0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1,094 puan) tarafından
Kızlar merhaba yeni eve tasindik henüz wifi baglanmadi robotu Manuel açtım ama supurmuyo gibi sanki salondan başladı bitirmeden mutfağa gitti geri salona geldi ben nerden anlicam bunun bitirip bitirmedigini bilenler var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,824 puan) tarafından
Şey yapsana mutfağa kıy kapiyi KAP'a belki öyle olur
(1,094 puan) tarafından
Süpürdü canım kaldırdım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(17,832 puan) tarafından

Amaaaan al süpürgeyi eline süpür kız eş çocuk derdi yetmiyor bir de robot süpürge evi supurmedi derdine mi düşecen:D

(1,094 puan) tarafından
Nasıl?? Es çocuk derdim yok çok şükür kendi halimizde yaşayıp gidiyoruz ilgini çekmeyen bi soruysa gecebilirsin
(17,832 puan) tarafından
Genel olarak söyledim eş çocuk derdi. Sana kasıt bir şey değil
(1,094 puan) tarafından
Benim için normal supurgeyle supurmek daha zor kızım izin vermiyo o yüzden robota mecburum al supurgeyi süpür demek kolay geliyo bazen
0 oy
(7,231 puan) tarafından
Ben wifisiz kullanıyorum. O şuan ebin haritasını çıkarıyor aç ve hiç dokunma o süpürmediği yere dönüp süpürecek. 

Harita çıkarınca sonraki günlerde odaları bitirmeden çıkmaz 

Süpğrmediği yerleri atlamaz mutlaka yapar
(1,094 puan) tarafından
WiFi olmayınca harita yapmaz diye dusunmustum canım hafızaya atacak bi interneti yok ya o yüzden
(7,231 puan) tarafından
Yapıyor canım tüm evi tanıyor. Sadece istediğin odaya göndermiyosun tek oda istersen oraya koyup kapıyı kapatıyosun
0 oy
(456 puan) tarafından
Haritasız süpürdüğü zaman öyle bi odayı bitirmeden diğer odaya geçiyor,bi odaya koy kapısını kapat öyle süpürsün en azından bitirip çıkar
(1,094 puan) tarafından
Anladım canım çok mantıklı bidahakine öyle yapayım her gün diğer supurgeyle yapamiyorum çok zor küçük çocukla yaz günü her yer toz oluyo interneti bekleyemicem
(7,231 puan) tarafından
Canım başta öyle yapıyor evi tanıyınca yarıda bırakmıyor her köşeyi süpürmeden çıkmıyot odadan
(456 puan) tarafından
Aynen öyle yap canım haritayı çizmeden Ben de öyle kullanmıştım Zaten şu Yaz Günü için süper robot süpürge tozlar için gerçekten sıcaklarda her gün açılmıyor süpürge robot elim ayağım olmuş:)
(1,094 puan) tarafından
Öyle valla çok şükür ki var
(7,231 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Acaba haritalandırma mı yaptı canım ondan kısa sürede diğer odaya geçmiş olabilir 
(1,094 puan) tarafından
Evet hemde nasıl çocukla çok detaya giremiyoruz zaten
(7,231 puan) tarafından
Bende açmam diğerinş sadece koltuk yatak üstü ve tezgah altına açarım 5 dk mı almaz oda
(1,015 puan) tarafından
O zaman Allah çıkarandan razı olsun diyoruz kızlar :)
(1,094 puan) tarafından
Amiiin
(7,231 puan) tarafından
Amin duacısıyım :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 548 göst.
5 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bilmek lazim (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,867 soru

23,725,021 cevap

313,222 kullanıcı

...