0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
Oğlumla ben de bu belirtiler var mahvolduk yaşayan var mı ne yapsan geçer ne yesek 

12 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Simdi ciktik nobetci eczaneden dun acile gitmistik bir surup verdiler gecti gibi plunca eczaneye gitmedim ama bugun tekrar etti ilav veriler 
(123 puan) tarafından
Hamileyim ben belki vermezler de oğlumu götürüyüm
(498 puan) tarafından
Eve geldim bende kotuyum wc cikamiyorum eczaci dediki ne bu bugun herkes isal
(123 puan) tarafından
Entrogermina aldım hemen bende şimdi biri yazmış sende al
(123 puan) tarafından
Çok kötüyüz ya
-Reklam-
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Probiyotik kullanın 1 ay boyunca. 
(123 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Canım aynısı oldu gittim bağırsak enfeksiyonu dedi Bi sürü ilaç yazdı hala bile zor düzeldi
(123 puan) tarafından
Hamileyim ya bna bişey yapamazlar sanırım
0 oy
(664 puan) tarafından
Evet biz yaşadık ailecek bence hemen hemeeen bi probiyotik başla hem kendine hem cocuga biz entoracermina kullandık canım 3 gün hastanede yattı oğlum 
(123 puan) tarafından
Entrogermina mı
(664 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(863 puan) tarafından
Biz canım. Ben hamileyim zaten bulantım çoktu. Dünden beri oğlum ishal kusma yaşıyor bugün acile götürdüm iğne yaptılar ilaç verdiler ama ishali durmuyor. Ağzına birsey almıyor Sudan başka. Çok. Moralsizim yorgunum ben de. İnşallah bana da bulaşmaz çok geçmiş olsun. Patates haşla bol bol su için ayran için yoğurt vs
(123 puan) tarafından
Entrogermina aldım bende eczane den benden hamileyim içtim biraz ishali toparladı ya bugün bizde daha kötüydüm inşallah toparlarız sıcak Bi yandan hastalık Bi yandan zor evet moralini bozma yinede
0 oy
(1,482 puan) tarafından
Dünde kaç kişi paylaştı bu aralar herkes aynı Rabbim acil şifalar versin
0 oy
(612 puan) tarafından
Kuzum valla bı hafta çektim mide bulantısı ishal öldüm resmen. Sağlık ocağına gittim ilaç verdi geçti şükür 
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Geçmiş olsun salgınmiş sanirim dün haberde gördüm 
0 oy
(634 puan) tarafından
Evet maalesef. 10 gün önce falan denize gitmiştik belediye plajına. Mide bulantısı ishal karın ağrısı. Üç kardeşiz üçümüzde de aynısı olmuştu. Doktor denizdendir dedi. Ama salgın var sanırım bu aralar herkes öyle 
0 oy
(5,586 puan) tarafından
Yediğinizden olabilir mi acaba bizde öyleyiz oğlumla bende hamileyim biz memleketteyiz çok Kaysı tüketiyoruz ona bağladım ben
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bir ay önce vardı reflor kullandım kızıma.ayriyeten yemesine çok dikkat ettim 
0 oy
(316 puan) tarafından
3gün önce yaşadım mide kramp ishal basurda oldum sanki şimdi biraz iyi oldu üstelik hamileyim çok çok geçmiş olsun herkese

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
7 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 128 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 98 göst.

405,801 soru

12,161,053 cevap

36,606 kullanıcı

...