaha. Veya 16 yaşındaki oğluna araba sürmeyi öğretiyorsa o da olabilir
0 oy
(59 puan) tarafından
Bende de bir kaç aydır aynı sorun var ama  benim duygusal olarak bazı şeyler bittiği için sanırım ben ona bağlıyorum 
0 oy
(796 puan) tarafından
Duygular ile alakalı bencede..
0 oy
(4,222 puan) tarafından
Kadin tarafindan olaya bakarsak; yorgun olabilirsin, duygusal olarak esin tarafindan tatmin edilmedigin icin o hazza ulasamiyo olabilirsin.

Erkek tarafinda ise; on sevisme kisa veya verimli gecmiyosa, eger temiz degilse vs o durumlarda da olmayabiliyor.

Ama; genel olarak kadini orgazm etmek erkekte bitiyo. On sevisme olsa da dogru sekilde olmazsa olmuyor. Burda da esine is dusuyo.
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Kadınlar süreç, erkekler sonuç odaklıdır. Bu her işte genellikle böyledir. Bu yüzden olabilir bence gayet normal. Bir de erkeklerde o iş geldi mi sonuçlanmadı olmuyor ama bizde her an heves kaçabiliyor ve tekrar aynı hazza ulaşmak zor... 
0 oy
(2,816 puan) tarafından
Birlikte olmadan once erotik hikaye vs oku sonra gir iliskiye ;))
0 oy
(144 puan) tarafından
Bu ben 

Çünkü ön sevişme yok bi iki bacak okşar direk başlar 

Ne bi öpme ne başka bişey 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 223 göst.
0 oy
25 cevap 946 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,214 puan) tarafından soruldu
0 oy