0 oy
816 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,509 puan) tarafından

Yumurta haşlaniyor birde o gelecek ekmek doğradım onu da koymadım daha 

image

image

16 Cevaplar

+3 oy
(993 puan) tarafından
Gelen insanlar çok yemçyo galiba
(11,071 puan) tarafından
Canım nasıl diye sormuş bende az olduğunu belirttim. Belki biz böyleyizdif bilemiyorum misafir gelince fazla fazla yaparım az olmasından da yetsin kafasındayım
tarafından
Herkes bir poğaça alsa doyar :)  pişi falanda olsa süper olur
(1,509 puan) tarafından
Ben ve eşim kahvaltı seven insanlar değiliz gelenlerin de birisi çocuk zaten herşey arttı keşke çekip atsaydim haha insanı nasıl da açıklama mecburiuetinde bırakıyorsunuz
(1,509 puan) tarafından
Ayrıca 2.5 tepsi poğaça yaptım görgüsüz gibi hepsini koyacak değildim ki o bile bitmedi
tarafından
Güzel görünüyor afiyet olsun
-Reklam-
+1 oy
(5,240 puan) tarafından
Canim dun sormustum sanirim guzel ideal bi kahvalti. Ama sormustun farkli bisey yapmamissin :D 

Ama benim icin az bi kahvalti peynir tek cesit var yesil zeytin yok ortaya ekmek banmalik biseyler eksik. Ama dedigim gibi normalde ideal bi kahvalti. Ben kahvalti etmeyi cok severim herseyden fazlaca olmali :D
(1,509 puan) tarafından
Yapamadım inan o kadar hastayım ki bunu zor yaptım:(
(492 puan) tarafından
misafir bulfugunu yer iyi olmus eline saglik pogacayla doyar zaten
(1,509 puan) tarafından
Canım üç gün beraberiz diğer günler başka çeşit yaparım inşallah
(5,240 puan) tarafından
Gecmis olsun canim . Ben bi kere sadece kahvaltiya geliuolar sandim.
3 gun beraberseniz yeterde artar bile :)
(1,509 puan) tarafından
Öyle canım sizin deidklerinizi de yarın yapmaya karar verdim
+1 oy
tarafından
Menemen yada başka bişey ekmek le yemeklik hepsi kuru şeyler kimse doymaz bu kahvaltıda bence 
(1,509 puan) tarafından
Onları da yarın yaparım kuzum üç gün beraberiz aynı anda yapsam çeşit bulaamzdim
+1 oy
tarafından
Biber kizart domates ekle üzerine sonra biraz su ekle sıcak kekik ay pul biber at ağzı kapalı biraz suyunu çektir ekmek batirmali olsun canım 
(1,509 puan) tarafından
Yarın yapıcam banmalı söz :D bugün böyle oldu artık
+1 oy
tarafından
Gayet yeterli. Daha fazlası israf olabilir ki bu gayet mümkün. 5 kişi için diyorsun, gelenler sanki tazmanya canavarı mi?

Zaten kahvaltıda yemekten çok sohbet olur, işin zevki de raconu da budur. Doyduktan sonra yemek de haram zaten, kimseyi harama sevk etmemiş olursun böylece. Ayrıca doymayacaklarını da sanmıyorum, hepsi de doyurucu yiyecekler.

Kaldı ki biz bir ekmeğe Tereyağı sürüp tuzlayarak bile doyan insanlarız, midemiz küçük. Kendini daha da yıpratma. :)
(1,509 puan) tarafından
Ay gerçekten o kadar rahat doyduk ki hatta çoğu şey arttı bile ben sadce poğaça ve çay içerim en fazla domates salatalık asla yiyemiyorum eşim de aynı şekilde biz sadece onlara hazırlamış olduk
0 oy
tarafından
Güzel gözüküyor canım afiyet olsun 
(1,509 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(414 puan) tarafından
Güzel canım afiyet olsun 
(1,509 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Gayet güzel görünüyor ellerine sağlık 
(1,509 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(14,636 puan) tarafından
afiyet bal olsun cok guzel gozukuyorn
(1,509 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(3,237 puan) tarafından
Güzel olmuş canım afiyet olsun 
(1,509 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,436 puan) tarafından

Bana hazırlanmayan hiçbir şey güzel değildir :). Eline sağlık. 

