0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (410 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar yine ben geldim biraz başınız ağrıtacağım kusura bakmayın. 

Biliyorsunuz ben boşanma sürecinim zorlu bir başıma sürgündeyim hatta kızımı korumaya çalışmak bir yandan bu yaratığın mesaj atıp rahatsız etmesi bir yandan iş arama KPSS hazırlanma süreci bir yandan Bir de bunlar yetmiyormuş gibi meraklı Baba tarafıyla uğraşıyorum bugün gelmiş babaannem ay çok üzüldüm bilmem ne dedikoduları aldı yalandan ağladı benden sonra aramadım numaraya gerek yok sevindiğini söyleyebilirsin dedim babam böyle ters ters baktı ben de hiç cevap vermedim çocuğu aldım odadan çıktım diğer odaya geçtim. Ondan sonra babamın teyzesi geldi misafirliğe oturmaya işte onun da haberi olmuş ayrıntılı ona da anlattılar falan en sona kadar şey yaptı ben size demiştim bilmem ne ayaklarına girdiler. En son içeriye geçtim ne diyorsunuz siz ya dedim benim hayatımı yargılamaya ne hakkınız var dedim çok istiyorsanız çok seviyorsanız çok değer veriyorsanız kendisi evde oturuyor gidip alabilirsiniz yaratık besleyebilirsiniz dedim babam böyle ters tersliğine baktı ondan sonra hiç öyle bakma dedim doğruyu söylüyorum dedim ondan sonra kimse de ses yok konuyu kapattılar hem de ben bir şey yok ki bu meraktan ölecekler...

2 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Zor bir süreç sakin olmalısın.
(410 puan) tarafından
Sakinliği korumaya çalışıyorum
(1,207 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun,  sana tavsiyem kimseye hiç birsey anlatma kardeşin dahi olsa, evliliğinde neler yasadiysan adam değilmiş de geç. Çünkü laf afedersin or.usbu gibi kisme usutne alınmaz.
-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından
Nedense sana inanmıyorum :( gerçekse evet hayatın zor ama böyle bol keseden atıyorsun gıbı gelıyor 
(410 puan) tarafından
Gel Tarsusa agirlayim gör hatta gel yerime yaşa ama kendi çocukların ile nasıl olur tövbe yarabbim... Allah hiç bir bebeğe çocuğa vermesin tabi

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,427 göst.
0 oy
8 cevap 141 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
11 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihaanne (1,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.

401,982 soru

12,034,112 cevap

36,262 kullanıcı

...