+1 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (13,375 puan) tarafından
Kızlar bizim joie muze lx var büyük bir bebek arabası. Kızım 4 buçuk yaşında tatilde falan haliyle uzun süre yürüyünce yoruluyor. Baston mantıklı mı sizce kardeşi de olacak diyorum o da kullanır ama bir yandan diyorum zaten var ki iyi de bir ürün sıfır gibi duruyor tek sorun eşek ölüsü gibi ağır

9 Cevaplar

0 oy
(4,544 puan) tarafından
Kabin tipi katlanır bebek arabalarına baktın mı? Hem yer kaplamıyorlar hem de rahat. 2. çocuk oturmaya başladıktan sonra da güvenle kullanabilirsin, bastonlar bence pek konforlu değil. En azından 2.ye de rahatlıkla kullanırsın kabin tipini. 
(13,375 puan) tarafından
Hiç bakmadım ama haklısın onlara da bakılabilir.  Hafif olması ve az yer kaplaması mühim bizim için bi bakayım canım
-Reklam-
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Bence sadece yorulunca oturacağı ufak bişey alabilirsin 
(13,375 puan) tarafından
O mantıkla bakalım dedik biz de canım makul bir şey kabin tipi demiş arkadaş ona da bakıcam
(2,606 puan) tarafından
Bence onlar pahalı canım oyşe alacaksan kendikini sat onu al derim ben
(13,375 puan) tarafından
İşte yeni bebe doğacak travel  da lazım canım. 4 ten aşağı yok onlarda da haklısın. Moona baby galiba 1750 o makul geldi bi
0 oy
(953 puan) tarafından

Suna bak istersen videolu haline açma kapasi çok güzeldi bende Instagram da bir kadinin paylaşımında görmüştüm 

image

(13,375 puan) tarafından
Balım çok fazla bu fiyat olarak ben yedek gibi düşünerek alacağım
(953 puan) tarafından
Ben ilk araba olarak alacaksan diye düşündüm.benm de travel ve çok kullanışsız bende yedek hafif ve pratik bişey  istiyorum bulursan mesajını beklerim benm çocuk 2 buçuk yaş ama hani çarşı pazarda yorulmasinlar diye almak istiyorum
0 oy
(51,779 puan) tarafından
anam nagisim sen hamile misin ❤️ baston bebek arabasi candır gerisi agirlik hep
(13,375 puan) tarafından
Evet ikboşum ❤️ bizimki çok ağır yani zulüm gibi onu indir kaldır balım
(51,779 puan) tarafından
ilki traveldi bizimdi bildigin iskence
0 oy
(360 puan) tarafından
4 yasinda kızıma baston aldik tatile pazara giderken o kadar rahat oluyor ki yoruldum diyip duruyordu elim ayagim okdu resmen. Bizde de var travel cok agir dogru duzgun kullanmadik bile. Bu bastonu sonradan aldik daha yeni yedek aldeba marka bakmak istersen canim 
(13,375 puan) tarafından
Tamam canım bakıyorum hemen
(360 puan) tarafından
Tamam canim
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Benim kız da 4 yaşındayken baston almıştım,baston çok mantıklı 
(13,375 puan) tarafından
Bakıcam canım özellikle tatilde lazım oluyor
0 oy
(1,812 puan) tarafından
Bende travel kullanan biri olarak rahatlık olur dusuncesiyle baston aldım ama kullanamıyorum bı türlü arabayı surene kadar elim kolum bı yandan belim bı yandan aagiriyo pişman oldum aldığıma
(13,375 puan) tarafından
Canım travel çok yer kaplıyor ve çok ağır
0 oy
(925 puan) tarafından
Baston bebek arabaları o kadar iyi ve hafifler ki, bunca zaman neden kendime eziyet edip diğerini kullandım demiştim. Kızınız büyükmüş ama, bazı modeller belli bir kiloya kadar taşıyor. Ve bazı modellerin sırt kısmı 2 ya da 3 pozisyonlu yaptırılabiliyor. Kardeşi için de 6 aydan sonra hafif yatar pozisyonda çok rahat olur. 
0 oy
tarafından
Oğlum şu an iki buçuk yaşında bende baston aldım ama asla kullanamadım sattım bu gün 

Ağrılık taşımıyor tekerler sürekli sürttüğü için elektrik yapıyordu tutamıyordum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 224 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
9 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,252 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 152 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde H&A&Z (2,240 puan) tarafından soruldu

410,814 soru

12,362,108 cevap

41,644 kullanıcı

Kategoriler

...