(1,509 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yakın olsak hazırlarım kız ne olacak
(4,436 puan) tarafından
:))). Bana yeter artar bu kahvaltılık hatta daha azı da olur, hiç takılmam böyle şeylere. Afiyet olsun.
0 oy
tarafından
Senin karnin doyduktan sonra bizene:)
tarafından
Karakterinde ciddi sıkıntı var ya senın
Kocasından dert yanan kıza "kısaca seni sevmiyor :) " Yazarak alay edecek kadar vicdansız olduğun gibi
Sohbet yada soru ıcın sorulan bir şeye bizene diyorsun sana neyse cevap yazma çık git ne kadar boşsun
(4,436 puan) tarafından
2. evliliğini yapacak olan kadına da azmış kudurmuştan beterdir yazmıştı, sonra sildi. :) Kadın bir kahvaltı sofrası attı diye demedikleri kalmamış, etrafa olan öfkelerini buraya kusuyorlar resmen.
tarafından
Irmak.sen gerçekten avukat olucak kişisin o havayı görüyorum sende tatlim:)
tarafından
MasAllah hafizan kuvvetliymis:)
tarafından
Hafızam iyidir ama cinsliginle dıkkat cektıgin ıcın aklımda kaldın ;)
tarafından
Onu sana demedim rlm midir nedir ona dedim.avukat olduğun gibi sazanliginda var :)
tarafından
Alakasız bır yere yazmadım yorum yaptığım yerdeki muhabbete katılmışım bunun sazanlıkla ne alakası var
Postlarına baktım da geçen gunkı postta sana aitmiş abın tacizden ıcerı girmiş üstelik evlıyken bu haltı yemıs ve 18 yasında kıza sende hala çocuğunu gosterıp gostermemeyı soruyordun tatlım emın ol sabah ki kadını kocasının sevmemesı, yada bu arkadasın kahvaltı sofrası sızın aıle hayatınızdan daha ıgrenc değil ya :)  yanlış anlama buda senın dedıgın gibi sadece bır emoji kesinlikle gülmüyorum
tarafından
Seni ilgilendirir mi benim aile hayatım. Sen kimsinnki senin duvarına bakıyorum bomboş.bos bir insan olduğun belli.anca milletin postlarini okuyup yorum yazmak için açtın heralde .
tarafından
Evet onun ıcın actım ben sorunlarımı kendım çözmeyı tercıh edıyorum, burada da takılıyorum kafama göre fıkrım varsa yorum yapiyorum yoksa gecıyorum bizene , banane demiyorum senın gıbı dalga geçmıyorum aklımca...
Ayrıca madem benı ilgilendirmez ne dıye burda post acıp soruyorsun :D aıle hayatının kendıne kalmasını ıstıyorsan yazmayacaksın özelini TATLIM
0 oy
(44 puan) tarafından
Ee ben hamileyim canım çekti ne olacak simdi
(1,509 puan) tarafından
Hakkını helal et ksuura bakm canım :(
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Çok güzel hazırlamışsın düşünüp davet etmişsin ellerine sağlık 
(1,509 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,168 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım ama bana çok az geldi sofra görüntüsü kalabalık olmasa sıkıntı olmaz ama sonuçta bir kalabalık var 
(1,509 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım gayet yeterliydi doyduk
0 oy
(206 puan) tarafından

Benim için önemli olan temizliğidir,sofran da çok şık ve temiz görünüyor :)afiyet olsun

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 530 göst.
8 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
4 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sazh (5,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.
0 oy
12 cevap 461 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fadim (1,014 puan) tarafından soruldu